Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה חודשים טובים שאני מנסה למכור את האיביזה שלי..(לא יודע למה לא קונים.. יד 3,טסט לחצי שנה,שנת 2000,ידני1600..155 אלף קילומטר)בקיצור התאישתי.

חשבתי אולי למכור את הרכב לסוחר מכוניות ולקחת מכונית יותר מתקדמת מאותו סוחר בתוספת תשלום כמובן,איך זה הולך הפרצדורה?

מה ההיתרונות והחסורונות של למכור לסוחר או לקנות ממנו??

אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה עדיף כמובן עם שם טוב שיהיה "אבא ואמא" .

אני מאזור המרכז (כפר סבא).תודה מראש.

פורסם

החיסרון שהוא יוריד הרבה ממחיר הרכב שלך,אך מהרכב שלו לא,דבר שני לרוב,לסוחרים לא מגיעים רכבים טובים.מה מחיר מחירון ובכמה אתה מוכר את הרכב? אולי המחיר גבוהה מידי ולא אטרקטיבי למה שמוכרים ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרע במיעוטו זה לנסות דרך אוטודיל שאמנם יישחטו אותך במחיר, אבל לפחות הרכב שתוציא מהם יהיה רכב ולא הלחמות של ברזלים מכל מיני גרוטאות עם ק"מ שבמקרה הטוב קרוב לאמת ובמקרה הרע גם עבר סוג של שיפוץ.

אני מאמין שרוב הרכבים באוטודיל מגיעים עם היסטוריית טיפולים, ויש מעקב אחרי מה שעבר עליהם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לך לשניים שלושה סוחרים ראה את המחיר שמציעים לך ותדע לפחות מה הקו התחתון של המחיר שלך +- 15%

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

באלדן (וכנראה גם באלבר, שלמה סיקסט וכד') יש מצב לטרייד אין מחירון מול מחירון, כך כשביררתי שם לפני כחצי שנה.

כמובן בתנאי שאתה קונה מהם, ואז הם מחשבים את שני הרכבים במחיר מחירון מלא.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

בהגדרה, מגרשי יבואן יותר אמינים מסוחרי מדרכה.

יש כאלה שבנוסף לשקיפות והיסטוריית טיפולים גם נותנים אחריות מורחבת.

לובינסקי נותן שנתיים אחריות על רכבים יד II, קרסו נותנים 3 שנים.

יתרון נוסף שיש ליבואנים , לא כל הרכבים שיש להם עם עבר של ליסינג / השכרה, אלא יד פרטית.

רכבים שבד"כ מתוחזקים ברמה גבוהה יותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תקבע לעצמך כמה אתה מעוניין להוסיף על הרכב שלך, ותנסה לבדוק בכמה מקומות מה מציעים לך.

לא ציינת אם אתה מעוניין ברכב מהשנתונים האחרונים, כאלה שסוכנויות הרכב מפוצצים בהם, או ברכב יותר זול.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אם תבחר ברכב לא סחיר ולא תתמקח על המחיר - תקבל גם מחירון תמורת הרכב שלך.

לצורך העניין - תיגש לחברת השכרה, ותבקש טרייד אין - הם יסכימו לתת לך יונדאי אקסנט במחיר שהוא בערך 4-5 אלף ש"ח יותר ממה שתשלם אם תקנה מהם בלי אותו טרייד אין - ועל הרכב שלך תקבל מחירון מינוס 4-5 אלף ש"ח.

הרעיון הוא שהחברה יכולה לגלגל את הרכב לסוחר רכבים שהיא עובדת איתו, ולסוחר נשאר מרווח של 8-10 אלף ש"ח לשחק איתו.

אגב - אני מניח שאם תוריד במחיר בצורה רצינית, עדיין תקבל כסף יותר טוב ממה שישלם סוחר.

• תוכן חדש...