Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אמור להיות לך סעיף של חדש-תמורת-ישן במקיף בדיוק למקרים כאלה שבשנה הראשונה נגנב רכב חדש לגמרי, בלי קשר למחירון אתה אמור לקבל מימון לרכב זהה לחלוטין (אאל"ט)

הרכב כבר מעל שנה, כמעט שנתיים.

בכל מקרה מחר נדבר עם הביטוח ואני אעדכן בכל הפרטים - בכל מקרה בדברים כאלה למדתי שעדיף להיות פסימי מופתע מאשר אופטימי מאוכזב.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
אבל לא דאגה, גם עם המשטרה תתפוס את הסוררים, ידאג השופט לתת להם פרס של 3 חודשים בכלא .

ככה נדאג לגנבי הרכב.

הרגשה מזופתת אבל נחמה פורתא-יש ביטוח נכון?

שנית, 3 חודשים? הצחקתני.

ליאור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למען הסר ספק - כמובן שהיה ביטוח נגד גניבה..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
גם אם תהיה אכיפה טובה יותר ויתפסו אותם עדיין בבית המשפט הם מקבלים עונש מגוחך, ולאחר מכן הם יוצאים לחופשי וממשיכים לגנוב מכוניות. שימו לב למה שנהגת שודים כתבה, כל אחד עם גיליון עבירות גדול.

הבעיה פה מתחילה אומנם במשטרה אך הרבה יותר מורכבת, מערכת המשפט צריכה לעבור שינוי משמעותי בדמות החמרת חוקים לעבריינים, ללא הפעולה הנ"ל גם אם תהיה משטרה חזקה זה עדיין לא יעזור. מצד שני אולי גניבת המכוניות זה משהו שלא כ"כ מפריע לממשלה, הריי כל אזרח שנגנב רכבו הולך ומזמין רכב חדש, שזה עוד כסף ממיסים לקופת האוצר...

על זה אני מדבר!

+:mm_yeah:

צריך לעשות מה ששי דרומי עשה לגנב שפרץ לביתו . רק ככה! :2gunfire:

אבל המדינה "המוסרית והדמוקרטית" שלנו תערוך משפט ראווה דווקא לאזרח ששומר על רכושו ובטחונו. למה? ככה! :evil:

ליאור

פורסם

משתתף בצערך - בהחלט מקרה מבאס ומדאיג. העיקר הבריאות, שלב הבאסה יעבור.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

ברווח אף פעם לא יוצאים גם אם קונים במבצע,ובלי קשר,הפסד הזמן של ימי עבודה +חודש עד קבלת כסף מהביטוח+אולי רכב שלא נמצא כרגע במלאי אף פעם לא שווה את הגניבה,אם חידשתם ביטוח לפני חודש אז הלכה גם הפרמייה ושנה הבאה מן הסתם שאין העדר תביעות,ככה שכל מי שחושב שאיזה יופי נקבל "מחירון" כי גם את זה כבר לא מקבלים היום זה ממש לא ככה.

דבר שני,אני אעודד אותך ואמר לך שהמצב אצלך טוב,אם קנית ב90K והיום המחירון של לוי יצחק זה 80K (כי הוא לא מספיק לעקוב אחרי כל המבצעים) אז "הרווחת" נסעת על רכב במשך שנה וחצי נניח ולא תתצטרך להוסיף הרבה לחדש בניילון,אני מניח שתקבל עוד כמה גרושים אולי על יד 1 ,אולי ק"מ,חודש עליה לכביש.

נכון,זה לא נעים,אבל אני תמיד אומר שתמיד זה יגמר רק בכסף.

נ.ב

נפתח פה שרשור דומה לפני כחודש עם אותו המקרה,יש עדכון?

אביב8)

פורסם

לרוב מדובר על אותו סגנון פריצה, שבירה של חלון, פירוק המחשב, התקנת מחשב אחר שמתאים למפתח והאוטו נוסע לשלום

כל זה תוך מספר דקות ספורות והלך האוטו.

פורסם

אל תגיד שישתמש לתרופות,

הוא בסוף יפתח בית מרקחת על חשבונך,

משתתף בצערך, - ואיך אומרים במחוזותינו: "מוות (בתליה) לגנבים"

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מקרה דומה קרה לאמא שלי לפני כמה ימים.

הרכב שלה, פאביה מאפריל 2010, נגנב מהחניה העמוסה של קניון איילון (ועוד מהחלק שלה שקרוב לכניסה, ומתמלא ראשון), באמצע היום (12:00 לערך). אני עדיין לא מבין איך הצליחו לגנוב משם, האם הגנב ידע מראש שאנשים הולכים לראות אותו, אבל אין להם מה לעשות? אני לא חושב שאף-אחד לא ראה אותו, זה פשוט בלתי אפשרי בהתחשב במיקום. ואפילו אם הוא משתמש במחשב-דרך פרוץ, זה פעולה שלוקחת זמן, לשבור את השמשה ומושכת תשומת-לב - לשבור חלון, להכנס דרכו (אי-אפשר להכניס יד ולפתוח את הדלת מבפנים, זה לא יפתח), ומשם להגיע למחשב-הדרך של האוטו (אין לי מושג איפה הוא נמצא).

בכל מקרה זה הפסד כספי אדיר, האוטו היה יד ראשונה עם 8000 ק"מ (אפילו קצת פחות), מאובזר בשפע (יחסית לקטגוריה), ברכב הייתה הייתה מערכת מולטימדיה עם GPS, מצלמת-רוורס.

על ניסיונות ההתחמקות (מסעיפים מסויימים) של חברת הביטוח ראה שרשור נפרד בפורום המשפטי.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
אני מקווה שלפחות כשהייתם תופסים אותם, הייתם מפנקים אותם עם כמה פיצוצים לפנים.

הכל במסגרת החוק.

אין "משפטי שדה", כי אחרת יש משפטי מח"ש, ואף שוטר סדיר או קבע לא מוכן להיות שם.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי רכב זהה לחלוטין, מפחיד למדי.

אם אפשר לדעת מאיזו עיר נגנב הרכב?

מאחל לך הצלחה במציאת רכב חדש.

• תוכן חדש...