Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.2 TSI שנת 2011

papikian
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם!

לפני כחודש רכשתי פולו TSI חדשה והיום סוף סוף סיימתי בהצלחה את תקופת ההרצה של הרכב.

בגלל שאכן מדובר באירוע משמח נראה לי ראוי היה לחלוק את החוויה עם חברי הפורום. :-D

בקרוב אחלוק התרשמות מקיפה על הרכב.

ביינתיים הנה תמונה!

IMG_0242.jpg

זמין 8)

פורסם

נראית מרשימה לגמרי, אני חייב להגיד שתמיד שנאתי את המראה של הPOLO לא יודע, תמיד הייתה נראית נשית כזאת, עם הג'אנטים האלו והשינוי בצורה, היא נראית לא רע בכלל.

פורסם

תודה רבה על הפירגון :-o

אכן, הג'אנטים הם דגם GTI מקוריים בעלי מספר סידורי ובגימור HI POLISH , דהיינו מבריק עם רקע שחור בתוך חללי הג'אנט.

כמובן שמדובר רק ב "דגם" GTI כי הרי לא שיניתי גודל צמיגים. קוטר הג'אנטים ששמתי הם R15 לאומת R17 הסטנדרטיים ב- GTI הספורטיבית.

זמין 8)

פורסם
פה כנראה מתגלה גילי המופלג (29):cry:, הרי שהאבסולוט היחיד שאני מכיר זאת הוודקה, ולדעתי לא לזה התכוון המשורר.

הוא מתכוון לאפסולוט, צ'יפ לשיפור ביצועי המנוע. תוכל לקרוא על זה כאן

תתחדש בחור, הצורה הנוכחית של הפולו מחמיאה לה והג'אנטים מוסיפים המון לדעתי

סע בדרכים בטוחות ומהנות :-D

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

מי מייצר את הג׳אנטים? כי לפי ההגיון שלי, המקורי אמור להיות 17״. במידה וזה לא כך, זה חיקוי.( גם אם נרכש דרך צ׳מפיון)

בכל מקרה הפוחו החדשה לטעמי נראית מצוין! הג׳אנטים אכן מוסיפים. תתחדש!

פורסם

תודה שוב על הפירגון חברים והנה התשובות לשאלותיכם בקשר לג'אנטים,הגיר ועוד מספר דברים :wink:

ג'אנטים- ג'אנטים מדגם GTI מיוצרים בגרמניה או בספרד. כאמור מדובר ב"דגם" GTI זאת אומרת צורתם החיצונית ועיצובם.

דגם ה-GTI אשר מיועד לפולו החדשה מגיע בשני גדלים שונים ובשני עיצובים שונים. הגדלים הם R15 ו-R17 והעיצובים הם כסוף מאט בלי רקע שחור מבפנים (הסטנדרט המשווק בפולו GTI ), וכמובן מה שמורכב אצלי על הרכב עיצוב כסוף HI POLISH עם רקע שחור מבפנים.

הדגם העיצובי מיוצר על ידי VAG בשני גדלים שונים כאמור (R15, R17) במטרה לענות לצורך של הלקוחות לשים ג'אנטים בעיצוב של GTI אך ללא צורך בשינוי מידות צמיג, בדיוק מה שעשיתי.

מקוריות הג'אנטים מאומתת על ידי היבואן וכמובן ישנם מספרים סידוריים המולחמים לג'אנטים מבפנים אותם ניתן לבדוק ולאמת מול חברת האם.

לפי מה שביררתי לפני רכישת הרכב קיימים גם ג'אנטים "תואמי מקור" מדגם זה, הם מיוצרים באותו מפעל כמו המקוריים, אך לא עוברים ביקורת איכות והסמכה של VAG, על "תואמי המקור" כמובן שלא תמצאו מספרים סידוריים.

מחירם של דגם הג'אנטים המצויים אצלי ברכב הינוי 5,500 ש"ח, כאשר בנוסף רכשתי כמובן ברגי בטחון (אחד לכל גלגל) בעלות כוללת של 250 ש"ח. בחישוב מהיר עלות ג'אנטים 5,750 ש"ח. אכן יקר- אבל תודו נראה מיליון דולר :-D!.

גיר- למען השקיפות המוחלטת אומר שזה הוא לא הרכב הראשון שלי מתוצרת פולקסווגן. ליתר הדיוק זה הוא השישי שהיה בבעלות המשפחה בשלוש עשרה השנים האחרונות. כיום בבעלות משפחתי שלושה רכבים מתוצרת VW כאשר בשלושתם קיים DSG הרכבים הם גולף 2005, פאסאט 2009 וכמובן הפולו המדוברת.

מנסיוני עם הגיר הרובוטי בשלושת הרכבים אוכל לומר כדלקמן:

א.הגיר מתפקד מעולה בדרכים בין עירוניות, פחות טוב בדרכים עירוניות. פעילות נמרצת מדי בין גז לברקס בדרך העירונית עלולה "לבלבל" את הרובוט הגרמני, הדבר לעיטים מתבטא בגמגום קל וירידה בכוח, בגלל הקפצת הילוכים מהירה מדי.

ישנו פתרון לבעיה והוא לנהוג רגוע בדרך העירונית או לחילופין להעביר למצב ספורט S , דבר כמובן יעלה לכם את חשבון הדלק וכמובן יעלה את רמת הרעש מהמנוע.

ב. מבחינת האמינות של הגיר הנה התרשמותי.

בעיות מיוחדות לא היו לנו עם הרכבים בינתיים... מקווה שהדבר ימשיך באותה מגמה, כאשר יש לציין שהגולף והפאסאט הגיעו כבר ל 250,000 ו- 70,000 ק"מ בהתאמה. אך כל כך מהר אתם שואלים? העסק המשפחתי מצריך המון נסיעות לדרום ולצפון על בסיס שבועי.

למרות זאת, ממה שאני יודע מחברים אשר בבעלותם גם כן רכבים עם הגיר המדובר, ישנם מקרים בהם יש צורך בהחלפת מחשב גיר בסביבות ה 220,000 ק"מ. התענוג הזה יקר מאוד ועולה 7,500 ש"ח :?.

ג. במקרה הספציפי של הפולו - בגלל שמדובר ברכב קטן יחסית, ניתן להרגיש ולשמוע את פעולתו של הרובוט בזמן העברת ההילוכים על ידי צליל תקתוק קל בעיקר בתחילת הנסיעה.

ברכבים הגדולים יותר של המותג תקתוק זה לא נשמע, כנראה בגלל גודל הרכבים, בידוד רעשים טוב יותר ומרווח גדול יותר בין המערכות השונות.

ד. דברים קטנים אך מעצבנים- בגדול הרכב מעולה, לפחות עד עכשיו, אבל יש כמה דברים אשר לי הציקו, כאשר רובם נוגעים לאו דווקא לגיר ולמנוע אלה סתם- דברים מציקים, והרי הם:

א. בפולו קיים חיישן לחץ אוויר בצמיגים אותו יש לאפס אחרי כל מילוי אוויר בתחנת הדלק. איפה נמצא כפתור האיפוס אתם שואלים? התשובה היא בתא הכפפות. תמוהה לדעתי.

ב. קו החלון של הדלתות הקדמיות נגמר לפני קו הדלת, הדבר יוצר פינה חדה של מתכת כאשר ביציאה לא זהירה מהמכונית יכולה בהחלט להשאיר סימן כחול באזור הצלעות.

ג. משענת היד של הנהג נמצאת במיקום מאוד לא נוח וחוסמת לחלוטין את בלם היד, דבר הכופה לנסוע בדרכים עירוניות עם המשענת מקופלת לאחור, פן תפריע.

ד. מנגנון לכיוון המראות החשמליות נמצא מעל ידי הדלת של הנהג, דבר ההופך את השימוש בה ללא נוח.

ה. מצית הרכב בהפעלה הראשונה משחררת עשן בריח פלסטיק שרוף, לכן יש לקחת את המצת לנסיעת המבחן הראשונה שלו בחניה בלבד ועם חלונות פתוחים.

ו. מגירות האכסון מתחת למושבים הקדמיים מוגבלות ל 1.5 קילו- עדיין לא הבנתי מה אני אמור לאכסן שם...

ז. בפולו החדשה אין שעון דלק, קיים מד דיגיטלי בחלק התחתון של מחשב הדרך.

בנוסף לכך, בפולו החדשה אין גם שעון חום מנוע, היצרן הסתפק בנורית אזהרה בלבד, עובדה מעצבנת לאלה בינינו האוהבים לוח מכוונים מתקשר יותר.

העובדה המרגיזה היא ששעונים אלה אכן מופיעים בשתי גרסאות ה- GTI של הפולו (חמש ושלוש דלתות), דבר המצביע לאו דווקא על חוסר הרלוונטיות של שני השעונים אלה על ניסיון של היצרן לחסוך בעליות, משיהו שלא הייתי מצפה לו בגרסת ה TSI.

מקווה שעזרתי :wink:

אם יש שאלות נוספות אשמח לענות.

זמין 8)

פורסם

תשובות יפות ורכב יפה עוד יותר

אהבתי מאוד את הגאנטים המשך של הרבה שנות אמינות והנאת נהיגה רצופה

תתחדש:-D

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

הרכב עם הג'נטים הללו ניראה מאוד יפה,פולו לדעתי אף פעם לא הייתה רכב יפה עד הדגם הזה.

כול הכבוד על הסקירה וגם על התמקדות בדברים השלילים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...