Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.2 TSI שנת 2011

papikian
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על הפירגון :-o

אכן, הג'אנטים הם דגם GTI מקוריים בעלי מספר סידורי ובגימור HI POLISH , דהיינו מבריק עם רקע שחור בתוך חללי הג'אנט.

כמובן שמדובר רק ב "דגם" GTI כי הרי לא שיניתי גודל צמיגים. קוטר הג'אנטים ששמתי הם R15 לאומת R17 הסטנדרטיים ב- GTI הספורטיבית.

אפשר לדעת בבקשה מאיפה קנית את החישוקים ? והאם יש גם לגולף 2011 ?

פורסם

חברים אני שמח שאתם מוצאים את המידע מועיל. :-D

הנה עוד כמה טיפים שנולדו בעקבות עשיית שעורי בית מעמיקים לפני רכישת הרכב.

מקווה שתמצאו גם את הטיפים הללו חיוניים.

לשאלה מאיפה קניתי את החישוקים- החישוקים הם מקוריים והוזמנו ביחד עם הרכב בסוכנות פליקס תל אביב. ממה שידוע לי אכן קיימים חישוקים בעיצוב זהה לגולף 2011 אבל אין לי מידע על מחירם. רצוי לברר בסוכנות- תוך הדגשה שמדובר בחישוקים בגימור מבריק עם רקע שחור בפנים.

בחירת צבע - במקצועי אני מנהל שיווק ויצא לי כבר לעצב לא מעט אריזות מוצר. מנסיוני אותו צבע בדיוק נראה שונה לגמרי על אריזות שונות.

הדבר נכון גם לגבי מכוניות.

לכל מכונית יש את הצבע האופטימאלי על פי צורותיו של הרכב.

תראו בזה ריקוד טאנגו, בין קימורי הרכב לבין הצבע המקשת אותם.

אחרי בחינה מאוד מעמיקה של הצבעים השונים הזמינים לפולקסווגן פולו ושכלול גורמים נוספים כגון עלות תחזוקה, בלאי וכ"ו. הגעתי למסקנה כי הצבעים היחידים המתאימים לרכב הספציפי הזה הם אדום או לבן.

צבע שחור בולע את קווי העיצוב של הרכב, זאת בנוסף לכל החסרונות הידועים.

צבע כסוף ואפור עכבר מקטינים ויזואלית את הרכב והופכים אותו לאפרורי, זאת בנוסף להיותו של הצבע הכסוף מטאלי וכל החסרונות הגלומים בכך.

הגוונים הכחולים הם צבעים נישתיים, דהיינו שיש אנשים מאוד ספציפיים שאוהבים אותם והם לא רבים, דבר אשר יקשה במכירתו של הרכב, בנוסף לדעתי הגוון הכחול הופך את הרכב הספציפי הזה לנשי מעט.

כאמור הצבעים שלדעתי הכי מתאימים לרכב הזה הם אדום או לבן.

אז למה בחרתי מתוך השניים את הלבן- פשוט כי אני אוהב אותו יותר מאדום :-D

בחירת כיסוי רכב- עניין כיסוי הרכב אכן חשוב.

פה אני קצת פיספסתי. שימו לב שהפולו החדשה גדולה מעט מהדגם היוצא.

רוב יצרני כיסויי הרכב הארוזים מייחסים את מידת הכיסוי למודל היוצא ולא למודל החדש, דהיינו אם בחרתם לקנות כיסוי רכב ארוז, על פי המידות הרשומות בגב האריזה, יש סיכוי שאותו כיסוי יהיה קטן מדי לפולו החדשה שלכם, מכיוון שזה מותאם לדגם הישן ולא לדגם החדש. המלצתי בזמן הרכישה לברר בדקדקנות האם הכיסוי מתאים לדגם החדש.

מומלץ אף יותר להזמין כיסוי מותאם אישית.

בחירת ג'אנטים- אם כבר בחרתם לשים ג'אנטים מסגסוגת אלומיניום, המלצתי החמה ביותר לשים כאלה בגימור מבריק כמו אלה שבחרתי, גימור מאט כסוף גם כן יפה, אבל לא מחמיא לעיצוב של הרכב כמו המבריק.

מערכת מולטימדיה- מערכת המולטימדיה אשר התקנתי היא "תואמת מקור" דהיינו לא המקורית אבל זהה במאפייניה. כוללת GPS,DVD, דיבורית BLUETOOTH וכמובן מצלמת רוורס אשר הצילה אותי לא פעם משפשוף מעצבן של פיתות בטון שעיריית תל אביב כל כך אוהבת.

חשוב לי לציין שמערכת ה- "תואמת מקור" זהה לחלוטין לזו המקורית אבל התקנתה מנתקת את כפתורי השליטה על מערכת השמע מההגה.

תאורת הכפתורים על ההגה נשארת (בשביל הפוזה) אבל הכפתורים לא עובדים.

קחו את הדבר בחשבון.

לדעתי כיסיתי הכל :wink:

מקווה שעזרתי.

זמין 8)

פורסם

חברים אנחנו מדברים על הפולו החדשה.

אבל.

מבקש אני רגע של כבוד.

הפולו החליף את הרכב הוותיק במשפחה.

VW בורה1.6 ליטר שנת 2000 270,000 על השעון.

הנה תמונה.

התיק הירוק אשר נכנס לפריים הוא שלי. צלם אני לא..:lol:

IMG_0228.jpg

זמין 8)

פורסם

איך ה 1.2 טורבו לעומת ה1.6?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איך ה 1.2 טורבו לעומת ה1.6?

לומר את האמת לא ממש יכול לעשות השוואה הוגנת. מכמה סיבות:

1. הבורה הייתה הרבה יותר כבדה מהפולו החדשה.

2. הגיר של הבורה היה אוטומאטי 4 הילוכים.

כמובן שהפולו עם 1.2 TSI בשילוב DSG הרבה יותר זריזה ודינאמית מהבורה 1.6 אוטומאט. אבל במטרה לעשות ניסוי אימפירי הוגן חובה לקבע את כל הגורמים מלבד הגורם הנבדק.

דהיינו במטרה לעשות השוואה הוגנת בין המנועים צריך לקחת שתי מכוניות פולו חדשות עם גיר DSG, כאשר על האחת יהיה מולבש מנוע 1.6 ליטר הוותיק, ועל השניה 1.2 ליטר TSI.

ורק אז להשוות את המכוניות.

לצערי אין לי את היכולת לעשות כן. :cry:

זמין 8)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי פולו tsi לפני שבועיים בצבע לבן

עם חיישני רוורס

מערכת מולטימדיה רודרובר, gps

במחיר 113640

רציתי לדעת איך היא מבחינת דלק וטיפולים? 

פורסם

ברכב שלי הצריכה הממוצעת היא 16 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת אבל רגועה מאוד וחכמה. האצות עדינות בתחילת נסיעה וצפייה למרחק ללא בלימות או האצות מיותרות. בנסיעה בינעירונית עם 3 אנשים ומזגן על מהירות של 100 קמ"ש הרכב הגיע ל-20 ק"מ לליטר. מרשים.

פולו מקדימה.jpg

• תוכן חדש...