Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HERTZ HSK165XL

yosi_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא כאן כבר כמה חודשים ולומד לאט לאט את התחום,

כרגע ברכב (טויוטה קורולה 99) מותקנים רמקולים קדמיים ואחוריים מקוריים ורדיו דיסק פיוניר DEH3600MP והתכנון הוא להשאר עם ה ר"ד לכמה חודשים הקרובים.

אני מתכנן לקנות HERTZ HSK165 XL אבל אני מתלבט רק איזה מגבר (הוא יהיה מוגבר פסיבי)

הוא אמור לקבל 150W RMS בתעודת לידה וחשבתי להגביר אותו עם EP4 מחובר בגישור ככה שכל ערוץ מקבל 190W RMS

איך הסט יסתדר עם זה? זה יהיה יותר מדי או אפשרי?

בינתיים באוטו יהיה רק סט קידמי בלי סאב וופר ואחוריים ובעתיד אני יקנה סאב כנראה HERTZ HX300.

אשמח להמלצות להגברה ולדעת אם מישהו עם הסט הזה בא למפגש מרכז\דרום הקרובים.

סופ"ש נעים,

יוסי

פורסם

הxl הוא סט מאוד נציל אבל עדיין זקוק להגברה בריאה. לא יקרה שום דבר עם תתן לו 190. יש חבר פורום שמגביר את הxl עם מגבר טרו ונותן להם 200, והם נשמעים מעולה. למה לא להשקיע במגבר 2 ערוצים חזק?

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס תודה על התשובה

מה באמת יהיה ההבדל בין מגבר 4 ערוצים בגישור לבין מגבר 2 ערוצים שיתן אותם נתונים,איכות? עוצמה?

הסיבה בנתיים היא בגלל המחיר...

פורסם

מבחינת הספק לא יהיה הבדל.

מבחינת דמפינג פקטור יהיה. (תריץ חיפוש מה זה אומר!)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עשיתי חיפוש על דמפינג פקטור ומצאתי בעיקר חילוקי דעות..

חלק הם אומרים כן משפיע וחלק אומרים שזה לא משפיע תמיד וזה רק נתון יבש..

בכל מקרה הבנתי שלא ירגישו כל כך בהבדל וזה נכון יותר כלפי סאב וופרים ששם זה יהיה מורגש יותר.

אשמח להמלצה למגבר 2 ערוצים או 4 ערוצים בגישור שיוכל להגביר בכבוד (מעל 150W RMS לערוץ) את הסט הזה,

בתקציב של עד 1500 עם עדיפות לכמה שפחות.

בינתיים האפשרויות שחשבתי עליהם:

HERTZ EP4 בגישור

CELESTRA FA2150x

שהעדיפות היא לראשון בגלל המחיר..

• תוכן חדש...