Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה חיפושית בפתח תקוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכול החברים שלום

גנבולי את פלוצי:oops:

, VW חיפושית 1200 גרמניה 1974 אפור מיטלי,

עונה על שם פלוצי.זה היה האוטו אספנות הראשון שלי.עם מישהו יכול לאזור

ניגבה מי רחוב יהלום בפתח תקווה.

תודה על כול אזרע

אנריקה 0528513111

חג סוכות שמח:roll:

BMW 1502 :beerchug::**,FIAT 128- '79 **RAMBLER AMERICAN 1964:sissies:** ENRIQUE ZAYFERT ** KARMIEL **

פורסם

תמונה ומ"ס רכב יכולים לעזור.. כדאי שתוסיף.

משתתף בצערך ומקווה שתמצא אותה במהרה בריאה ושלימה (תבדוק שאולי העירייה לא גררה אותה)

פורסם

צר לי לשמוע, אתה השני בזמן האחרון שנגנב לו רכב אספנות מפ''ת! ידוע לך אולי כיוון נסיעה? משהו?

אם יש תמונה זה יעזור מאוד!

כמו כן תבדוק ברחובות הסמוכים למקום שאתה גר בו!

תמונה ובמקרה הזה גם מס' רכב יעזרו מאוד!

אני בספק אם זה בני דודינו כי את האמת אני עובד בשטחים ואף פעם לא יצא לי לראות חיפושית פלסטינאית נוסעת!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תודה חברים

מספר הרכב הוא 364913

תמונה יש לי אבל איך מעלים אותה ,עד היום אני לא יודע

חג שמח

BMW 1502 :beerchug::**,FIAT 128- '79 **RAMBLER AMERICAN 1964:sissies:** ENRIQUE ZAYFERT ** KARMIEL **

פורסם

נבלות!!!!!! מה יהיה עם כל הגניבות האלה בזמן האחרון?!?!?:evil::evil::evil::cry::roll: מקווה שימצאו אותה...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני תושב גינות שומרון (שטחים) ולפחות פעם בשבוע אני רואה בשעות הערב איזה טויוטה קורולה חדשה או מאזדה 3 שנוסעות לכיוון קלקיליה בנהיגה מטורפת!!! ממש לפניי הכניסה לקלקיליה הם עוברים במעבר אליהו שזה בעצם המחסום הגדול לשטחים. במעבר הנ"ל ישנם חמישה מסלולים לתוך ישראל ורק שניים לשטחים ובשעות הערב הוא מאוייש רק לכיוון ישראל. דברתי מספר פעמים עם המשטרה והם אמרו שאין להם תקציב להעמיד כוחות משעות הערב ועד הבוקר. ממש כאב לב!!!

פורסם

Big Block אנשים שעוסקים בגניבת רכבים בצורה מקצועית (שזה חוליות שעומדים מאחוריהם אנשים דיי רבים) כמו אלה שנמצאות בשטחים לא גונבים את הרכבים ונוסעים איתם סתם ככה לאיזה מחסום, לגנבי רכבים מקצועיים כבר מזמן יש מישהו שנקרא מוביל אשר נוסע מרחק מסויים לפני הרכב או הרכבים הגנובים אשר נוסעים לשטחים ובעצם בודק להם את הדרך, במידה והוא רואה מחסום כזה או אחר של משטרה או צבא וכו' או שהוא מורה להם לשנות כיוון או שהם פשוט נוטשים את הרכבים.

יאמר לזכות איתוראן שהרבה פעמים רכב חדש שנגנב עם איתוראן ובמידה ולא מצליחים לנטרל את כל המערכת ברכב אז הם פשוט נוטשים את הרכב.

מי שבאמת נלחם בגניבת רכבים זאת יחידה בשם ''אתגר'' שהיא חלק מלהב 433 וזאת בעצם יחידת בילוש אשר מטרתה לתפוס את כל החוליה כולל המוביל.

ככה שאם המשטרה תקים שם מחסום קבוע זה לא ממש יעזור, ימצאו מקום אחר להבריח ממנו.

אל תשכח גם שבכניסה לקלקיליה יש את מג''ב קלקיליה ועדיין אין מחסום בכניסה לקלקיליה.

אתג''ר - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%AA%D7%92%22%D7%A8

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
Big Block אנשים שעוסקים בגניבת רכבים בצורה מקצועית (שזה חוליות שעומדים מאחוריהם אנשים דיי רבים) כמו אלה שנמצאות בשטחים לא גונבים את הרכבים ונוסעים איתם סתם ככה לאיזה מחסום, לגנבי רכבים מקצועיים כבר מזמן יש מישהו שנקרא מוביל אשר נוסע מרחק מסויים לפני הרכב או הרכבים הגנובים אשר נוסעים לשטחים ובעצם בודק להם את הדרך, במידה והוא רואה מחסום כזה או אחר של משטרה או צבא וכו' או שהוא מורה להם לשנות כיוון או שהם פשוט נוטשים את הרכבים.

יאמר לזכות איתוראן שהרבה פעמים רכב חדש שנגנב עם איתוראן ובמידה ולא מצליחים לנטרל את כל המערכת ברכב אז הם פשוט נוטשים את הרכב.

מי שבאמת נלחם בגניבת רכבים זאת יחידה בשם ''אתגר'' שהיא חלק מלהב 433 וזאת בעצם יחידת בילוש אשר מטרתה לתפוס את כל החוליה כולל המוביל.

ככה שאם המשטרה תקים שם מחסום קבוע זה לא ממש יעזור, ימצאו מקום אחר להבריח ממנו.

אל תשכח גם שבכניסה לקלקיליה יש את מג''ב קלקיליה ועדיין אין מחסום בכניסה לקלקיליה.

אתג''ר - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%AA%D7%92%22%D7%A8

בזה אתה צודק!! ידוע שהם עובדים כחוליות ושיש להם מודיעים שנמצאים בנקודות קריטיות אבל אני בהחלט חושב שרוב הרכבים שנגנבים מאזור השרון (והנתונים מצביעים על דיי הרבה) עוברים ישירות לקלקיליה ונראה לי שהגברת הכוחות באזור תדלל את הגנבות. וזכור לי שבעבר היו יושבים רכבים של איתוראן באזור אלפ"ש אבל עם אין להם את התגבור המישטרתי הם סתם שורפים זמן וכסף.

פורסם

זה נכון,נסעתי לא מזמן לכיוון עלי זהב ובמחסום הכניסה לשטחים חופשי חופשי הבדיקות הקפדניות זה רק ONE WAY רק לכיוון פנים הארץ,כך שרכב גנוב אין בכלל בעייה להעביר,לדעתי זו תעודת ענייות למדינתינו ,גם רכושו של האזרח חשוב אבל יש העלמת עין.בדרך עברתי ליד כפר ערבי ולרוב הרכבים יש לוחייות רישוי פלסתינייות ,אבל ראיתי גם כמה רכבים וביניהם משאית עם מנוף אחורי הנוסעים ללא מספרי רישוי בשימוש יום יומי של המקומיים,אף אחד לא בודק ולא נוקף אצבע כמו הסכמה בשתיקה מצד השלטונות וזה שורש הבעייה כך שרכושינו ימשיך להיות הפקר.

פורסם
בזה אתה צודק!! ידוע שהם עובדים כחוליות ושיש להם מודיעים שנמצאים בנקודות קריטיות אבל אני בהחלט חושב שרוב הרכבים שנגנבים מאזור השרון (והנתונים מצביעים על דיי הרבה) עוברים ישירות לקלקיליה ונראה לי שהגברת הכוחות באזור תדלל את הגנבות. וזכור לי שבעבר היו יושבים רכבים של איתוראן באזור אלפ"ש אבל עם אין להם את התגבור המישטרתי הם סתם שורפים זמן וכסף.

אני אנסה להסביר את זה: שטחים = שליטת הצבא בשטח (בתוך המדינה זה שונה) כאשר המשטרה נמצאת שם לדעתי בכמות השוטרים שיש שם זה ע''מ לתת מענה משטרתי מינימלי לאותו שטח. אל תשכח את כל המחסומים שיש לך לתוך האזור הזה, לא יודע אם אתה מכיר את השמות אבל יש לך את 104 שזה כניסה לטול כרם שבה מוצב הצבא (לא תמיד) והצבא לא בודק רכבים גנובים אלה אם יש מידע. יש לך את 107, 109, חוצ''ש, רנתיס ועוד.

אין סיבה שהיום לא ישבו שם רכבים של איתוראן, כמו כן הם עושים המון דברים בלי סיוע משטרתי או עם סיוע.

בכללי לומר את האמת אם גם כל הכניסות לשטחים יהיו מאויישות 24 שעות 7 יום בשבוע אז ברור שזה יוריד את תופעת גניבת הרכבים אבל כנראה שכרגע זה לא אפשרי ולכן רק בימים מסויימים יש לך שוטר ושני מגבניקים ב 109 שהם בכלל לא מהגזרה ובאים רק לעשות את המחסום.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
צר לי לשמוע, אתה השני בזמן האחרון שנגנב לו רכב אספנות מפ''ת! ידוע לך אולי כיוון נסיעה? משהו?

אם יש תמונה זה יעזור מאוד!

כמו כן תבדוק ברחובות הסמוכים למקום שאתה גר בו!

תמונה ובמקרה הזה גם מס' רכב יעזרו מאוד!

אני בספק אם זה בני דודינו כי את האמת אני עובד בשטחים ואף פעם לא יצא לי לראות חיפושית פלסטינאית נוסעת!

זה רכב גנוב שאני חפשתי את הרכב שלי זה היה אחד מהם הגנב אמר שגם את זה הם גנבו

אני יודע מה זה לחפש רכב וזה קשה אני נכנסתי לקחת את הרכב כמובן אם מודעין טוב ואיתרון עזרו לימקם אותי

רוב המכנית שנגנבות נכנסים ללא בעיה כי אין מחום בכניסה רק ביצאה או בימי עוצר יש גם בכניסה אבל לא בודקים רשינות

מקווה שתמצא

חג שמח

תמונה 001.jpg

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• תוכן חדש...