Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חשבתי לקנות פולקסווגן, אבל רצף ההודעות בפורום נגד המותג+ חבר שלי שקנה גולף ועבר לגור במוסך+ שילם על מגדש טורבו בזמן שהרכב היה באחריות.

אז חשבתי לקנות GTI חדשה

במקום זה קניתי עוד הפעם אלפא GT, קיבלתי רכב טוב,יפה, כיפי ולא פחות חשוב רכב עם שירות "בן זונה", אז נכון שסמל"ת היה פעם מלך השירות המחפיר אבל הבינו שם שכדי למכור מכוניות צריך לדעת לתת שירות, אפילו השירות של האינפיניטי שלי לא באותה רמה.

ודוגמא יפה לסיום: באחד הטיפולים של ה159 אבי לקח את הרכב לטיפול, וביקש להחליף את המשענת יד האמצעית כי הכלב שלי שרט אותה, בסיום הטיפול אבי ראה שלא חייבו אותו על המשענת, ששאל למה אמר לו מנהל המוסך "עליי", זה בדיוק השירות של אלפא וסמלת היום, אם צמפיון ישנו את היחס לשירות/לאחריות שלהם אני מבטיח לקנות מהם לומרות שהרכבים האלה לא אמינים באליל, אבל היחס בשירות הוא לא פחות חשוב.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פשוט מאוד, הם מייצרים בעיקר תחפושות.

שלא תבין לא נכון, שיטת הפלטפורמות של הקונצרן היא טריק שיווקי מדהים.

אבל איביזה , פולו , פאביה, A1 ובהתאמה לגבי שאר הקטגוריות, זו אותה גבר בשינוי אדרת לא ?

שיטה מקובלת אצל כל יצרני הרכב, רובם אפילו מנצלים פלטפורמות של יצרנים אחרים. אם אתה חושב ש VAG יודעים לעשות את "הטריק" הזה טוב מכולם, אז זו נקודת זכות גדולה.

בקיצור, לא פגעת, נסה שוב.

פורסם
שיטה מקובלת אצל כל יצרני הרכב, רובם אפילו מנצלים פלטפורמות של יצרנים אחרים. אם אתה חושב ש VAG יודעים לעשות את "הטריק" הזה טוב מכולם, אז זו נקודת זכות גדולה.

בקיצור, לא פגעת, נסה שוב.

פספסת אותי חבר.

שיטת הפלטפורמות ידועה אצל כל היצרנים זה נכון אבל בפולקסוואגן אין ערך מוסך לרכב.

ראה פולו איביזה לעומת פורד פוקוס מאסדה 3 / פיאט פונטו / אלפא מיטו פיאט 500 , פיאט פנדה.

וככלל לקונצרן פולקסוואגן ישנן 4 קבוצות (נגישות לציבור- לפחות באירופה) ומכאן המסקנה שהחברה הזו נימצאת במקום 3 -4 בעולם מבחינת כמויות זה הכל.

לא היה דבר ואפילו חצי דבר בלהשמיץ את שיטת הפלטפורמות פשוט שבפולקסוואגן כאמור / אין ערך מוסף כלומר הרכבים דומים מידי עם הבדלי מחיר של כ %20 וזה לשם הסמל בחזית.

באירופה, מזמן הבינו את זה , אני מקווה שגם בארץ בקרוב.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

למיטב ידעתי צמפיון זו לא חברה פרטית או בורסאית, פעם משיהו הסביר את מבנה הבעלות שם שהבנתי שבעצם זו חברה בלי בעל בית אמיתי כמו שנגיד יש בסובארו או בטיוטה .

מישהו יודע מה מבנה הבעלות שם ואיך קובים ולאן הולכים רווחי המותג .

פורסם
פשוט מאוד, הם מייצרים בעיקר תחפושות.

שלא תבין לא נכון, שיטת הפלטפורמות של הקונצרן היא טריק שיווקי מדהים.

אבל איביזה , פולו , פאביה, A1 ובהתאמה לגבי שאר הקטגוריות, זו אותה גבר בשינוי אדרת לא ?

לא מדוייק, נכון שיש דגמים דומים במובנים מסויימים בין דגמי החברות השונות בקונצרן, אבל קשה לאמר שכולם אותה גברת בשינוי אדרת. לדוגמה לי יש לאון ספורט אפ שתכלס זה לאון FR לכל דבר שבתכלס מקבילה לגולף GTI. חייב לאמר שמה שיש לי ביד אומנם מנוע זהה כמו של הגולף אבל זהו, אומנם אני אומר את זה בצער רב וחשבתי שאקבל גולף GTI בכמעט שני שליש מחיר, אבל ללא ספק קבלתי סיאט מה שאומר שזה ממש לא גולף. אישית אני מאוד מרוצה מהרכב שלי ועדיין הוא יותר חזק מ95 אחוז מהרכבים בכביש, אבל הוא לא גולף GTI בהרבה מובנים. ככה זה גם בדגמים אחרים כמו POLO GTI ואיביזה קופרה וכדו'.

בגדול אני מרוצה שיש אפשרות לקנות "חיקויים" , עם אותה רמת מנוע גם אם הגימור יורד במקצת באיכות זה בסדר מבחינתי.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
אני לא נכנס כרגע לרמת טיב השירות או המשובים שניתנו על ידי מנהל המותג שם

אך לידיעת אנשי הפורום המתלהמים לגבי "ייצור פולו בגרסא ידנית שלא קיימת"

לא אחת נתקלנו ברכבים בארץ שמשווקים אצלנו בצורה "מיוחדת" לאור דרישות שוק מיוחדות ושונות מאשר הייצור בפס המפעל...

המקרה הכי ייחודי שניתן היה לראות הוא בתחילת שיווק המאזדה 3 משנת 2004, גיל אגמון מנכ"ל דלק מוטורס נסע במיוחד למפעלי מאזדה ביפן וביקש שהיא תגיע בסגנון מיוחד לשוק הישראלי שהיה שונה מכל העולם ולאחר מכן לאור ההצלחה היפנים הרחיבו לכל פס הייצור את הבקשה הזו וכך נהנה שאר העולם

ישנה גם הקורולה שמגיעה עם גיר פלנטרי מיושן 4 הילוכים לבקשת יוניון מוטורס מ2009 (בעקבות הנפילה עם הרובוטית)

לכן לפני ההתלהמות לגבי "איך הוא יביא אם לא מיוצר" היצרן רוצה למכור בכמויות ואם יש דרישה לגיר מסויים ע"י היבואן, הנושא ייבחן לעומק וייבדקו השלכות הייצור/ייבוא וייתכן שבאמת תראו כזה דבר פה בכבישי ארצנו...

אתה צודק כי הביקוש על פולו gti ידנית זהה למאזדה 3 בגרסאת ליסינג.

אין ספק שמשתלם ליצרן לתכנן עבור ישראל גרסא ידנית.

הגיוני. הגיוני מאוד.

עכשיו תחשוב שוב ותגיד לי מה חשבת לעצמך כשרשמת את זה.

+1

חחח הרבה זמן לא צחקתי מול המחשב בקול רם...:lol:

ואתה עוד סוכן מכירות! תפסיק לרשום שטויות, תראה מה עשית לתמיר, הוא עדיין בשוק מהדברים שכתבת.

השירות בצ'מפיון לקוי, אין שאלה בכלל.

הם מוכרים יפה מאוד כי יש להם מוצר טוב, כמו שהבחור עם האבארט' אמר, הם עושים טובה שמדברים איתך בבני-ברק.

המצב לא הולך להשתנות, אנשים ימשיכו לקנות מהם רכבים ולא יעזור שום דבר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
+1

חחח הרבה זמן לא צחקתי מול המחשב בקול רם...:lol:

ואתה עוד סוכן מכירות! תפסיק לרשום שטויות, תראה מה עשית לתמיר, הוא עדיין בשוק מהדברים שכתבת.

הם מוכרים יפה מאוד כי יש להם מוצר טוב, כמו שהבחור עם האבארט' אמר, הם עושים טובה שמדברים איתך בבני-ברק.

אני רוצה להגיד לכם שבעבר הייתי בעלים של מאזדה 3 ספיריט, היתה לי בעיה ברכב וניגשתי לשני מוסכים שונים של היבואן, היחס היה מזלזל ולא מקצועי בעליל.

לפני שנתיים וחצי עברתי לצ'מפיון, רכשתי גולף TSI, גם בגולף לצערי היתה לי בעיה במנוע אבל, זכיתי לשירות מעולה, רכב שכור באותו היום בוא נכנס הרכב למוסך, לשנת אחריות נוספת.

יצא שם רע מאוד לצ'מפיון, שבוע שעבר הזמנתי פולו GTI, כנראה שאני מרוצה מהשירות...

פורסם
פספסת אותי חבר.

שיטת הפלטפורמות ידועה אצל כל היצרנים זה נכון אבל בפולקסוואגן אין ערך מוסך לרכב.

ראה פולו איביזה לעומת פורד פוקוס מאסדה 3 / פיאט פונטו / אלפא מיטו פיאט 500 , פיאט פנדה.

וככלל לקונצרן פולקסוואגן ישנן 4 קבוצות (נגישות לציבור- לפחות באירופה) ומכאן המסקנה שהחברה הזו נימצאת במקום 3 -4 בעולם מבחינת כמויות זה הכל.

לא היה דבר ואפילו חצי דבר בלהשמיץ את שיטת הפלטפורמות פשוט שבפולקסוואגן כאמור / אין ערך מוסף כלומר הרכבים דומים מידי עם הבדלי מחיר של כ %20 וזה לשם הסמל בחזית.

באירופה, מזמן הבינו את זה , אני מקווה שגם בארץ בקרוב.

שוב, אתה לא מחדש פה כלום למעט העניין שהבינו באירופה, מה בדיוק הבינו שם? לא ברור.. המותגים מצליחים גם שם וגם בארה"ב, מה שאי אפשר להגיד על שום מותג אירופאי מקביל.

בקיצור קונצרן רכב מוצלח ואם עושה זאת עם מינימום פלטפורמות אז יש מה ללמוד ממנו.

פלטפורמה של רכב זה אחד הדברים הכי יקרים שיש בפיתוח רכב ולכן הם "רוכבים" עליו שנים ומתיישבים עליו לרוחב עם כמה שיותר דגמים וליצרנים אחרים.

פורסם
בתחילת שיווק המאזדה 3 משנת 2004, גיל אגמון מנכ"ל דלק מוטורס נסע במיוחד למפעלי מאזדה ביפן וביקש שהיא תגיע בסגנון מיוחד לשוק הישראלי שהיה שונה מכל העולם

:roflmao::roflmao::roflmao:

אפשר לדעת איזה דגם מיוחד הגיע לפה בזכותו? זה עם טסות פלסטיק ומזגן שמותאם במיוחד לחום הישראלי (בכך שהוא משתף עם החום פעולה)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השקל תשעים שלי,

אחי (כן, אחי), קנה גולף 1600 שנת 2010.

נסעתי על הרכב כ-1000 ק"מ ומהיום הראשון הרכב מזייף בטורים נמוכים.

הכניס את האוטו למוסך, "הא בא, בוא נאפס לך, בוא נעדכן לך, בוא בוא בוא", והתקלה עדיין קיימת.

רכב זיפט

----

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao:

אפשר לדעת איזה דגם מיוחד הגיע לפה בזכותו? זה עם טסות פלסטיק ומזגן שמותאם במיוחד לחום הישראלי (בכך שהוא משתף עם החום פעולה)?

זה כמו השיווק של הליאונה, שהיה מיוחד בכך שהגיע ללא מזגן, ללא מראה ימנית, ללא שטיחים ועם מנוע 1300 דפוק.

פורסם

אפשר להסכים עם דבריו של מנהל המותג ואפשר גם לא. צדק מי שאמר שמהפכת שירות עושים בשקט..

אבל למה לשקר ??

http://www.volkswagen.co.uk/owners/warranty/factory/terms

http://owners.vw.com/vww/vw_service/limited_warranty_coverage.html

מסתבר שבאמריקה ובאנגליה פולקסווגן כן נותנת 3 שנות אחריות..

גילוי נאות: הכותב נמצא כרגע בתחילתו של הליך משפטי מול היבואן. לכשיתאפשר, אספר בפירוט את מעללי היבואן ונציגיו בהקשר של הרכב הפרטי שלי.

...CASKA for life

פורסם
+1

אני מרגיש את הצורך בתיקון קל.

זה לא שיש להם מוצר טוב, אלא יותר כמו מוצר עם תדמית טובה. אנשים מתייחסים לפולקסווגן כאל מותג יוקרתי, והיבואן מדביק לו תג מחיר בהתאם. אנשים קונים מכוניות טובות - בנויות היטב, מצוידות במנועים ובתיבות הילוכים חדשניים, אבל משלמים על הכל הרבה מאוד כסף ו"זוכים" על הדרך בשירות סוג ב'. כמכונית נטו - מכוניות פולקסווגן טובות מאוד (ונעזוב לרגע עדכוני מנוע ו-DSG למיניהם). אבל כחבילה של מכונית-מחיר-יבואן-שירות, זה מריח לא משהו.

פורסם
למיטב ידעתי צמפיון זו לא חברה פרטית או בורסאית, פעם משיהו הסביר את מבנה הבעלות שם שהבנתי שבעצם זו חברה בלי בעל בית אמיתי כמו שנגיד יש בסובארו או בטיוטה .

מישהו יודע מה מבנה הבעלות שם ואיך קובים ולאן הולכים רווחי המותג .

מי שמעוניין לקרוא מוזמן

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000171214

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כאמור, ממש פילנטרופיה... מוחזק במקלטי מס (ולא אחד), ומנוהל (כיו"ר) ע"י סוארי. אם אתם רוצים קצת לקרוא על סוארי ומעלליו, אתם מוזמנים לקרוא כאן (תדפדפו לחלק שנקרא "שכיר חרב"). אגב, גם באחד משותפיו המוזכרים בכתבה יצא להיתקל (משפטית) בעבר, ובואו נגיד שפילנטרופיה לא שפעה שם...

עכשיו עוד פחות מפליאים אותי המחיר והשירות שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...