Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני הייתי בגיל הזה וגם אני הייתי דפוק,ולמזלי קיבלתי 3 שלילות בין גיל 17-20 ולמדתי לקח כמו שצריך,השלילות שלי לא על משהו רציני,על הסעת 2 נוסעים מעל המותר,צבירת נקודות(תמרורי עצור 4,עבירות מהירות שמצויינת בהמשך,פניה שמאלה בקו הפרדה לבן במקום כמובן לנסוע קילומטר וחצי ולעשות פרסה,ואיזה 3 עבירות על חגורה,כן הייתי ילד טיפששש אני יודע),ועבירת מהירות אחת שנסעתה 127 במקום 90 שכולנו יודעים שהעבירות האלה שוות לתחת.

לא משהו רציני?

אי ציות לתמרור עצור

מעבר קו לבן

מה כן נחשב רציני אצלך?

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שהשוטר לא הסתכל על המהירות אלא על העובדה שזה נראה כמו מירוץ.

שאלה טיפשית אבל ניסית לומר לו את האמת שרצית ללמד את הליצנים האלה לקח?

ותפסיקו לדבר שטויות , שום ילד בן 18 אין לו כסף לקנות רכב כזה אלא אם כן אבא שלו מפנק אותו .

פורסם
אתה בן 20-21 ומנסה ללמד לקח שני ילדים בני 18. הגענו לימות המשיח.

יסרוק אדוני את הדו"ח שקיבל ישמיט את פרטיו האישיים , עדיף , או יאמר לנו איזה סעיף אישום אולי נדע לנבא לך את עתידך.

מה מצב העבירות שלך ומספר הנקודות שלך נכון להיום לפני העבירה הזו.

וכאשר יגיע הזימון למשפט נתעסק בעיקר.

דבר ראשון אני בן 23 , דבר שני, כן נסיתי ללמד ילדים מופנקים עם רכב ספורט שאבא שלהם קנה להם לא לעשות מרוצים, ואת הד"ח אני לא יכול לצלם בגלל שאני לא בבית לפחות לעוד שבועיים ,וגם אין לי לא דו"חות ולא הזהרות .והשאלה שלי :האם בלי הוכחות יכולים לעשות לי משהו? כי השוטר הסיק מזה שהוא ראה שתי מכוניות ספורט אחד אחרי השניה שהיה מרוץ.

למה אתה לא יכול לסרוק את הדו"ח ? אתה במעצר או במילואים ? אתה יכול לבקש מחבר קרוב או מהמשפחה לסרוק ולשלוח לך למייל את הדו"ח.

לי אישית נראה שהסיפור מצוץ מהאצבע.

איזה כייף לי :)

פורסם
יום שישי שעבר בדרך הביתה חזרתי מבילוי, וברמזור עוצרת לידו קופרה ובה שתי ילדים בני 18 גג ושואלים עם אני רוצה ללחוץ. עוד לפני זה ראיתי ב-waze שיש משטרה בהמשך הדרך,_אמרתי לעצמי: "בוא נלמד אותם לקח (כן כן אני יודע מעשה לא יפה אבל שילמדו)". אמרתי "סבבה" וברגע שהרמזור התחלף יצנו לדרך. הייתי לפנהם עד שהגעתי ל-100 וקצת ומשם הפסקתי ללחוץ והתחלתי לבלום. הוא כמובן עקף אותי ואחרי זה נעצר על ידי ניידת, ואז כשאני עובר אותם מסמנים לי לעצור._אני בהלם, כי נסעתי 98 קמ"ש, ולא מבין למה (כביש מהיר). אז מבקשים ממני רשיונות והוא אומר לי שעשיתי מירוצים עם הרכב_(הרכב אימפרזה GT). שאלתי אם יש לו הוכחות וכמה המק"ם הראה לו,_על זה הוא לא הושיב [השיב] ואמר שעישית [עשיתי] מרוץ נגד זה עם הקופרה והוא נתפס על 155 קמ"ש, אז כנראה שהייתי משהו דומה. אחרי זה הוא ביקש לצאת מהרכב ועשה לי בדית אלכוהול ויצאתי נקי. אז והוא חוזר [עם] דו"ח ואומר לי שאני אקבל זימון לבית משפט. בדו"ח כתוב "נהיגה בחוסר זהירות". עכשיו, כמה אני צריך לחשוש מכל הסיפור הזה ואם אני יכול לקבל שלילה?

תודה מראש.

וכל אלה שיגידו, שכן השתתפתי במירוץ, אז זהו, שלא עברתי את המהירות המותרת .

אבאלה, למי אתה בא בטענות אם אתה אומר וכותב בעצמך שעשית איתם רייס?! תשים לב טוב להבדל - נהיגה בחוסר זהירות זה ברירת קנס של 500 שקל ו-שש נקודות. אם הוא אמר לך שאתה מוזמן למשפט זה נהיגה בקלות ראש והשופט יכול להשחיל אותך במשפט. אם זאת באמת ברירת קנס ממליץ לך לשלם ולשתוק. שופטים לא אוהבים תחרויות על הכביש וזה יכול לעלות לך הרבה יותר מ 500 שקל. חוץ מזה מה תגיד במשפט אם תפסו אותו על 155 ואתה אומר שנסעת מקביל אליו ב-98 קמ"ש?! תפסו אותך, אכלת אותה ועכשיו תנסה למזער נזקים במקום להעמיק את הבור. זאת ההמלצה שלי. בהצלחה

פורסם
לא.הבעיה היא לא הגיל.

הבעיה היא החינוך מהבית. ילד שמקלל את המורה ואבא שלו לא שובר לו את הרגלים ינהג כמו חיה גם אם יתחיל בגיל 30. זה שחונך טוב בבית יכול להתחיל בן 16 כמו באמריקה. סמוך עליהם שאם הגיל היתה בעיה היו מעלים אותו ל 80 בלי סנטימנטים.

כמובן שהשאלה נכתבה בציניות, אך לא אסתיר את העובדה שהמחשבה שבני 16 יהיה איתי באותו הכביש, די גורמת לי לחשוש :).

פורסם

קרה בכביש 4,הגעתי למהירות של משהו כמו 120,כמובן שאני יודע איפה יש מצלמות,ההוא התחיל להאיץ איזה 700 מטר בערך נראה לי לפני המצלמה אני נשארתי על אותה מהירות הוא טס כבר באיזה 150 או לא יותר וקיבל בראש הבחור.

אני לא מחפש לגרום רע לאף אחד ההפך הוא הנכון,אותם הילדים שלא ילמדו את זה בדרך הזאת הם ילמדו את זה מתחת לאדמה.

הייתי בסיפור הזה ואני מכיר 2 אנשים באופן אישי שנהרגו בתאונת דרכים.

סלע,

כן אה,היה מתפרץ ילד בצומת סגולה (איזור תעשיה) בשעות הלילה,תצא מהסרט שלך.

טרונכו,

זה שעלייך מקובל ששוטר יעצור אותך על התדרדרות במהירות של 2 קמ"ש בתמרור עצור על מנת שתראה את הכביש כי אין שדה ראיה טוב ותגיד אמן זאת בעיה שלך,אני לא מקבל את זה אז כן זאת עבירת חרטה.

הקו הפרדה רצוף שקיבלתי עליו דו"ח-היה רחוב מסויים שכל הזמן הייתה אליו פניה שמאלה,יום אחד הם פשוט עשו פס על הקו הפרדה שהיה מקווקו ופשוט חסמו את הפניה שמאלה(חברה שלי הייתה גרה שם ואם אני לא פונה שם שמאלה אני צריך לעשות סיבוב גדול יחסית) חסמו את זה כי אני בטוח שהם ידעו שהם הולכים לעשות פה קופה כי היו את כל התנאים כל הזמן לפנות שם שמאלה וגם היום יש את התנאים האלה,פניתי שמאלה,ישב שוטר בתוך הרכב שלו,יונדאי גטס,כמובן יצא מהרכב ברגע שראה רכב פונה והביא לי דוח הכלב.

חגורת בטיחות,בעיה שלי,לא מסכן אף אחד חוץ ממני אלא אם יש אנשים ברכב שבמצב תאונה אתה יכול לעוף על מישהו אבל אל תדאג אני חוגר חגורת בטיחות היום,לא תוכל להטיף לי על זה,העבירות שאני מציין פה מתייחסות לכמה שנים אחורה.

משהו שאני לא מבין,מה פסול בזה שהורים יכולים להרשות לעצמם לקנות לילדים שלהם רכבים שהם לא איזה גרוטאה שנת 90'.

לא יזיק קצת לפרגן,גם אני רציתי אודי TT בגיל 17 ולא קיבלתי בזמן שלאנשים אחרים היה,רק פירגנתי למי שהיה וזה רק הביא לי רצון להביא אחד כזה ולא להיות צר עין או לומר על איזשהו ילד שהוא ילד שמנת וכל מיני דברים כאלה.

לא יזיק קצת לפרגן לאנשים ויפה מאוד שההורים של הילד קנו לו קופרה.

פורסם

אתה באמת מתווכח?

לפי ההגיון שלך, אור אדום ב 2 בבוקר ביציאה מבאר שבע לא מחייב, כי מה הסיכוי שעוד מישהו נוסע שם בשעה כזאת?

שמו קו לבן, בשבילך זה כמו קיר-בקיר היית נכנס?

תעשה סיבוב, ייצא לך גם להשאר בחיים וגם יותר זול מדו"ח.

יש חוקים-צריך ליישם אותם כל הזמן ובכל מקום.

אין לך שום שיקול דעת איזה חוק מתאים לך ואיזה לא.

אם את זה לא הבנת-אני מרים ידיים.

רק תשתדל שלא נראה את השם שלך בעיתון באותיות גדולות במסגרת שחורה.

סלע

פורסם

viper05 פשוט מפחיד שיש אנשים כמוך בכבישים, רואים על סמך ההתנסחות שלך בפורום שאתה חושב שאתה יודע הכל, ומבין הכל, אבל יום אחד שתפגע באיזו מישהי שבדיוק חוזרת על אופניים מהעבודה שלה בתור מלצרית בקייטרינג באזור התעשייה, או תעיף קיבינימט מאבטח שבדיוק מסיים משמרת ב6 בבוקר, אז כבר לא תהיה כל יהיר ובטוח בעצמך.

"בעיה שלי" "לא מסכן אף אחד" כמה בולשיט, כמה שטויות אתה פולט, כמה ילדותיות וחוסר בגרות.

פורסם

דבר ראשון לעבור באור אדום מבחינתי זאת עבירה חמורה מאוד,אין לי עבירות כאלה,באותו הרגע לא תפסתי את הצהוב אז יצא שעברתי שניה אחרי האדום,ביג דיל למי מאיתנו זה לא קרה.

עוד משהו,בנוגע לחוקים וכו', אם אני לא טועה יש מדינות שהחוק מתיר נסיעה באור אדום במידה ואין רכבים בצומת,חבל שאין חוק כזה בארץ ולפעמים צריך לעמוד באמצע הלילה כמו גולם מול רמזור כשאין שום רכב באיזור בכלל.

שמו קו לבן ו..?

כולכם אומרים לי שאם יש קו לבן ונניח אתם רוצים לעשות פרסה במקום מסויים בלילה ובוא נניח שאין רכב באיזור,אתה תיסע קילומטר בערך בשביל לעשות פרסה לחזור לאותו המקום כי יש קו הפרדה רצוף ללא תנועה?

אם כן אתה הזוי.

בנוגע לכביש אני ידוע הרבה,ומבין הרבה ואני מאחל לך שתיסע ליד אנשים כמוני ביום יום,שלא יתקעו לך את הכביש ויסעו 60 בנתיב השמאלי ויאותתו כשהם פונים ולא תרגיש שום סכנה מהכיוון של נהג מהסוג שלי.

בנוגע לחגורה ו"הבעיה שלי" אם תקרא בין השורות אתה תבין שמדובר על גיל יותר צעיר,משהו באיזור ה18-20 כשעדיין לומדים מה זה כביש ונהיגה ועוד עושים שטויות.

כולכם כאלה יפי נפש.

בגלל אנשים כמוכם החוק פה נראה כמו שהוא נראה ובגלל אנשים כמוכם חולבים לכל האזרחים את התחת וחבל שיש יותר מדי אזרחים מהסוג שלכם,אתם חושבים שהחוק הוא מעל הכל(לצערי הוא כן) אבל החוק מעוות,הוא פוגע באזרחים,הכל פה מושחת ונועד בשביל למצוץ כמה שיותר כסף,לאף אחד אין אינטרס שהכל פה יתנהל בצורה נורמלית ולך ידידי יש חלק בזה,בעצם לכל המתלהמים פה יש חלק בזה,אתם אוהבים שדופקים אותכם.

תמשיכו לאכול את הדייסה שאתם מבשלים לעצמכם ולצערי גם לי כי כמוני יש מעט,אני כן צעיר שמבין עניין עם שאיפות והייתי רוצה שהמדינה פה תתנהל בצורה נורמלית ולא בצורה מושחטת כמו שהיא מתנהלת,אתם מודעים בכלל כמה אנשים בגילי עוזבים את החור הזה למקומות אחרים?

אמנם לא כולם מצליחים אבל כשאתה חי סביב תרבויות אחרות, מדינות שרוצות לטובת האזרח אז אתה מבין באיזה חור אתה חי,כנראה שבאמת התרגלתם לאכול חצץ.

פורסם
דבר ראשון לעבור באור אדום מבחינתי זאת עבירה חמורה מאוד,אין לי עבירות כאלה,באותו הרגע לא תפסתי את הצהוב אז יצא שעברתי שניה אחרי האדום,ביג דיל למי מאיתנו זה לא קרה.

כמה סתירות במשפט אחד. אתה אומר שמעבר באור אדום זה מאוד מאוד חמור ואז אתה מתוודא שעברת באור אדום (גם שניה אחרי שהוא ניהיה אדום, ואני אפילו לא מדבר איתך שטכנית "לתפוס את הצהוב" זה גם סוג של עבירה, צהוב אומר "תאט ותעצור" ולא "תאיץ כמה שיותר בשביל לעבור").

כולכם אומרים לי שאם יש קו לבן ונניח אתם רוצים לעשות פרסה במקום מסויים בלילה ובוא נניח שאין רכב באיזור,אתה תיסע קילומטר בערך בשביל לעשות פרסה לחזור לאותו המקום כי יש קו הפרדה רצוף ללא תנועה?

כן אני אסע עוד קילומטר, כי אני לא מוכן לקחת סיכון שאיזה ילד שיכור\נער\תינוק\אמא\אבא\מכונית תצוץ פתאום משום מקום. קו לבן זה קו לבן ואסור לחצות אותו, אם יש כביש ששמו בו קו לבן זה לא בשביל שאני אסע קילומטר נוסף לביצוע פרסה, זה בגלל שיש סיבה שאסור לבצע פרסה בכביש הזה, ולא אכפת לי אם זה שעת עומס, או 3 בלילה והכל ריק.

בנוגע לחגורה ו"הבעיה שלי" אם תקרא בין השורות אתה תבין שמדובר על גיל יותר צעיר,משהו באיזור ה18-20 כשעדיין לומדים מה זה כביש ונהיגה ועוד עושים שטויות.

מה זה כביש, ומה זה נהיגה, לומדים בשיעורי נהיגה ובתקופת המלווה.

תפסיק לתרץ, "צעיר", "טיפש". כביש זה מקום מסוכן ואין בו במקום לטיפשוט לא לבעלי גיל 18 ולא לבעלי גיל 40. קיבלת רישיון נהיגה? מעולה, תתנהג בהתאם, תראה שאתה בוגר ומגיעה לך. לשים חגורת בטיחות זה ממש ממש לא קשה, זה בדיוק שתי שניות.

בגלל אנשים כמוכם החוק פה נראה כמו שהוא נראה

ההפך ידידי, בגלל אנשים כמוך שמצפצפים על החוק ועוברים באדום כי לא הספיקו "לתפוס" צהוב, חוצים קוי הפרדה רצופים כי מתקמצנים על שקל שילך להם על דלק בשביל לנסוע עוד קילומטר, שמצפצפים כשאתה עומד ברמזור והוא מתחלף לצהוב (אחרי אדום), שלא מאותתים ואני יכול להמשיך עד מחר.

אבל זה התרבות פה, כולם מחפשים קיצורי דרך ואז אומרים שהם בסדר והסובבים אותם לא.

אתם אוהבים שדופקים אותכם.

אתה כמו פותח השירשור, עושה עבירות כי אתה מצפצף, כן אני מדגיש מצפצף על החוק, אבל כשתופסים אותך וכותבים לך קנס אתה בוכה שכולם פה מושחתים וחולבים ממך כסף.

פורסם

לא אני סתם ילד בן 10 שמתחזה לבן 23.

עזוב אין עם מי לדבר,אם זה מבחינתי או אם זה מבחינתך.

הקו מחשבה נמצא במרחק שנות אור אחד מהשני.

פורסם

עוד משהו,בנוגע לחוקים וכו', אם אני לא טועה יש מדינות שהחוק מתיר נסיעה באור אדום במידה ואין רכבים בצומת,חבל שאין חוק כזה בארץ ולפעמים צריך לעמוד באמצע הלילה כמו גולם מול רמזור כשאין שום רכב באיזור בכלל.

שמו קו לבן ו..?

אם כן אתה הזוי.

בנוגע לכביש אני ידוע הרבה,ומבין הרבה ואני מאחל לך שתיסע ליד אנשים כמוני ביום יום,שלא יתקעו לך את הכביש ויסעו 60 בנתיב השמאלי ויאותתו כשהם פונים ולא תרגיש שום סכנה מהכיוון של נהג מהסוג שלי.

כולכם כאלה יפי נפש.

בגלל אנשים כמוכם החוק פה נראה כמו שהוא נראה ובגלל אנשים כמוכם חולבים לכל האזרחים את התחת וחבל שיש יותר מדי אזרחים מהסוג שלכם,אתם חושבים שהחוק הוא מעל הכל(לצערי הוא כן) אבל החוק מעוות,הוא פוגע באזרחים,הכל פה מושחת ונועד בשביל למצוץ כמה שיותר כסף,לאף אחד אין אינטרס שהכל פה יתנהל בצורה נורמלית ולך ידידי יש חלק בזה,בעצם לכל המתלהמים פה יש חלק בזה,אתם אוהבים שדופקים אותכם.

תמשיכו לאכול את הדייסה שאתם מבשלים לעצמכם ולצערי גם לי כי כמוני יש מעט,אני כן צעיר שמבין עניין עם שאיפות והייתי רוצה שהמדינה פה תתנהל בצורה נורמלית ולא בצורה מושחטת כמו שהיא מתנהלת,אתם מודעים בכלל כמה אנשים בגילי עוזבים את החור הזה למקומות אחרים?

אמנם לא כולם מצליחים אבל כשאתה חי סביב תרבויות אחרות, מדינות שרוצות לטובת האזרח אז אתה מבין באיזה חור אתה חי,כנראה שבאמת התרגלתם לאכול חצץ.

אתה פשוט מגוכח, אני מצטער מאוד אבל כנראה שכל מה שנגיד לך לא ישנה את דעתך, אתה פשוט ילדותי, יהיר ומתנשא, ואני מאוד מקווה שיום אחד לא תצטרף להתמודד עם ההשלכות של הנהיגה שלך, אנשים כמוך הם פצצת זמן, אני כן מקווה שיתפסו אותך "גונב" אור רמזור אדום (אתה אפילו מודע שלא גנבת אלא חצית באדום! ובשבילך זה שטויות) או חוצה קו הפרדה רצוף, וישללו לך את הרשיון להרבה זמן.

תמשיך להשמיץ את המדינה, אתה הישראלי המכוער במלוא תפארותו, בוכה ובוכה ובוכה, אבל בעצם מתנהג בצורה הכי חסרת התחשבות וברברית שיש.

פורסם

אולי קרה לי, אבל בטח שלא בכוונה, גם את הצהוב אני משתדל שלא ל"גנוב" בטח שלא אדום.

כן אני עומד ולא מרגיש כמו גולם.

שמו קו לבן ו..?

אם כן אתה הזוי.

כן אני אסע עוד קילומטר, לדוגמא כחמש מטר לפני הכניסה לבית שלי יש תמרור אין כניסה, בגלל התמרור הזה אני צריך להקיף את הרחוב כארבע מאות מטר, על זה בטח תגיד שאני הזוי.

מסכים שנהגים שנדבקים לנתיב השמאלי על מהירות איטית מהווים אופציה לסכנה.

כולכם כאלה יפי נפש.

כן החוק הוא מעל כל, בזכות חוקים יש סדר, אנו חיים במדינה דמוקרטית תקים לך מפלגה ותשנה את חוקי התנועה שיתאימו לך.

המדינה כן מתנהלת בצורה נורמלית, עובדה שתסתכל על מצב מדינת ישראל בהשוואה למדינות אחרות, לא איכפת לי שתעזוב ומאחל לך בהצלחה, אך שלא תחשוב שהכל וורוד במקומות אחרים בעולם, צא לטייל ברחבי ארה"ב ותגיד לי כמה אנשים ישנים בקופסאות קרטון, לאחר מכן תגיד לי כמה אנשים במצב כזה יש בארץ (גם כאשר בודקים באחוזים).

אני לא מתכוון להחליף את מולדתי באף מקום אחר בעולם, מדינות אחרות רוצות בטובת אזרחיהם?

תספר לי איזה טיפול מקבל חולה בבית חולים בארה"ב כאשר נגמר לו ביטוח הבריאות שלו, ועכשיו תספר לי איזה טיפול מקבל אזרח ישראלי.

תגובתי באדום.

• תוכן חדש...