Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מכיר את האוניברסיטה בחיפה, החניה בתוך האונ' עולה כסף + גם מי שמשלם לא מובטחת לו חניה.

אז כולם חונים בכביש גישה בשוליים, ומשם ידוע שגונבים ופורצים לרכבים על בסיס קבוע.

אני לא מכיר את אוניברסיטת חיפה אבל אני לומד במקום אחר. גם אצלנו החניה עולה כסף והחניה על בסיס מקום פנוי, אבל אם אתם מחנים על כביש גישה בשוליים זה מסביר את העיניין. אני אגיע שעה קודם ללימודים כדי לתפוס מקום חניה איכותי (ואנצל את הזמן הזה לשיעורי בית או עבודות וכ') ולא אזרוק את הרכב בשוליים של איזה כביש גישה.

מה שכן, יוסי, אני אתחיל להוריד את הפאנל מהרדיו - ליתר ביטחון.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש לך מזל גדול !!

קבל מחיר מחירון מהביטוח וקנה איביזה חדשה ב69900 ש"ח.

לא קונה שוב איביזה זה בטוח, אולי אולי קופרה מהדור הקודם 8)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לא קונה שוב איביזה זה בטוח, אולי אולי קופרה מהדור הקודם 8)

סתם שאלונת... לא היית מבסוט ממנה, או שאתה מעוניין להתקדם למשהו חזק/גדול יותר?

אגב, גם אני נוהג על אותו הדגם (SC), משתתף מאוד בצערך. היתרון במקרה שלי (אם אפשר לקרוא לזה יתרון) זה שהיא בצבע מאוד לא נפוץ, עובדה שאולי תטריד קצת יותר גנבים בפוטנציה כאלה ואחרים... בכל אופן, היא ממוגנת בביפר, גם משהו.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
לא יודע אילו ג'אנטים היו לה.

יש הבדל בין גניבת ג'אנטים מגנזיום וגניבת טאסות :). השאלה היא, האם אנשים עד כדי כך אדישים, שלא ישימו לב לכזה דבר?

אני גם שילמתי דמי חניה, למרות ה-30K ששילמתי לשנת לימודים, ולמרות שזה לא מבטיח לי חנייה, כי אני גם לא אוהב להחנות בחוץ, בצפיפות :(.

אצלי, ההתבלטות הגדולה היא האם להחנות ב"גוש המרכזי", איפה שכולם חונים, או להחנות בצד, איפה שאף אחד לא חונה...

נ.ב

מבחינת רדיו ופאנלים, פשוט כייף כשיש לך מערכת מובנית. אתה לומד להעריך את זה, רק אחרי שהחזקת במשך שנים מערכות רדיו דיסק עם פאנלים נשלפים ועברת לפחות 2 גניבות :(.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סתם שאלונת... לא היית מבסוט ממנה, או שאתה מעוניין להתקדם למשהו חזק/גדול יותר?

אגב, גם אני נוהג על אותו הדגם (SC), משתתף מאוד בצערך. היתרון במקרה שלי (אם אפשר לקרוא לזה יתרון) זה שהיא בצבע מאוד לא נפוץ, עובדה שאולי תטריד קצת יותר גנבים בפוטנציה כאלה ואחרים... בכל אופן, היא ממוגנת בביפר, גם משהו.

הייתי מבסוט בעיקר מהשקט הנפשי, עכשיו שוב "בא לי" משהו יותר חזק, לא בטוח שזה מה שיקרה, אבל אני בודק אופציות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
אני לא מכיר את אוניברסיטת חיפה אבל אני לומד במקום אחר. גם אצלנו החניה עולה כסף והחניה על בסיס מקום פנוי, אבל אם אתם מחנים על כביש גישה בשוליים זה מסביר את העיניין. אני אגיע שעה קודם ללימודים כדי לתפוס מקום חניה איכותי (ואנצל את הזמן הזה לשיעורי בית או עבודות וכ') ולא אזרוק את הרכב בשוליים של איזה כביש גישה.

מה שכן, יוסי, אני אתחיל להוריד את הפאנל מהרדיו - ליתר ביטחון.

אני יכול להעיד על עצמי שאני לא טיפש, ואפילו די פיקח - ועדיין, הוכחת לי שכל יום אפשר ללמוד משהו חדש, ושאנשים אחרים יכולים לחשוב על משהו שאני לא חשבתי עליו. אני כבר חודש מתלבט אם לתת לחברה שלי לסוע לאונ' עם הרכב ומת מפחד בגלל החניה המטופשת בשוליים. מצד אחד אם אני לא נותן לה את הרכב היא צריכה לסוע 3 שעות בתחבורה ציבורית, (עם הרכב שעה וחצי), מצד שני עם מכת גניבות על איביזות ועוד באיזור מועד לפורענות, ממש לא בא לי שהיא תחנה בחוץ שם בשוליים.

הרעיון שלך של לצאת קצת יותר מוקדם הוא גאוני. זה יהיה תנאי שאני ארגיש מספיק נח לדרוש מחברה שלי וגם לתת לה את הרכב שיהיה לה יותר קל.

תודה לך איש יקר.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הרכבים הללו פשוט נגנבים כמו לחמניות.

בעיקר בגלל נהגי המוניות שמתקנים בשטחים ,אבל לא רק.

אני לא רוצה לחשוב או לדמות את ההרגשה של להגיע אל החנייה ולגלות שהרכב לא שם. לא יודע כיצד אני הייתי נוהג אבל הייתי כנראה מתחרפן.

בשכונה של ההורים שלי נגנבו ערימה של פאביות ואיביזות. אצל חלק מהאנשים נגנב פרק ב' כלומר קנו חדשה בדיוק אותו רכב וגם היא נגנבה.

לאחותי נגנבה פולו ופעמיים פרצו את הגולף ולא הצליחו לגנוב בשל הכספת.

מי שבאמת רוצה שרכבו לא יגנב, חייב להתקין כספת. זה כמה מאות שקלים אבל זה מוריד את הסיכוי לגניבה (בנסיעה) לכמעט אפס.

רק יהיה צורך בביקור אצל הזגג להחליף שמשת דלת נהג.

מאכזב לדעת שבאיזור שלנו הגניבות הללו קיימות גם. אני גר סמוך אליך אבל הרכב מאוחסן "מתחת לאדמה" עם מצלמה ושומר.

אף אחד לא יכול לדעת על קיומו או לסחוב אותו החוצה.

יש לי מספר טיפים לחבריי הואגיסטים שאני דבק בהם כבר שנים :

1. אל תתנו את הקוד של האימובילייזר במוסך.

2. אל תשאירו מפתח במוסך

3. תנו כתובת מגורים פיקטיבית במוסך

עובדים מהמוסך יכולים להשתמש בידע והנתונים האלה כדי להפנות את הגנב ליעד בקלי קלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בחיים לא קיבלו אותי בכל המוסכים שהייתי, מבלי השארת נפתח וקוד אימובילייזר. יתרה מכך, למרות שאמרתי שאני בצד והם יכולים "לשגע אותי", עדיין אמרו לי, בנימוס, שזה לא יילך ככה והם לא מוכנים לטפל במכונית, כך.

פורסם
אני יכול להעיד על עצמי שאני לא טיפש, ואפילו די פיקח - ועדיין, הוכחת לי שכל יום אפשר ללמוד משהו חדש, ושאנשים אחרים יכולים לחשוב על משהו שאני לא חשבתי עליו. אני כבר חודש מתלבט אם לתת לחברה שלי לסוע לאונ' עם הרכב ומת מפחד בגלל החניה המטופשת בשוליים. מצד אחד אם אני לא נותן לה את הרכב היא צריכה לסוע 3 שעות בתחבורה ציבורית, (עם הרכב שעה וחצי), מצד שני עם מכת גניבות על איביזות ועוד באיזור מועד לפורענות, ממש לא בא לי שהיא תחנה בחוץ שם בשוליים.

הרעיון שלך של לצאת קצת יותר מוקדם הוא גאוני. זה יהיה תנאי שאני ארגיש מספיק נח לדרוש מחברה שלי וגם לתת לה את הרכב שיהיה לה יותר קל.

תודה לך איש יקר.

שמחתי לעזור.

אגב, זה בדיוק מה שעשיתי היום. היום אני מתחיל ללמוד ב- 9, בעיקרון זאת נסיעה של 20 דקות לכל כיוון. בשבוע שעבר יצאתי מפה ב- 8 והגעתי בדיוק ב- 9 בגלל הפקקים, וזה היה כמה שניות לפני שהמרצה נכנסה לכיתה... (הם עושים בעיות עם האיחורים), מעבר לזה לא היתה לי חניה ונאלצתי להחנות במרחק גדול מאוד בשטח עפר אבל לפחות ליד השומר בכניסה.

היום, שבוע אחרי יצאתי מפה ב- 7:10, הגעתי ב- 7:30, החנתי את הרכב בחניה איכותית קרובה מאוד לכניסה, עליתי לכיתה וראיתי עוד 2 סטודנטים שהחליטו לעשות אותו הדבר ולהגיע מוקדם לעשות שיעורים ומטלות שונות! ישבתי גם כן ועשיתי את כל הדברים שהייתי צריך לעשות בשקט ובשלווה. אני מאמץ את זה כל שבוע (חוץ מהפעם ההיא כמובן) :)

בחיים לא קיבלו אותי בכל המוסכים שהייתי, מבלי השארת נפתח וקוד אימובילייזר. יתרה מכך, למרות שאמרתי שאני בצד והם יכולים "לשגע אותי", עדיין אמרו לי, בנימוס, שזה לא יילך ככה והם לא מוכנים לטפל במכונית, כך.

במצב כזה נותנים להם את הקוד ואח"כ משנים אותו אחרי שמגיעים הביתה מהמוסך.

פורסם

אם הם לא מוכנים לטפל כך ,אז אני לא מטפל שם.

אני רוצה לראות שהם יאבדו על זה לקוח.

אפילו כשהייתי במוסך צ'מפיון למטרת ריקול , לא העברתי את הקוד , נתתי כתובת פיקטיבית אבל כן השארתי מפתח בסוויץ' ותצפתתי על האוטו.הכנסתי אותו פנימה וכשסיימו הוצאתי אותו החוצה.

הכל אפשרי, אם בצ'מפיון נתנו לי לעמוד ליד הרכב בזמן הריקול הזה, אחרי שהבהרתי להם שאני לא מתפנה.

אפשר להכניס את הקודן למצב מוסך , כלומר שיהיה מנוטרל לפרק זמן מוגדר מראש. רק בעל הרכב שיודע את הקוד יכול לעשות זאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...