Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתה רק קודנית כמו שדרש הביטוח.

אפילו מיכל דלק מלא הם קיבלו.. :-(

שגנבו לי את האופנוע, חלאות המין האנושי קיבלו אותו עם מיכל דלק מלא גם כן. לא רק זה, החולרות גם לקחו את השרשת איתם יחד. רק השרשרת לבדה שווה 1000 שח.

גם אם תהיה אכיפה טובה יותר ויתפסו אותם עדיין בבית המשפט הם מקבלים עונש מגוחך, ולאחר מכן הם יוצאים לחופשי וממשיכים לגנוב מכוניות. שימו לב למה שנהגת שודים כתבה, כל אחד עם גיליון עבירות גדול.

הבעיה פה מתחילה אומנם במשטרה אך הרבה יותר מורכבת, מערכת המשפט צריכה לעבור שינוי משמעותי בדמות החמרת חוקים לעבריינים, ללא הפעולה הנ"ל גם אם תהיה משטרה חזקה זה עדיין לא יעזור. מצד שני אולי גניבת המכוניות זה משהו שלא כ"כ מפריע לממשלה, הריי כל אזרח שנגנב רכבו הולך ומזמין רכב חדש, שזה עוד כסף ממיסים לקופת האוצר...

יש איזה חלאת אדם, הרפש של המין האנושי שגר בשלומי, כן העיירה שלומי למי שלא מכיר, לא רחוק מראש הנקרה. הם שני אחים מחורבנים והם גונבים אופנועים, טרקטרונים ומה שבה להם. לעומת זאת המשטרה למרות שהיא רוצה לא יכולה לשים עליהם יד. מדוע? פשוט מאוד, בית המשפט משחרר אותם פעם אחרי פעם. לא, זה לא בגלל שהם נשמות טובות, פשוט לשופט אין ברירה. בגלל שאנחנו חיים במדינה שכל זבל הוא חף מפשע עד שלא הוכח סירחונו למשטרה ולמערכת החוק אין מה ממש לעשות. כשהם גונבים אופנועים או טרקטרונים הם פשוט מתפטרים מהשילדה ומהצד של המנוע עם המספר. ככה שמשטרה באה הביתה אין לה שום חלק עם מספר או סימן זיהויי על מנת להוכיח שזה שייך למישהו אחר. זוהי הסיבה מדוע בית המשפט משחרר אותו. אפילו עם הבית שלו מלא בחלקים, אם אתה לא יכול להוכיח שהחלק אצלו בבית שייך למישהו אחר ולכן זה גניבה אין טעם אפילו לעצור אותו.

כמו כן, הוא מחביא את החלקים אצל חברים שלו בכפרים הסמוכים (מי אמר שאין דו קיום בין יהודים לערבים אהה?) כך שגם פושטים אצלו בבית לא ממש מוצאים כלום.

מה שהכי מצחיק שאחד מהזבלים הללו בפרופיל שלו באחד מהרשתות החברתיות מגדיר את עצמו כמסורתי. כן, כן, מסורתי בתחת שלי. ביום שבת מתפלל ושומר שבת ובמוצאי שבת חוזר לגנוב. אולי כשהוא רושם מסורתי הוא מתכוון שהוא גונב לפי מסורת אבל איש שומר מצוות הא בטוח לא.

מקרה דומה קרה לאמא שלי לפני כמה ימים.

הרכב שלה, פאביה מאפריל 2010, נגנב מהחניה העמוסה של קניון איילון (ועוד מהחלק שלה שקרוב לכניסה, ומתמלא ראשון), באמצע היום (12:00 לערך). אני עדיין לא מבין איך הצליחו לגנוב משם, האם הגנב ידע מראש שאנשים הולכים לראות אותו, אבל אין להם מה לעשות? אני לא חושב שאף-אחד לא ראה אותו, זה פשוט בלתי אפשרי בהתחשב במיקום. ואפילו אם הוא משתמש במחשב-דרך פרוץ, זה פעולה שלוקחת זמן, לשבור את השמשה ומושכת תשומת-לב - לשבור חלון, להכנס דרכו (אי-אפשר להכניס יד ולפתוח את הדלת מבפנים, זה לא יפתח), ומשם להגיע למחשב-הדרך של האוטו (אין לי מושג איפה הוא נמצא).

בכל מקרה זה הפסד כספי אדיר, האוטו היה יד ראשונה עם 8000 ק"מ (אפילו קצת פחות), מאובזר בשפע (יחסית לקטגוריה), ברכב הייתה הייתה מערכת מולטימדיה עם GPS, מצלמת-רוורס.

על ניסיונות ההתחמקות (מסעיפים מסויימים) של חברת הביטוח ראה שרשור נפרד בפורום המשפטי.

ידידי,נהפוך הוא. דווקא באור יום זה יותר קל כי ההיגיון אומר שגנב לא יסתכן ויגנוב באור יום. האומנם? מה זה קניון איילון לעומת מנהטן ניו יורק?

הנה אחד מצחיק

http://www.youtube.com/watch?v=ug_2FQ_SLcI&feature=related

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון - רכב חלופי מהביטוח מקבלים לאחר 7 ימים, כלומר צריך לשכור רכב ולזכור לבדוק לגביי קיצור הזמן בפוליסה הבאה.

והרכב שקיבלתי הוא I10 מפורק..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
גיליתי שמישהו הוסיף פתיחת דלת חדשה בצד הנוסע -..

לא הבנתי את כוונתך בניסוח זה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
עידכון - רכב חלופי מהביטוח מקבלים לאחר 7 ימים, כלומר צריך לשכור רכב ולזכור לבדוק לגביי קיצור הזמן בפוליסה הבאה.

והרכב שקיבלתי הוא I10 מפורק..

אני קיבלתי כבר למחרת רכב חלופי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא הבנתי את כוונתך בניסוח זה.

מישהו פתח את הדלת בחנייה על הרכב שלי והוסיף שריטה חדשה ונוצצת - כבר לא מעניין יותר מדי אבל זה מה שהיה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

לפני חודש הייתי בדיוק במצב שלך.

חכה לביטוח ותתקדם הלאה.

אין טעם לדון בזה יותר מדי.. כמו שכולם אומרים העיקר אתה בסדר.

אגב גם שלי הייתה לבנה. ועד היום כבר חודש ושבוע אחרי כל פעם שאני רואה איביזה לבנה עוברת לידי בכביש אני מרגיש צביטה בלב.

מעצבן אבל זה החיים ויש לא מעט חלאות שזאת הפרנסה שלהם.

שיבושם להם אני אומר.

Subaru BRZ 2018 MT

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עדיין לא אמרת איפה המקרה הנוראי הזה קרה... :(

מעוז-אביב, ליד הלונה פארק בת"א

Renault Megane RS Trophy

פורסם
מעוז-אביב, ליד הלונה פארק בת"א

תודה :(

חברה שלי נוסעת עם הרכב לאוניברסיטה בחיפה פעמיים בשבוע (איביזה FR), ועוד לפני שספרת כאן מה קרה לך אני מרגיש אי נוחות כל פעם שהיא לוקחת את הרכב - עכשיו אני בכלל מוטרד.

כלומר, אי אפשר פשוט לא להשתמש ברכב, אחרת לא היינו קונים מכוניות, אבל זה ממש מעיק שאתה יודע שהדגם של הרכב שלך סומן!

משתתף בצערך, ואם מתחשק לך סיבוב על שלי, כל עוד היא אצלי, אתה מוזמן ;)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
תודה :(

חברה שלי נוסעת עם הרכב לאוניברסיטה בחיפה פעמיים בשבוע (איביזה FR), ועוד לפני שספרת כאן מה קרה לך אני מרגיש אי נוחות כל פעם שהיא לוקחת את הרכב - עכשיו אני בכלל מוטרד.

למה אתה מוטרד? הרכב שלו נגנב מת"א והחברה שלך לומדת בחיפה... את הרכב אפשר לגנוב מכל מקום, אני לא מאמין שהם יגנבו רכב מתוך חניית האוניברסיטה.

פורסם

אלי פרצו פעמיים לרכב בחניה של האוניברסיטה.

פעם אחת גנבו את הרדיו (בלי הפאנל כי הוא היה אצלי :evil: ) ובפעם השניה סתם חיטטו ולקחו שקית צ'יטוס או משהו כזה.

לידידה עם C3 גנבו את הג'אנטים בחניה עצמה.

פורסם
למה אתה מוטרד? הרכב שלו נגנב מת"א והחברה שלך לומדת בחיפה... את הרכב אפשר לגנוב מכל מקום, אני לא מאמין שהם יגנבו רכב מתוך חניית האוניברסיטה.

אם אתה מכיר את האוניברסיטה בחיפה, החניה בתוך האונ' עולה כסף + גם מי שמשלם לא מובטחת לו חניה.

אז כולם חונים בכביש גישה בשוליים, ומשם ידוע שגונבים ופורצים לרכבים על בסיס קבוע.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אלי פרצו פעמיים לרכב בחניה של האוניברסיטה.

פעם אחת גנבו את הרדיו (בלי הפאנל כי הוא היה אצלי :evil: ) ובפעם השניה סתם חיטטו ולקחו שקית צ'יטוס או משהו כזה.

לידידה עם C3 גנבו את הג'אנטים בחניה עצמה.

את המגניזום?????????????

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...