Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציקו לי במשך חודש בטלפון שיש לי מילואים, בשבוע הראשון התקשרו שאלו עם אני בא? אמרתי כן, אבל שלחו לי צו! אנחנו שולחים, מתקשרים אחרי עוד שבוע אתה בא למילואים? כן אני בא אבל שלחו לי צו!! אין בעיה אנחנו שולחים, שלחו לי מין דף תזכורת שאני צריך לאשר בו שאני קיבלתי את הצו ששלחו אליי לפני 3 שבועות בערך לפני התזכורת הזאת, אבל לא קיבלתי שום צו לכן לא שלחתי אישור בחזרה על התזכורת.

מה אתם חושבים שקרה? מתקשרים אליי ביום הראשון שהייתי אמור להיות במילואים: איפה אתה מילואימניק? אני בעבודה, למה לא באת למילואים? כי לא שלחו לי צו! שלחו לי רק תזכורת לצו איפה הצו???

החוצפנית עונה לי שהתזכורת זה הצו! אמרתי לה סליחה?? אני ראיתי צווים של חברים שלי וזה ממש לא נראה כמו מה שאני קיבלתי וחוץ מזה איפה התלושי נסיעה ציבורית שלי? היא עונה לי תשלם אתה ותקבל החזר בבסיס(הנסיעה בתח"צ עולה 70 ש"ח בערך)

ואז היא אומרת אני שולחת לך צו בפקס, אתה ליד פקס? לא אני לא ליד פקס איך אני ישתמש בתלושי נסיעה בתח"צ שיצא מפקס?

איך אני יוצא מזה עכשיו? לא תכננתי את זה ובדיוק על התאריך של המילואים יש לי 10000 דברים על הראש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הכתובת שלך מעודכנת במשרד הקישור?

יש כללים נוקשים מאוד לגבי קריאה למילואים - כמה זמן מראש צריך לצאת הצו, כמה זמן מראש צריך לצאת צו בדואר רשום (עקרונת רק אם לא אישרת בכתב את קבלת הצו הראשון, מעשית בכל מקרה).

לגבי הסידורים - ידעת שאתה מזומן למילואים, הרי דיברת עם קצינת הקישור או המ"פ או מי שלא יהיה, כך שיקשה עליך להקטין ראש. היית צריך להתכונן גם אם לא קיבלת צו קריאה, למעט, כמובן, סידורים שמחייבים את הצו הפיזי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי ככל שהגיע התאריך למילואים ולא הגיע שום צו הבנתי שביטלו את הההזמנה, אחרי הכל זה צבא ולא איזה חנות ששולחת לי קבלה קצת יותר אחריות היית מצפה מהצבא בנוגע לשליחת צו שאומר שעליי להתייצב אצלהם נגד הרצון שלי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם אני לא טועה במידה והזימון הוא פחות מ 30 יום לפני המועד נדרש אישור שלך (חותם על טופס). אם לא חתמת אז זה לא חוקי לזמן אותך, בטלפון עם כל הכבוד לא מזמנים מילואים (אלא אם אתה רוצה ללכת).

כשזימנו אותי בהתרעה קצרה חתמתי על אישור כזה +חתימה של סא"ל.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הרושם שהשאיר לי צה"ל להגיע למילואים בפעם הראשונה הוא ממש לא נעים ואפילו מעליב, דיברתי בטלפון עם הקצין של השלישות, והוא הסביר לי שאת הצו הם שלחו מזמן לפני התזכורת, אך הסברתי לו שלא קיבלתי, את התזכורת קיבלתי בדואר רשום!, וכפי שאמרתי לא שלחתי בחזרה כי לא קיבלתי את הצו, כששאלתי אותו למה לא שלחת לי את הצו בדואר רשום כדי להיות בטוח שקיבלתי אותו? אלא אתם שולחים חתיכת דף שרשום עליה תזכורת? אז הוא עונה בתשובה הכי אטומה שיש, אנחנו לא שולחים צו בדואר רשום, ואצלו במחשב רשום שכן נשלח אליי הצו, ואני בתגובה אומר מה אכפת לי מה רשום לך במחשב? הצו לא הגיע אליי לא בתיבת דואר ולא בדואר רשום כמו ששלחו לי את התזכורת, החוצפן התחיל לאיים עליי שאני עריק וכדי שאני יבוא עם תיק ל-21 יום בכלא

למילואים אני לא יגיע יותר.

פורסם

אל תדאג בקשר לכלא. אני עריק כבר 3 שנים (לא עשיתי מילואים מאז השחרור). בינתים לא קרה כלום. חבר מהמחלקה שלי שגם הוא עריק תקופה דומה, לצערו קיבל 5 ימים בכלא, וגם זה באגף של המילואים. אף אחד לא דיבר איתו שם, והוא אפילו לא לבש את המדים של הכלא. יצא מהאוהל רק לספירות(על מדים).

אני ממתין לתור שלי.

*אין הכותב ממליץ על עריקות.

Stay Dirty

פורסם

בוא נגיד ששניכם צודקים,אתה לא קיבלת את הצו ולכן התגובה שלך מובנת,מצד שני אם נשלח צו כפי שמופיע אצלם ,מן הסתם הוא נשלח ומסיבה כלשהיא לא הגיע לתיבה,זאת הסיבה שאת התזכורת הם שולחים בדואר רשום על מנת לוודא שקיבלת את תאריך המילואים.

ברגע שקיבלת תיזכורת,היית צריך לקבל החלטה אישית,אני רוצה ללכת למילואים או לא רוצה,אם היית רוצה ללכת,מן הסתם היית הולך עם צו או בלי צו ואת עניין התשלומים היית מסדר כבר שם עם השליש או המפקד שלך באותו הרגע, כנראה שהמילואים לא באו לך טוב בכל מקרה(ואני יכול להבין אותך על זה) ואי הגעת הצו המקורי היה רק הטריגר מדוע לא להגיע,במקרה כזה היית צריך לנסות להשתחרר בדרכים החוקיות ולא להיכנס לעימות מול המערכת כי המערכת היא בדרך כלל קיר אטום שלא ממש אכפת לו שהייתה כאן אי הבנה או תום לב.

בכל מקרה אני הייתי מנסה לסיים את זה בצורה טובה ולא להתחיל את היחסים בנפקדות \עריקות כי מרפי בד"כ תופס אותך בזמן הכי פחות נוח.

בהצלחה.

עריכה:

עכשיו ראיתי את התגובה של אסף,סתם דוגמה קטנה למה לא כדאי להיות עריק ולא בגלל הפחד מהכלא,גיסי היה עריק תקופה לא ארוכה,ערב אחד בדרכו לארוע משפחתי עם אשתו,עצרה אותם ניידת משטרה לבדיקה שגרתית,הבחור נהג והוא זה שהוציא את הרשיונות,במסוף היה רשום שהוא עריק,באותו הרגע הוזעקה ניידת של משטרה צבאית שלקחה אותו לכלא 6 להישפט ושם הוא נשאר 14 ימים,מרפי במלוא הדרו,אני בטוח ששיטוט קצר ברשת יעלה עוד דוגמאות משעשעות.

פורסם

לא אמרתי שאני מתלהב מללכת לעשות מילואים, אבל עם צריך אז אני יעשה! שיקראו לי באופן חוקי ורשמי ולפני הנוהל כמו שמזמנים את כולם, זה צבא! זה לא הזמנה לעשות טסט לרכב!

עם הייתי מקבל את הצו רשום וחתום ועם שוברי נסיעות לאוטובוס לא הייתי רושם על הנושא הזה בכלל אלא הייתי יושן עכשיו באוהל!

פורסם

גיסי היה עריק תקופה לא ארוכה,ערב אחד בדרכו לארוע משפחתי עם אשתו,עצרה אותם ניידת משטרה לבדיקה שגרתית,הבחור נהג והוא זה שהוציא את הרשיונות,במסוף היה רשום שהוא עריק,באותו הרגע הוזעקה ניידת של משטרה צבאית שלקחה אותו לכלא 6 להישפט ושם הוא נשאר 14 ימים,מרפי במלוא הדרו,אני בטוח ששיטוט קצר ברשת יעלה עוד דוגמאות משעשעות.

צודק בקשר לזה, אני אישית מבצע נוהל לפני ירידה לכביש החוף במחלף נתניה - פשוט זורק את הרכב בתחנת דלק לפני הירידה, רץ 50 מטר להציץ אם יש ניידת. אם יש, יוצא במחלף פולג. בעליה ממחלף נתניה אפשר לזהות את הניידת מרחוק, אז אין בעיה לחתוך קודם לכיוון הרכבת ומשם להיכנס לעיר. כנ״ל כמובן בעוד צמתים מוכרים. זה לא הכי כיף לחיות ככה, אבל מתרגלים להכל.

Stay Dirty

פורסם
לא אמרתי שאני מתלהב מללכת לעשות מילואים, אבל עם צריך אז אני יעשה! שיקראו לי באופן חוקי ורשמי ולפני הנוהל כמו שמזמנים את כולם, זה צבא! זה לא הזמנה לעשות טסט לרכב!

עם הייתי מקבל את הצו רשום וחתום ועם שוברי נסיעות לאוטובוס לא הייתי רושם על הנושא הזה בכלל אלא הייתי יושן עכשיו באוהל!

אתה לא צריך לכעוס,בסך הכל נתתי לך נקודת מבט של אחד עם טיפה יותר ניסיון ועצות שימושיות לדעתי,מכאן כבר ההחלטה מה לעשות היא שלך.

בהצלחה.

אסף,כפי שכבר רשמתי בהודעה קודמת,להשתחרר מהמילואים (הכוונה לכל צו בנפרד,לא לצמיתות))בדרכים חוקיות זה לא תורה מסיני,אני לא מבין למה יש צורך להיות עריק ולחיות כמו בנמלטים?

פורסם
צודק בקשר לזה, אני אישית מבצע נוהל לפני ירידה לכביש החוף במחלף נתניה - פשוט זורק את הרכב בתחנת דלק לפני הירידה, רץ 50 מטר להציץ אם יש ניידת. אם יש, יוצא במחלף פולג. בעליה ממחלף נתניה אפשר לזהות את הניידת מרחוק, אז אין בעיה לחתוך קודם לכיוון הרכבת ומשם להיכנס לעיר. כנ״ל כמובן בעוד צמתים מוכרים. זה לא הכי כיף לחיות ככה, אבל מתרגלים להכל.

זה התחיל מפריצה לאייפון ותראו לאיפה זה הגיע... :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...