Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא מערכת ההפעלה, אלו הפונקציות הנוספות (גלילת עיניים, S gadgets, ושאר ירקות)

ה S4 הוא הדוגמה היחידה למצב קיצוני שכזה.

בנוגע ל IOS כנגד אנדרואיד כיום- בעוד שלפני כשנתיים היה ל IOS קייס של רמת גימור גבוהה לעומת אנדרואיד, המצב כיום הוא ש IOS דורכת במקום ואנדרואיד שועטת קדימה. כל גרסה היא שיפור ניכר לעומת קודמתה, ובכלליות המערכת ורסיטלית וכיפית יותר.

-היא גם מציעה יותר אופציות ולמשתמש החדש יש אפשרות ללכת טיפה לאיבוד, אבל שום דבר שלא לומדים לשלוט בו תוך יומיים.

בנוגע למסכים- Retina? נחלת העבר, זה היה מרשים ב 2010.

המסך באייפון 5 הוא טוב. טוב מאוד אפילו. אבל ליד המתחרים מחוץ, הוא לא הראשון, וגם לא בחמישיה הראשונה. למעשה, אני גם לא בטוח שהוא בעשיריה הראשונה.

גם בלי להתחשב בספינות הדגל החדשות שיצאו לפני חודש ומשוויצות ברזולוצית 1080P, אפשר לקחת לדוגמה את האופטימוס G של LG או אפילו ה ONE X הלא ממש חדש. המסכים שלהם טובים יותר.

פורסם

כרגע יש לי 2 טלפונים- נקסוס 4 ואייפון 5. רק באחד מהם אני משתמש והשני מחכה ללקוח המאושר שיקנה אותו ממני. רמז: זה לא הנקסוס 4.

יש רק מצב אחד שבו הייתי ממליץ על אייפון 5 למישהו- אם המישהו הזה לא מבין כלום בטכנולוגיה ולא רוצה להבין. ואין בזה שום בושה. אם אתה רק רוצה שהמכשיר יעבוד מבלי לחשוב יותר מדי זאת האופציה המועדפת.

אם אתה לא מפחד מטכנולוגיה ורוצה שהמכשיר שלך יהיה פחות מוגבל- ללא ספק אנדרואיד.

מסך גדול לעומת מסך קטן? תלוי מה השימושים. הרבה אינטרנט ושליחת הודעות? אתה חייב מסך גדול. יותר שיחות ושימוש ביד אחת? מסך קטן.

ועד כמה שאני חושב שהמסך של האייפון 5 הוא טוב, הוא פשוט לא בר השוואה למסך של הגלקסי אס4.(של ה--HTC ONE אמור להיות טוב יותר, אבל לא ראיתי אותו ככה שאני לא משווה).

פורסם
זו לא מערכת ההפעלה, אלו הפונקציות הנוספות (גלילת עיניים, S gadgets, ושאר ירקות)

ה S4 הוא הדוגמה היחידה למצב קיצוני שכזה.

בנוגע ל IOS כנגד אנדרואיד כיום- בעוד שלפני כשנתיים היה ל IOS קייס של רמת גימור גבוהה לעומת אנדרואיד, המצב כיום הוא ש IOS דורכת במקום ואנדרואיד שועטת קדימה. כל גרסה היא שיפור ניכר לעומת קודמתה, ובכלליות המערכת ורסיטלית וכיפית יותר.

-היא גם מציעה יותר אופציות ולמשתמש החדש יש אפשרות ללכת טיפה לאיבוד, אבל שום דבר שלא לומדים לשלוט בו תוך יומיים.

בנוגע למסכים- Retina? נחלת העבר, זה היה מרשים ב 2010.

המסך באייפון 5 הוא טוב. טוב מאוד אפילו. אבל ליד המתחרים מחוץ, הוא לא הראשון, וגם לא בחמישיה הראשונה. למעשה, אני גם לא בטוח שהוא בעשיריה הראשונה.

גם בלי להתחשב בספינות הדגל החדשות שיצאו לפני חודש ומשוויצות ברזולוצית 1080P, אפשר לקחת לדוגמה את האופטימוס G של LG או אפילו ה ONE X הלא ממש חדש. המסכים שלהם טובים יותר.

איך המסך של הs4 מול המתחרים ? עומד בסטנדרטים ?

איך המצלמה של ה s4 לעומת האייפון 5?

פורסם

השוואת המצלמות של גלקסי 4 ואייפון 5:

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5125&idPhone2=4910

אתה יכול לגרור את הריבוע הירוק כדי לראות חלקים אחרים בתקריב,

או לשנות את התמונה לאחת משלוש האופציות למטה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

המסך של ה S4? אתה מדבר על super amoled ברזולוצית FHD. הוא לא "עומד בסטנדרטים", הוא בחוד החנית של השוק כרגע.

-שים לב שמסכי AMOLED מתאפיינים ברווית צבעים גבוהה יותר בד"כ (למרות שניתן בכל מכשיר החל מה S3 לכוונן את רווית הצבעים לפי העדפה אישית)

אם אתה מחפש משהו שיתאם לסטנדרט ADOBE RGB, זו כנראה לא הבחירה הטובה ביותר (כלומר, אם אתה עובד בפוטושופ על הסלולרי...)

אם אתה מחפש מסך שתמונות, משחקים וסרטים יראו עליו מצוין- זה בול בשבילך.

בנוגע למצלמות, זו שאלה קצת מיותרת, כל מצלמת ה 8mp ומעלה למיניהן מפיקות תוצאות הרבה יותר טובות ממה שאפשר לשים לב בכלל על מסך של סלולר, וזה לא שמישהו באמת מדפיס את התמונות.

2 המצלמות מצוינות, לזו של ה S4 יש יתרון של רזולוציה גבוהה יותר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלומות,

כיום אני מחזיק בבלקברי 9900, כבר כשנתיים.

לאחרונה התחלתי לחשוב על אפשרות להתקדם למשהו חדש יותר.

לגמר עלו:

1. Blackberry Z10 (יש לי אפשרות לקנותו ב1900 ש"ח).

2. HTC ONE (כ3000 ש"ח).

3. SGS 4 i9500 (כ2750 ש"ח).

השימוש העיקרי יהיה הודעות, מיילים, שיחות וניווט. השאיפה היא שלא להשתעבד למכשיר בצורת משחקים וכדו', וזהו היתרון של בלקברי- זהו מכשיר עבודה לכל דבר, נכון להיום.

מצד אחד יש לי חשש שאתמכר לשפע המשחקים שיש באנדרואיד (אם כי האמת שלא ניסיתי לראות איך אני עומד בפיתויים אלה, ייתכן וזה לא יעשה לי את זה, כמו מניסיון העבר עם הנוקיה בתקופת הזהב שלהם), ומצד שני יש אפליקציות שעדיין יש רק לאנדרואיד כדוגמת אפליקציית הבנק, זאפ, איביי וכדו'.

חשוב לי מאוד: שמע מצויין בשיחות, מקלדת טאץ' טובה עד כמה שניתן (וכאן הבנתי שהבלקברי מנצח), סוללה ושרידות לאורך זמן.

הגלקסי קצת בעייתי מבחינתי בגלל המסך שהוא לא שטוח לחלוטין- מה שמונע הדבקת מגן מסך מזכוכית מחוסמת, ואני באמת צריך מגן מסך (כאן היתרון לHTC ו-BB).

מה אתם אומרים (או ליתר דיוק, כותבים)?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בתור בעל מעין בלאקברי (9105) לא הייתי חוזר למערכת הפעלה זו בגלל מחסור חמור באפליקציות. עושר האפליקציות לאנדרואיד מטה את הכף למערכת זו.

הסתייגות - איני מכיר את מערכת ה-BB-X ולא התעמקתי בה כיון שכרגע החלפת מכשיר אינה מתוקצבת אצלי.

כמוכן - אם אתה משתמש ב-BBM הרי שהוא צפוי להפתח למשתמשי מערכות הפעלה אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בלאקברי? זה לזרוק את הכסף שלך בשביל הכיף. חבל

או ONE או S4.

יש לי נסיון עם שניהם. אני מעדיף את ה ONE בגלל איכות המכשיר והמתכת שממנו עשוי, תפעול + SENSE מעולה, איכות מסך מעולה ורמקולים ברמה שאף פעם לא שמעתי מטלפון כזה.

ה S4 יש לו לא מעט בעיות, החל בהתחממות המכשיר עד לרמה שהוא מפסיק לעבוד, ולאגים כבדים, תקיעות. (יכול להיות שעצם זה שהמכשיר שייך להוט מובייל לא תורם לכך, אבל מספיק סיבוב ברשת בשביל להבין שהבעיות לא נגרמות רק בגלל הרשתות עם התוכנה המובנית שלהן)

אני לא אומר של ONE אין את זה, פשוט מהנסיון שלי והשימוש בו הוא לא נתקע כלל ולא התחמם יתר על המידה.

הכי חשוב שלא תעז לקנות דרך החברות הסלולר, רק באופן פרטי.

לגבי מגני מסך למכשיר עם מסך לא שטוח אלא מעוגל תמיד יש פתרון - מגן מסך שנדבק ע"י רטיבות.

יש של ZAGG / XTREMEGUARD / GHOST ARMOR - מעולים.

משתמשים בחומר שמגיע איתם בד"כ ואז מדביקים על המסך, יש הוראות ואפשר לראות סרטונים ביוטוב.

בכל אופן לא היתי קונה בלאקברי, חבל על הכסף

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי לקנות עכשיו בלאקברי זה כמו הטעות שעשיתי בזמנו, וקניתי נוקיה C7 עם מערכת הפעלה "חדשה" לקראת מות סימביאן, ועכשיו המכשיר זרוק בבית (במצב תקין לגמרי) וצובר אבק.

את ההתלבטות שלך הייתי מצמצם למכשירי אנדרואיד (כי להם יש מבחר הרבה יותר גדול של אפליקציות, נכון שלבלאקברי יש את BBM, לשאר יש את whatsapp.

אני ממליץ על הסמסונג, גם בגלל המחיר הנמוך, גם בגלל שהוא נפוץ יותר בשוק (לא תהיה לך בעיה עם אפטרמרקט או תיקונים), וגם בגלל שיש לו סוללה שליפה וסלוט לכרטיס זיכרון.

הלאגים זה משהו פתיר ע"י כיבוי אפליקציות שאתה לא צריך, ככה הוא מכשיר מעולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחת הסיבות החשובות שהעדפת BB זה בגלל שאין משחקים ולא יהיה לך פיתוי אבל ל-BB10 אמורים לפתח כמות נכבדה מאוד של משחקים (אמנם לא כמו אנדרואיד אבל בכל זאת)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני בהתלבטות דומה.

יש לי 9870 כבר שנתיים כמעט (תקין לחלוטין וכבר עבר עליו המון) וחוץ מWAZE בעצם לא חסר לי כלום.

בקרוב אני מחליף אותו ולא יודע למה.

אני די אוהב בלאקברי אבל באמת יש מעט מדי אפליקציות.

פורסם

יש לי את הגלאקסי S4 והוא מכשיר מעולה.

והמסך שלו כן שטוח לחלוטין ויש בשוק המון חברות גדולות שמייצרות לו מגני מסך מזכוכית.

לדעתי לך על הגלאקסי,בלאק ברי אף פעם לא אהבתי.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אז זהו, שהבנתי שיש בבלקברי Z10 יחסית יותר אפליקציות, בטח ובטח ביחס ל9900.

יש לו waze, כמו שיש באנדרואיד, ועוד כמה אפליקציות שעברו הסבה (הבנתי שזה יחסית פשוט עבור המפתחים להסב אפליקציית אנדרואיד לבלקברי), לא יודע עד כמה זה נכון.

אגב, כולם אמרו לי שה9900 שקניתי אז היה הטעות של החיים שלי, ושאני קונה סוס מת. אז אמרו, וכיום אני לא מתחרט.

פשוט אין לי בעיה לשנות כייוון לאנדרואיד, השאלה האם כדאי (ועזבו את האפליקציות המשחקים. יותר חשוב שיתפקד כסלולר- אינטרנט- ניווט [ואולי גם בנקאות ושירותי מידע כדוגמת זאפ]- הודעות ולא כמכונת בידור ניידת).

ל-WonderDin, כשאתה אומר שטוח לחלוטין, אתה מתכוון שכך המצב גם בצמוד למסגרת? הוא לא מעוגל בקצוות כמו בגלקסי 3 (אני לא זוכר מה ראיתי בחנות לגבי הגלקסי 4), דבר שגורם להתקלפות של מגני מסך?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ל-WonderDin, כשאתה אומר שטוח לחלוטין, אתה מתכוון שכך המצב גם בצמוד למסגרת? הוא לא מעוגל בקצוות כמו בגלקסי 3 (אני לא זוכר מה ראיתי בחנות לגבי הגלקסי 4), דבר שגורם להתקלפות של מגני מסך?

כן,כל הזכוכית שטוחה לגמרי,זה לא כמו בגלאקסי S3.

תחפש בגוגל galaxy s4 galss screen protector ותראה איזה מבחר יש לך.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אין טעם לקנות היום BB גם לא את הBBX אלא אם כן יש לך תשתית של BBM שאתה לא יכול בלעדיה.

אם אתה רוצה לרכוש מכשיר אנדרואיד חדש, הייתי מחפש אחד "נקי".

מזאת אומרת נקי? אם מערכת ההפעלה "הערומה" ללא התוספות של החברות.

כיום יש שלושה מכשירים כאלה HTC ONE, GALAXY S4 וNEXUS 4

למה?

אחרי לא מעט מכשירי אנדרואיד מכמה חברות,

הגעתי למסקנה שמערכת ההפעלה נקיה וללא תוספות היא הרבה יותר מהירה ואמינה.

הגרסא האחרונה מעולה ולא חסר בה כלום, שמצדיק את כל התוכנות המיותרות שדוחפים לך בגרסאות של החברות .

אם בכל זאת אתה רוצה גרסא "רגילה" אני הייתי הולך על HTC ,

ה SNESE הוא ממשק מעולה ולטעמי הרבה יותר מוצלח משל סמסונג.

איכות הבניה של הONE הרבה יותר טובה, המכשיר מרגיש טוב בידיים ולא פלסטיקי וזול כמו הסמסונג.

תתחדש!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...