Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי סיטרואן C5 2008 מנוע 2000 עם 135K ק"מ חשוב לציין שזאת כבר השלישית שלי.

עכשיו יש לה "בעיה" שאני לא יודע אם זאת בעיה שהייתה לי בכל הסיטרואנים ושמעתי מכמה בעלי C5 אחרות שיש להן אותו הדבר,שיש נקודה מתה בגז זאת אומרת שאם אני נוסע במהירות נמוכה יחסית סביב ה20-50 קמ"ש עוזב את הגז ואחרי שניה חוזר ללחוץ למשך שניה שניה וחצי פשוט אין תגובה,שניה זה לא נשמע הרבה אבל בהישתלבויות בכבישים ראשיים מצאתי את עצמי הרבה פעמים לוחץ והאוטו פשוט לא נוסע בזמן שאוטו אחר מתקרב אלי.

אז חזרה לעינין שלנו אבא שלי החליט להיות חכם ולשמוע לדעה של כמה בעלי C5 אחרים ולנקות את המצערת עם קרבו ג'ט,זה סוג של חומר חזק כמו של ניקוי קרבורטורים אם אני לא טועה,וכן אני ידוע שזה טיפשי כי האוטו הוא הזרקה וזה בכלל לא קשור.

מה שקרה זה שעכשיו האוטו נוסע ממש חזק אבל במסך בתוך האוטו רשום שהמחשב ניהול מנוע נכשל,וחוץ מזה כל פעם שעוצרים עם האוטו עצירה מלאה פשוט אין גז,לוחצים גז והוא מתחיל לגמגם פשוט,וגם אז יש לו רעש מהאגזוז כאילו הוא עובד בלי פילטר אוויר וממש מזייף הפתרון הוא לכבות ולהניע מחדש.

לפי דעתי נדפק איזה חיישן ולא המחשב ניהול מנוע באמת כי פשוט אני לא חשוב שיש לו ממה להידפק כי בסופו של דבר אף אחד לא נגע בו או משהו כזה,אבל אולי בכל זאת.

בכל מקרה מחר אני יקח את האוטו למוסך ויחבר אותו למחשב השאלה היא אם מישהו פה יודע אולי מה הבעיה ומה החלק שניזוק.?

• תוכן חדש...