Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בעקבות התייבשות הצמיגים הקדמיים שלי זבל סיני

אני רוצה להחליף אותם לזוג איכותי

המידות הן 225/45/17

הרכב הוא slk 230

ואני מחפש צמיגים ליום יום עם נוחות שקט ואחיזה טובה (וכן אני יודע שזה טיפה מתנגש ) אני לא מחפש צמיגים לדריפט אלא בעיקר לאחיזה טובה .

כרגע האחוריים הם DUNLOP DIREZZA 101 שיושבים מאחור , מה שמביא אותי לשאלה נוספת האם לפרק אותם ולהעביר אותם קדימה (הצמיגים בני חצי שנה ) . תודה על העזרה מראש .

פורסם

התקציב הוא עוד 750 שקל לצמיג אז 1500 בערך .

השאלה היא האם ה SDRIVE יותר מתאימים מה TOYO או ה DUNLOP (לפחות מה DIREZZA101) ?

פורסם

היה לי גם סט טויו והיתי יותר מרוצה מהיוקוהומה, לגבי הדנלופ אין לי חוות דעת לתת כי לא היה לי סט כזה ולא נהגתי על רכב זהי לשלי עם סט כזה.

Got To love It

פורסם

היוקו SDIRIV יתאימו לרכב שלך וגם יהיו שקטים הרבה יותר

אתה יכול גם להשתמש באלה - מעולים לרכב שלך

Advan Sport, 225 /45ZR17

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Yokohama&tireModel=ADVAN+Sport

אתה גם יכול להשתמש באלה Advan A048

לינק למידע http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Yokohama&tireModel=ADVAN+A048

בנוסף צמיג מעולה לרכב שלך

Goodyear Eagle F-1 GS-D3

חיסרון - לא הכי שקט אבל מעולה

קובי

:-)

פורסם
היוקו SDIRIV יתאימו לרכב שלך וגם יהיו שקטים הרבה יותר

אתה יכול גם להשתמש באלה - מעולים לרכב שלך

Advan Sport, 225 /45ZR17

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Yokohama&tireModel=ADVAN+Sport

אתה גם יכול להשתמש באלה Advan A048

לינק למידע http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Yokohama&tireModel=ADVAN+A048

בנוסף צמיג מעולה לרכב שלך

Goodyear Eagle F-1 GS-D3

חיסרון - לא הכי שקט אבל מעולה

תודה אבל נראה לי שהם יותר למי שעושה טראק דיי לפחות פעם בחודש (ואני לא )

מה שכן ראיתי שיש להם UHP ALL SEASON

מישהוא שמע או מכיר והאם עם רכב בעל הנאה אחורית שווה לשים את הגלגלים החדשים מאחור ?

תודה .....

פורסם
מישהו שמע או מכיר והאם עם רכב בעל הנאה אחורית שווה לשים את הגלגלים החדשים מאחור ?

ההמלצה להשים את הטובים מאחור אינה קשורה בעיקרה לסוג ההנעה אלא לאילוצי הפיזיקה. כאשר הצמיגים הטובים מורכבים מלפנים, הרי שקיים סיכוי טוב (בעצם, סיכוי רע...) להיכנס להיגוי יתר חזק ומסוכן שפוגע בבטיחות וגם ביכולת לנהוג מהר. אני אישית מאמין (לא אמונה פרטית שלי אלא מבוססת על הדרכה שעברתי) שמקומם של הצמיגים הטובים הוא על כל ארבעת הגלגלים, ושאם ההבדל בין הצמיגים האחוריים לקדמיים גדול מספיק וגורם לך לתהות היכן להשים את הצמיגים הטובים, כנראה שעדיף להחליף רביעיה שלמה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הצמיגים האחוריים שלך בני חצי שנה - לא נראה לי קריטי להעביר אותם קדימה, ובטח אין סיבה להחליף אותם גם כן.

בכל מיקרה, כאשר אתה קונה זוג צמיגים, פנצ'רמאכר יעביר את האחוריים קדימה ללא תשלום או תמורת תשלום סמלי.

בשום מקום לא ציינת תקציב.

MICHELIN PS3 צמיגים מעולים, רק יקרים.

אופציה נוספת - DUNLOP SP SPORT MAXX, שמחירם יותר שפוי משל מישלין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הצמיגים האחוריים שלך בני חצי שנה - לא נראה לי קריטי להעביר אותם קדימה, ובטח אין סיבה להחליף אותם גם כן.

בכל מיקרה, כאשר אתה קונה זוג צמיגים, פנצ'רמאכר יעביר את האחוריים קדימה ללא תשלום או תמורת תשלום סמלי.

בשום מקום לא ציינת תקציב.

MICHELIN PS3 צמיגים מעולים, רק יקרים.

אופציה נוספת - DUNLOP SP SPORT MAXX, שמחירם יותר שפוי משל מישלין.

שים לב להערה השניה שלי

מה מחירם של ה DUNLOP וה PS3 ?

פורסם

מישלין הרבה יותר יקרים מהתקציב,

דנלופ עולים כ 850 ש"ח לצמיג.

GOODYEAR EAGLE ASSYMETRIC עולים כ 900 ש"ח לצמיג.

המחירים נלקחו מהאתר TIRES4U, ויש סיכוי טוב למצוא מחירים יותר נמוכים, במיוחד באיזור המרכז .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הדנלופ שיש לך כרגע על הרכב לא ממש אטרקציה אם להיות עדין.

הרכב שלי גם נועל רביעייה כזאת ואני עדיין בהתלבטות אם להשקיע עכשיו איזה 4,000 שקלים בסט חדש ואיכותי או להתגלגל עם הסט הזה עוד איזה 6-7 חודשים ובכל מקרה להחליף רכב. (הצמיגים שלי במצב טוב ובני שנתיים סה"כ, פשוט האחיזה שלהם לא משהו ובייחוד על כביש רטוב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הדנלופ שיש לך כרגע על הרכב לא ממש אטרקציה אם להיות עדין.

הרכב שלי גם נועל רביעייה כזאת ואני עדיין בהתלבטות אם להשקיע עכשיו איזה 4,000 שקלים בסט חדש ואיכותי או להתגלגל עם הסט הזה עוד איזה 6-7 חודשים ובכל מקרה להחליף רכב. (הצמיגים שלי במצב טוב ובני שנתיים סה"כ, פשוט האחיזה שלהם לא משהו ובייחוד על כביש רטוב).

זה גם מה ששמתי לב בגלל זה אני רוצה להעביר אותם לקדימה ובאחורי לשים את ה SDRIVE או משהו כזה אני שוקל גם PS2 או 3 תלוי במחיר וכמה יתחשק לי לשים באותו הרגע .

כבר קרה שבאמצע סיבוב קשה (ירידה מפתח תקווה בית IBM ל כביש 5 לכיוון תל אביב) הרכב איבד לי אחיזה למזלי לא היו רכבים והצלחתי להשתלט על הרכב וזה לא היה כביש רטוב פשוט צמיגים לא משהו .

פורסם
זה גם מה ששמתי לב בגלל זה אני רוצה להעביר אותם לקדימה ובאחורי לשים את ה SDRIVE או משהו כזה אני שוקל גם PS2 או 3 תלוי במחיר וכמה יתחשק לי לשים באותו הרגע .

כבר קרה שבאמצע סיבוב קשה (ירידה מפתח תקווה בית IBM ל כביש 5 לכיוון תל אביב) הרכב איבד לי אחיזה למזלי לא היו רכבים והצלחתי להשתלט על הרכב וזה לא היה כביש רטוב פשוט צמיגים לא משהו .

קנה את ה S_DRIVE , יתאימו וגם שקטים בנהיגה

קובי

:-)

• תוכן חדש...