Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להכניס את הקודן למצב מוסך , כלומר שיהיה מנוטרל לפרק זמן מוגדר מראש. רק בעל הרכב שיודע את הקוד יכול לעשות זאת.

במצב כזה נותנים להם את הקוד ואח"כ משנים אותו אחרי שמגיעים הביתה מהמוסך.

אשמח למדריכים להנ"ל :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצד אחד, אני רוצה לרשום לכם שאתה ממש פרנואידים והגזמתם ברמות...מצד שני, אני ממש יכול להבין אתכם.

שכחת את הסיפור של הבחור עם הפיג'ו שהכניס למוסך עם כמה בני דודים, השאיר מפתח וקוד ואחרי כמה ימים פשוט שלפו לו אותה מהחניה תוך כמה שניות? (מן הסתם, עם מפתח)

לכל אחד יש את הקוים האדומים שלו, שלי עוצר בלעשות מבחני סיווג לכל מי שנוגע לי באוטו (מצד שני, אני מטפל רק במורשים..)

אני מניח שאם היה לי רכב כמו של אייל שצריך לחפש בנרות במשך כמה שנים בשביל למצוא - אז אולי הייתי קצת יותר פרנואיד עם המיגון. (קצת הרבה..)

אבל איזו פאביה\איביזה חדשה שאקבל תמורתה אחת חדשה מהביטוח? נהה.

שיגנבו, שיהיה להם לתרופות, מה אכפת לי. בשביל זה יש ביטוח - ואני ישן יותר טוב בלילה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הלוואי שיכולתי לחשוב כמוך, האמת שזה היה האידיאל שלי, לפני קניית המכונית הנוכחית.

אין לי מושג איך זה קורה, אבל אני כל הזמן נקשר למכוניות שלי, למרות שאני מנסה להכין את עצמי, לפני הקנייה, שזו הולכת להיות סה"כ מכונה ולא משהו שיכול להחזיר לי אהבה ועדיין, אני כל פעם נופל בפח של עצמי :).

בשורה התחתונה, לא לכל אחד, הפיתרון של קבלת כסף מהביטוח, פותרת את הדאגה וכן, המכונית שלי מבוטחת באופן מלא:oops: .

פורסם
מצד אחד, אני רוצה לרשום לכם שאתה ממש פרנואידים והגזמתם ברמות...מצד שני, אני ממש יכול להבין אתכם.

זה לא פרנואידים, גנבו למשפחה שלי רכב שטופל במוסך ההוא ,יום או יומיים אחרי הטיפול , והרכב שהחליף אותו נפרץ כבר פעמיים ולא נגנב בזכות הכספת. אני לא מאשים את המוסך אבל אני כן נוקט בכל אמצעי הזהירות האפשריים, ולא לתת את הקוד של הקודן זו לא כזו דרישה בשמיים מהמוסך ! כשאתה נותן את הקוד יש דף מתחת למגב שהוא רשום עליו, כל אחד יכול לראות.

את הצ'יפ של האימובילייזר שבמפתח אפשר לפרק בקלות , להדביק עם סלוטייפ ליד הסוויץ' ואז לבוא בלילה לכתובת שגם היא מודפסת על הדף שמתחת לוישר ,להניע ולהתראות.

אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה, אבל אם היתה לי ניסאן אלמרה, כנראה הייתי פחות חושש כי הרבה יותר קל למצוא תחליף וגם ההשקעה שנעשית ברכב כזה במשך תקופת אחזקתו היא יחסית נמוכה.

כשיש לך רכב שיש יחידות בודדות ממנו על הכביש ,במיוחד בשנתון הספציפי , כלומר סיכוי קרוב לאפס שתמצא תחליף ,

וכשהוא מושקע בסכומים גבוהים (מערכת ותוספות אחרות ), אחרי סדרה של טיפולים יקרים (בלמים ב4 פינות, טיימינג ,צמיגים וכו') אז לא מתאים לך שהרכב ייגנב. זה נזק כלכלי עצום וגם נזק נפשי שאי אפשר לאמוד אותו במקרה שלי :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל, זה בסדר. אני מודע למיקומה של האלמרה לעומת ה-GTI ומקבל זאת באהבה :).

אתה חייב להבין שלמרות החששות המוצדקים, אתה חייב להיות ריאליסטי - נתינת כתובת מזוייפת למוסך?

ברוב המוסכים, ישנם ערבים ותמיד יהיה החשש שיש להם "אנשי קשר" בשטחים, אז מה נעשה, לא נטפל במכונית? ערבים או יהודים, לפני הלאום, הם אנשים וחייבים לתת להם צ'אנס, אחרת הפחדים שלנו יאכלו אותנו!

אני מטפל במוסך מורשה קטן יחסית, שלפחות שניים מהעובדים ערבים (אני חושב, אף פעם לא עניין אותי לבדוק זאת לעומק, כי אני נוהג להסתכל אם הבן אדם חיובי ולא אם הוא מתפלל לאללה או אלוהים) והם ממש נחמדים איתי. מה עוד, שמנהל המוסך הוא אדם רציני, שלא עושה חיים קלים לעובדים שלו ומחזיק אותם ביד קצרה, כך שלפחות מהבחינה הזו, אני שקט.

מה שכן, אם אדם מסויים מחליט לטפל ברכבו במקומות מפוקפקים, אז כן, הוא בישל לעצמו את הדייסה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני מקווה שלפחות כשהייתם תופסים אותם, הייתם מפנקים אותם עם כמה פיצוצים לפנים.

אני שהייתי במג"ב הייתה לנו שיטה - היינו נותנים לבנות לפוצץ אותם, והרי גבר לא בכבוד שלו להתלונן שאישה דפקה לו סוליה

של נעל צבאית לפרצוף - אז לרוב הם שותקים,

הכל במסגרת החוק.

אין "משפטי שדה", כי אחרת יש משפטי מח"ש, ואף שוטר סדיר או קבע לא מוכן להיות שם.

:roll:

ל'

אני הייתי בשני חקירות מח"ש שבעיקבותן הועברתי ממג"ב חברון למג"ב צפון (לא משנה כרגע איפה בדיוק)

והכל באשמת אירגון "בצלם" - ביום שלא יהיה חוק בישראל גרונותיהם ישוספו, מאז למדתי, בפעולות בט"ש

ופעולות מבצעיות להיות רעול פנים, ככה שילכו להוכיח שאני הייתי שם,

גם לרוב היינו מסתירים את מספר הג'יפ עם חולצת טישירט שנכרכה סביבו, והאמת, זה מנע

מאיתנו כמה אי נעימויות עם שותפו ההדוק וידידו של הגיס החמישי (מח"ש) - עד שבא קצין

וקבע עונשים למי שישים חולצות על מספרי הרכב, כי האירגונים השמאלנים התחילו לעשות

רעש לגבי הסתרת המספר במטה הארצי, והמטה הארצי לחץ על הקצינים שהיו ממונים עלינו,

בנוגע לכיסוי הפנים, תודה לאל הוא לא אמר כלום,

אף אחד לא רצה את זה, והקצינים העלימו עין עד שהגיע לחץ מלמעלה,

כן - מח"ש זה בעיה! אם לא היה מח"ש אני מבטיח לך בתור איש מג"ב לשעבר

אני מבטיח לכולכם שאחוז הגניבות היה אפסי, רק מהפחד של מה שיקרה להם אם יתפסו,

אבא שלי ב1973 הוא ועוד כמה חברים שלו מגולני עשו משפטי שדה לכמה קצינים סורים,

וזה נשמר מתחת לגלי האתר למרות שכולם כמעט ידעו, - זה היה מעין נוהל בכמה גדודים

(לא רק בגולני, גם בגדודים אחרים ופלוגות אחרות בצבא)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...