Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על מהפכת שירות לא צריך לדבר, פשוט לעשות.

טוב יעשו עם יוציאו היסטוריית טיפולים של רכבים של לקוחות שלהם,

ייבדקו מי ביקר במוסך מעל שלוש פעמים בשנה וייצרו עמו קשר.

מקצועי, נקי ויסודי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכי הצחיק אותי הבחור ששאל למה לא מיובאת פולו GTI ידנית.

הבן אדם פשוט סיבן אותו. מספיק חיפוש קצר בגוגל כדי להבין שפולו GTI לא מיוצרת בגרסא ידנית בכלל.

פורסם

השאלה ה-1 מתארת בצורה מושלמת את מה שהולך במוסכים שלהם.

לקרוא ולא להאמין...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הבן אדם פשוט סיבן אותו. מספיק חיפוש קצר בגוגל כדי להבין שפולו GTI לא מיוצרת בגרסא ידנית בכלל.

:lol: ענק! אפילו לא שמתי לב לזה.

פורסם

עצוב מאוד.

בשביל מה לעשות "משוב" ללקוחות , אם המנהל מרפרף בשאלות וניראה שיש לו נוסח קבוע לכול סוג של שאלות שבהם הוא פשוט עושה "העתק הדבק"?

כניראה שרייטניג חשוב לוואלה ולפולקסווגן הרבה יותר מאשר שירות.

פורסם

שימו לב שמשיב התשובות בכתבה הוא לא אחר ממנהל חטיבת מותג פולקסוואגן.

אין ספק שפרסום כזה (גם אם השאלות שליליות) נותנות פרסום למותג.

אז למה לא לבדוק עובדות מינימליות לפני הפרסום?!

רק מחזק את ההחלטה שלי להפסיק לרכוש מהם מכוניות.

וצודק זה שציין שהכתבה משקפת את רמת היחס שלהם ללקוחות במוסך.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

האמת התאכזבתי, שיהיה גבר ושיגיד שבמנוע הTSI 1400 שנת יצור 2009 היו המון בעיות, כנ"ל בגיר, עשרות מנועים כאלה הוחלפו בגולף ובשירוקו!

גם בגולף שהיתה לי הוחלף המנוע, בעיות האמינות של המותג קשות, ואני בתור אוהד של המותג מצפה שמישהו יקח אחריות!

פורסם

"צ'מפיון מוטורס הינה נציגה רשמית של קונצרן פולקסווגן בישראל. ככזאת, החברה אינה קובעת את זמן ומשך האחריות על הרכבים אלא בהתאם להנחיות היצרן. יתרה מזאת, לידיעתך, הנחיית היצרן הינם שנתיים אחריות בכל העולם ולא רק בישראל."

http://www.volkswagen.co.uk/owners/warranty/factory

והתשובה הנפלאה בנוגע לפולו GTI הידנית, פשוט נפלא.

אם היה ברשותי אתר רכב פופלארי, הייתי מעלה כתבת נגד. לא יתכן שהאדם העומד בראש החטיבה של פולסקווגן ימכור ללקוחות פוטנציאליים כאלו שקרים גסים וחצי אמת.

פורסם

הכתבה הזאת רק מוכיחה את מה שכולנו יודעים, צ'מפיון הוא חרא של יבואן, חזירי וחמדן ואינו מתכוון להשתנות.

מר בחור עונה כמו פוליטיקאי ממולח ולא בקטע הטוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
"צ'מפיון מוטורס הינה נציגה רשמית של קונצרן פולקסווגן בישראל. ככזאת, החברה אינה קובעת את זמן ומשך האחריות על הרכבים אלא בהתאם להנחיות היצרן. יתרה מזאת, לידיעתך, הנחיית היצרן הינם שנתיים אחריות בכל העולם ולא רק בישראל."

http://www.volkswagen.co.uk/owners/warranty/factory

והתשובה הנפלאה בנוגע לפולו GTI הידנית, פשוט נפלא.

אם היה ברשותי אתר רכב פופלארי, הייתי מעלה כתבת נגד. לא יתכן שהאדם העומד בראש החטיבה של פולסקווגן ימכור ללקוחות פוטנציאליים כאלו שקרים גסים וחצי אמת.

אם היית קורא מעבר לדף הראשון היית מבין כי האחריות הבינלאומית היא לשנתיים ואילו השנה השלישית היא לשוק האנגלי בלבד והיא יותר יוזמה של המפיץ האנגלי וגם בהגבלה של קילומטרג' 60 אלך מייל = לערך 100 אלף ק"מ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמה זיבולי שכל ובחירה דקדקנית של שאלות......

מתוך אלפי שאלות נוקבות ומעניינות הוא ענה על שאלות באנליות וגם זה לאחר חודשיים.

ליצן..... (ושלא יטעו אני מרוצה מהאוטו)

פורסם
אם היית קורא מעבר לדף הראשון היית מבין כי האחריות הבינלאומית היא לשנתיים ואילו השנה השלישית היא לשוק האנגלי בלבד והיא יותר יוזמה של המפיץ האנגלי וגם בהגבלה של קילומטרג' 60 אלך מייל = לערך 100 אלף ק"מ

שנה שלישית זה משהו שמקובל אצל היבואנים האירופאיים ע"י המשווקים השונים באירופה.

כנראה שעבור אדון חזן, זו תהיה הפרת הנחיית יצרן אם הוא יוסיף שנה שלישית. העיניין הוא לא בשנה השלישית, אלא בצורה שהוא בחר להציג זאת.

זה גם בנוסף לזה שבארץ ניתן לקבל אצל לא מעט יבואנים 3 שנות אחריות, והם מנגד נשארים על שנתיים.

• תוכן חדש...