Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת התאכזבתי, שיהיה גבר ושיגיד שבמנוע הTSI 1400 שנת יצור 2009 היו המון בעיות, כנ"ל בגיר, עשרות מנועים כאלה הוחלפו בגולף ובשירוקו!

גם בגולף שהיתה לי הוחלף המנוע, בעיות האמינות של המותג קשות, ואני בתור אוהד של המותג מצפה שמישהו יקח אחריות!

מן הסתם שהוא לא יודה בזה, אחרת הוא יכול לחטוף תביעות או תביעה ייצוגית מכלל בעלי הרכבים עם המנוע המדובר.

סביר להניח שכל מה שהוא רשם עבר שינוי במשרד עורכי דין שהם עובדים איתו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני מספר שנים צ'מפיון מכרו רכבים חדשים רק עם שנת אחריות בודדת עד שמשרד התחבורה חייב את כלל היבואנים למכור רכבים חדשים עם שנתיים אחריות לפחות.

פורסם
שנה שלישית זה משהו שמקובל אצל היבואנים האירופאיים ע"י המשווקים השונים באירופה.

כנראה שעבור אדון חזן, זו תהיה הפרת הנחיית יצרן אם הוא יוסיף שנה שלישית. העיניין הוא לא בשנה השלישית, אלא בצורה שהוא בחר להציג זאת.

זה גם בנוסף לזה שבארץ ניתן לקבל אצל לא מעט יבואנים 3 שנות אחריות, והם מנגד נשארים על שנתיים.

אם זה כל כך קריטי לציבור אז שלא יקנה .

אם היית קורא את הדף השני היית רואה שגם בארצות אחרות האחריות היא לשנתיים לגבי המוצר הנבחר.

בפיג'ו למשל תמורת כמה מאות ש"ח מוכנים לתת לך אחריות גם לשנה הרביעית אחרי אחריות של 3 שנים או 100 אלף ק"מ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

באמת שעם כזה יבואן ,(שאישית אין לי נסיון איתו, אבל שמעתי עליו הרבה יותר דברים רעים מאשר טובים) ועם מנהל חטיבה כזה שלא מנסה אפילו להסוות את הזלזול שלו בלקוחות, אני לא מבין ,למה לקנות את הרכבים שלהם?

הרי אני מניח שאת רוב הכסף היבואן לא עושה על השירוקו, אלא על הדגמים היותר עממים שיש הרבה מקבילים אליהם בשוק, אז בשביל מה אנשים בכלל נכנסים לזה? מחוסר ידע מקדים על היבואן אולי?

פורסם
מצחיק אותי הבחור שרצה להחליף גולף TSI 1400 בגלל "המנוע הבעייתי" ורוצה לקנות פולו GTI.. :-)

חח כן איך הוא לא קולט שזה אותו מנוע, הזוי

והנפילה עם הGTI רק מוכיחה שאף אחד לא בודק באמת לעומק את השאלות והתלונות של האנשים הכי חשובים (הלקוחות), ותרבות החיפוף חלחלה גם לראש החטיבה.

חבל

פורסם

אני לא נכנס כרגע לרמת טיב השירות או המשובים שניתנו על ידי מנהל המותג שם

אך לידיעת אנשי הפורום המתלהמים לגבי "ייצור פולו בגרסא ידנית שלא קיימת"

לא אחת נתקלנו ברכבים בארץ שמשווקים אצלנו בצורה "מיוחדת" לאור דרישות שוק מיוחדות ושונות מאשר הייצור בפס המפעל...

המקרה הכי ייחודי שניתן היה לראות הוא בתחילת שיווק המאזדה 3 משנת 2004, גיל אגמון מנכ"ל דלק מוטורס נסע במיוחד למפעלי מאזדה ביפן וביקש שהיא תגיע בסגנון מיוחד לשוק הישראלי שהיה שונה מכל העולם ולאחר מכן לאור ההצלחה היפנים הרחיבו לכל פס הייצור את הבקשה הזו וכך נהנה שאר העולם

ישנה גם הקורולה שמגיעה עם גיר פלנטרי מיושן 4 הילוכים לבקשת יוניון מוטורס מ2009 (בעקבות הנפילה עם הרובוטית)

לכן לפני ההתלהמות לגבי "איך הוא יביא אם לא מיוצר" היצרן רוצה למכור בכמויות ואם יש דרישה לגיר מסויים ע"י היבואן, הנושא ייבחן לעומק וייבדקו השלכות הייצור/ייבוא וייתכן שבאמת תראו כזה דבר פה בכבישי ארצנו...

Confidence In Motion

פורסם

אתה צודק כי הביקוש על פולו gti ידנית זהה למאזדה 3 בגרסאת ליסינג.

אין ספק שמשתלם ליצרן לתכנן עבור ישראל גרסא ידנית.

הגיוני. הגיוני מאוד.

עכשיו תחשוב שוב ותגיד לי מה חשבת לעצמך כשרשמת את זה.

פורסם

תבדוק כיצד שווקה מאזדה 3 בתחילתה בעולם, (רמז - בקליות אחוריות היו בצבע אדום מלא, בשונה מהשיווק בישראל שקיבל בקליות חצי שקופות)

זה נעשה לבקשת היבואן בישראל במיוחד כדי ליצור באז שיווקי בארץ ולתת לרכב מראה מאוד מתקדם ביחס לשאר הרכבים באותו סגמנט...

ומה הקשר ליסינג? אם זה מבחינה כמותית, אתה חושב שטויוטה כיצרן עולמי באמת סופר את היבואן המקומי מבחינת כמויות שבהן הוא מוכר פה בארץ?

בBMW ומרצדס - עושים הזמנות מיוחדות לעשרות רכבים בשנה, זה משנה להם את עלויות פס הייצור הקבועות ובכל זאת הם ממשיכים

אז גם אם יישווקו 80 חתיכות בכל השנה של GTI ידנית והיצרן ייראה שהוא ייכסה עלויות ייצור חריגות וירוויח - זה יתבצע ותראה פה פולו ידנית...

לפני שאתה בא ומעיר לי על מה אני רושם כדאי שתקרא קצת יותר נתונים משנים עברו לגבי השוואות דגמים בארץ ובחו"ל

ותבין שהיבואנים בארץ בגלל היותם "מונופולים בלעדיים לאותו מותג" יכולים להחליט ביחד עם היצרן כיצד לשווק את הרכב בארץ מבחינת תפיסת נתח שוק וכדאיות.

במקרה הזה הרשיתי לעצמי להאכיל אותך בידע בחינם כדי שתלמד ותשכיל, אולי זה יעזור

Confidence In Motion

פורסם

ההבדל הגדול הוא שבקליות זה חלק זניח מאוד בהרכבת הרכב, מנגד גיר שונה זה אומר תכנון שונה של מחשב הרכב, של מכלולי הרכב, ייתכן ציריות שונות, פנים הרכב יראה אחרת, בקיצור שינוי של קו ייצור. עבור 80 מכוניות לא עושים שינויים כאלה גם לא בשביל 1000.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

צריך להתחיל חרם צרכנים אגרסיבי. על VW. דרך האינטרנט / חברים ומודעות לנושא.

למי שיודע שיפתח דף בפייס. חרם על VW. תאמין לי הוא יתפוס תאוצה מהר יותר מגולף GTI.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה צודק, אבל אולי הוא ישקול את הפוקוס במקום.

אני מחכה לראות אם זליכה באמת יצליח לגרום לשינויים הנחוצים בשוק הרכב.

פורסם

אני מניח שהוא לא, ואני כבר מוטרד מה יהווה חלופה טובה לג׳טה 160, בהיעדר vrs, שגם היא הרי של אותו יבואן ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הוא רק לא יעבוד כי זה לא קוטג׳ שיש לו תחליף מושלם, ומי שרוצה גולף לא יקנה קרוז.

למה שלא יעבוד?

הגולף היא מכונית קומפקטית לכל דבר ועיניין.

אין בה שום דבר שהוא יותר טוב מהשאר מלבד הסמל בחזית שמזמן לא מסמל איכות ואמינות.

אם נוציא את דגם ה GTI שאליו יש קצת פחות תשובות מצד שאר היצרנים, סיטרואן C4 פזו 308 , פורד פוקס, פיאט בראבו הן מתחרות לא רעות.

בנוסף, אם מישהו כל כך רוצה גולף יוכל לרכוש אחת משומשת.

צריך להבין שחרם צרכנים (במידה ויש לו היקף גדול מספיק) מספיק שיקרה לחודש חודשים.

עם ירידה בהיקף המכירות של 50 - 60 % תאמין שבצמפיון יתחילו לפרפר על הרגליים האחוריות.

לצערי, בארץ, צרכנים לא מבינים את הכוח שיש להם בידיים והכתבה הזו בוואלה רק מוכיחה שבצמפיון רוכבים על הגל.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

רכב זה לא משהו שאתה קונה כל שבוע. או חודש. ואצל רוב האנשים גם לא כל שנה.

נראה לך שמישהו שמשקיע למעלה מ100,000 שקל ברכב חדש (והרבה פעמים גם הרבה יותר מזה) יעדיף סיטרואן במקום פולקסווגן כדי לעשות ״חרם״ על היבואן?

הוא הולך להיות עם הרכב הזה עוד כמה שנים! לא מעניין אותו שיש -עכשיו- חודשיים או שלושה של חרם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...