Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי לנסר 91' שזוללת 11.5 ק"מ/ליטר ואין לה מזגן. אני יכול לקבל עליה 3000 ש"ח בגריטה, אבל היא לא מאבדת ערך, ואני לא משלם עליה ביטוח מקיף. מצד שני אולי הטסט (שעלי לעשות בקרוב) יקר יותר?

אני מוציא על דלק בין 500-800 ש"ח בחודש.

אני מתכנן לעבור לחו"ל עוד שנה.

האם ישתלם לי לקנות עבור השנה הזו רכב חדש/משומש/ליסינג/אחר בשקלול כל המשתנים הנ"ל (דלק, גריטה, אובדן ערך, טסט, ביטוח) יותר מאשר להמשיך להחזיק ברכב הנוכחי, ואם כן, איזה רכב הכי ישתלם מהבחינות האלה (חסכוני יחסית בדלק, מאבד מעט ערך)?

תודה רבה!

פורסם

לדעתי סע עליה עד שמשהו יקר יתקלקל,אם אתה סובל את חוסר המיזוג,קניית רכב חדש ממש לא כדי,בשנה הראשונה הוא מאבד הכי הרבה מהערך שלו ומדובר על אלפי שקלים.

אם בכול זאת אתה חייב להחליף עקב חוסר מזגן למשל הייתי משקיע לא יותר מה 20K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וואו, נשמע לי כאילו התשובה ברורה, לא?

לפנינו החורף, אז המזגן הוא לא אישיו בוער בכל מקרה. לפי הוצאות הדלק אתה נוסע מעט יחסית. יש לך רכב שמשרת אותך במינימום כסף, ועוד שנה אתה נוסע מפה.

גריטה- אין עם מי לדבר גם ככה השנה, המדינה לא גורטת כרגע כי נגמר לה התקציב. אז בכל מקרה- טסט תצטרך לעשות (כדי לגרוט צריך רשיון רכב בתוקף).

רכב חדש זה הכי לא משתלם, אבל גם להוציא כסף על משומש, שהוא חתול בשק (וחוץ מתיקונים/טיפולים סביר להניח שגם אותו תצטרך להעביר טסט בשנה הקרובה), רק בשביל שעוד שנה תתחיל להתעסק בלמכור אותו- מיותר לחלוטין. תישאר עם הרכב שלך, וגרוט אותו לפני שאתה עוזב. מינימום כאב ראש, מקסימום כסף בבנק.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

נכון לעכשיו תוכנית הגריטה בהקפאה כך שזו לא אופציה (אומרים שב-2012 תתחדש התוכנית אך עד שלא אראה זאת קורה לא אאמין)

האם אין לך מזכן כי הוא לא היה אן כי הוא התקלקל? לפני שנתיים שיפצתי את מערכת המיזוג של הלנסר 92 שברשותי תמורת 900 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולכם על התשובות המפורטות!

לא ידעתי על הקפאת הגריטה...

לגבי המזגן, אמרו לי בכמה מקומות שנחשבים המובילים בתחום, שיש דליפה מהמדחס נדמה לי? ושזה בסביבות ה1000 ש"ח לתקן, אפילו יותר. והחורף כבר כמעט כאן אז לא דחוף. וגם אם זה 900 זה לא כל כך מעט להשקיע ברכב ששווה 3000...

בינתיים הרכב הנוכחי מאוד אמין.

טוב אלך לעשות עוד טסט.

תודה לכם!

• תוכן חדש...