Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב.. האם מישהו מכיר אתר כלשהו שאפשר להזמין ממנו פורט לסאבוופר? את הפלסטיק של הפורט. עדיפות לאתר ישראלי. תודה

3110YUtk%2BgL._SL500_AA300_.jpg

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

קוראים לזה באנגלית flared port. אין לי מושג איפה קונים כאלו בארץ, אבל אתה יכול ללכת לכל חנות חומרי בניין ולקנות צינור ביוב מפלסטיק. לקחת קערה מנירוסטה ואקדח בלוואר (פן) ולחמם את קצה הצינור לאט לאט תוך כדי אתה לוחץ אותו על הקערה, זה ייתן לך את אותו התוצאה.

פורסם

חנויות לציוד הגברה מקצועית.

מעבדות לתיקון רמקולים כמו דואק יום טוב

או מבחר שלם ב http://www.madisound.com

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי אצל אומגה אודיו.

נראה לי שיש יבואן לאירופורט, אבל הם יקרים בטירוף (באזור ה- 150-200 שקל לפורט ממוצע!).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

snorlax אם אתה באזור של תל אביב תיכנס אליי אחרי החג ואני אתן לך פורט כזה בפרגון

אם אני לא טועה מדובר במה שנקרא פורט אירופאי "3

חתימה טובה

דרור

פורסם

דרור תודה רבה, אבל אני מנצרת עילית.. די רחוק לי:-( תודה בכל זאת!

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...