Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה שנים קיבלתי חבילה שהכילה בין היתר ממתיק (אני מתכוון חיקוי סוכר שמתאים לחולי סכרת), של חברת ספלנדה (SPLENDA). בגלל שאני לא צורך דברים כאלה, נתתי את זה לסבתא שלי שהתלהבה מזה ממש ואמרה שהטעם של זה זהה לסוכר.

אני (והיא) ממש נשמח אם תמצאו לי אתר או חנות שתשלח לי חבילת חבילה של כאלה.

תודה רבה, וגמר חתימה טובה!:)

נ.ב.

אם אתם רוצים לדעת איך נראה סמל החברה חפשו אותו על בקבוקי דיאט של קוקה קולה ושאר הדיאטים היקרים יותר.

קקטוסולר ידנית

פורסם

יש המון תחליפים, אבל היא אומרת שלכולם יש פחות או יותר אותו טעם לוואי. היא ממש אהבה את הסוג הזה אז אני ממש אשמח למצוא לה כאלה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

תודה רבה על הקישור, וואו זה יקר להביא את זה לפה.

מישהו יודע אולי אם אפשר להזמין את זה ממקום שיוצא זול יותר?

ושוב תודה רבה!:)

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני מאמין שניתן למצוא את זה בסופרמרקטים הגדולים של רשת Carrefour בצרפת, הייתי קונה שם סוכר באריזות כאלה לנסיעות.

אם יש לכם מישהו שנוסע לשם, בקשו שיביא איתו כמה חבילות. זאת כנראה הדרך הכי פרקטית ומשתלמת.

פורסם

אני פשוט לוקח המון כאלה מסטארבאקס וכד', אני לא יודע מה העלות אבל אני מוכן לבדוק בביקורי הבא בסופר מרקט, לא תהיה לי בעיה לשלוח לך את זה, אני יודע שמשלוח של קופסא בגודל של קלטת וידאו לישראל בדואר מהיר עולה 13 דולר.

haters will hate

פורסם

הממתיק של ספלנדה נמכר בארץ תחת המותג סוכרה-דיאט שנמצא ברשתות השיווק המוכרות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...