Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני ניתקל בתופעה של סימון עצמי של שכנים,

בחנייה שהם משייכים לעצמם,

הם כותבים על המדרכה את מספר הרכב שלהם ומסמנים לעיתים

על החניה עצמה איקס גדול,ומוזר מאד אבל אף רכב אחר לא חונה שם!!(?????????)

אמש,גיליתי שהחניה מלאה עד אפס מקום חניתי בחניה המסומנת של אותו שכן

''נחמד''.

הוא הגיע מאוחר בלילה וכאשר הבחין שרכב אחר חונה בחניה ''שלו'' התחיל לצפור

ולהתעצבן וזה משעה מאוחרת בלילה,החלטתי לא לצאת,כי יכל אפילו לתקוף אותי מילולית ופיזית,

שאלה,:?

מה עושים למי פונים ואיך מיתמודדים,

האם תפקידו של הפיקוח העירוני או מישטרה או תביעה משפטית או מה???????

תודה מראש ושנה טובה לכוווווווווווווווווווווווווווולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|

8):?
פורסם

סימון חנייה מתבצע בתנאים שונים, כגון:סימון חניית נכה במקום שהוקצה לו ע''י סימון המקום+תמרור עם מספר הרישוי שלו.

או דוגמאת חניות שרשומות בטאבו, לדוגמא בניין דירות שכל דייר רכש דירה+חנייה ואותה הקבלן מסמן ע''י רישום מספר הדירה פר חנייה.

במידה והשכן החליט על דעת עצמו לסמן ככה סתם חלקת כביש ציבורית, אזי הוא יכול לצפור עד מחר, גם אם אני אחליט לסמן את כיכר המדינה ולהצהיר עליה רכוש פרטי כנראה שהנושא לא ייצלח :-D.

אם הנושא מעניין אותך תוכל לבדוק בעירייה לגבי רישום בטאבו של אותו שטח שסומן ולראות אם הצדק עימו, מקרה דומה קרה אצלי בעבודה ע''י סימון חניות של אחד מדיירי הבניין השכן, לאחר שהנושא הובהר בעירייה הבחור התקפל והבין את טעותו.

פורסם

אם מדובר בחניה של בנין, יותר פשוט ומהיר לבדוק בטאבו מאשר בעיריה.

בעירה זה אומנם בחינם אבל התור.....

בטאבו זה עולה כמה עשרות שקלים ואם רוצים, אפשר להזמין בדואר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תשריט חניות בטאבו עולה 31 ש"ח. אתה מזמין היום ומחר בבוקר זה מחכה לך על דיסק מוכן בדלפק. אם תרצה ישלחו לך בדואר.

אחרי שתבדוק את נושא החניות בטאבו, תוכל לבחון את המשך ההתנהלות שלך מול אותו שכן (תביעה וכו')

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במידה והחניה בכביש, ואין תמרור נכה, אז נראה שזו השתלטות.

ברעננה, טלפון אחד ל 107 ותוך יומיים סימון נמחק.

למען הסר ספק, הייתי גם שולח מכתב.

בהצלחה

פורסם

בכביש ציבורי כל אחד יכול לחנות בלי קשר לאיפא הוא גר.

לפעמים זה מגיע לדברים מרגיזים אבל אין מה לעשות. אצלנו במושב מדי פעם מחנה מישהו שלא מהמושב משאית מיקרופייל מטפטפת שמן ברחבה בה מסתובב האוטובוס שאוסף תלמידים. בד"כ לסופ"ש שלם. נוח לו ובטוח לו שהמכונה תעמוד במקום בטוח מואנדאליזם כנראה.אין מה לעשות נגד זה, אע"פ שאת הרחבה מימן המושב (= אנחנו - חברי המושב) כמו את כל הכבישים. המקום היחיד שיכול למנוע כזה דבר חוקית הוא קיבוץ.

פורסם

אצלנו בבניין\שכונה קרה דבר מעניין:

כאשר נבנתה השכונה (והבניין), באיזור שנת 1992-1994, סימן הקבלן בטאבו את החניות הפרטיות של הבניינים\דיירים.

הבניין הראשון ברחוב, הוא הבניין שבו אני גר, הוא בניין פינתי ב"רחוב הולנדי" וסימון החניות הקשה על הקבלן לתת חניות פרטיות צמודות לכל הדיירים שיהיו גם קרובות פיזית לכניסה של הבניין.

נוצר מצב ש-6 דיירים חונים בחזית הבניין צמוד לבניין - ועוד 6 דיירים (לפי הטאבו) חונים את רכבם בכניסה לבניין הצמוד אלינו.

הדיירים החליטו, על דעת עצמם, שהם עושים שינוי בתוכנית (שאינו קשור לטאבו, לא מאושר בטאבו ולא קיים זכר אליו בטאבו):

הם סימנו 6 חניות ציבוריות, מול הבניין, כ"חניות פרטיות" של הבניין - וככה העניין התנהל על מי מנוחות קרוב ל 18 שנה.

הדיירים בבניין הסמוך השתמשו בחניות שלנו בטאבו כחניות שלהם וכך העניין זרם... עד ש....

לפני חודשיים צץ לו אידיוט אחד בבניין שלי שהחליט שהוא רוצה את החניה שלו בטאבו (המרחק בין החניה שהוא השתמש בה לבין החניה שלו בטאבו: כ 3 מטרים, שהם למעשה חציה של הכביש...). נוצר מצב של "אפקט הדומינו" בו התחילו השכנים לדרוש את החניות שלהם בטאבו - ובמקביל דרשו השכנים מהבניין הסמוך לפנות את החניות הציבוריות שמסומנות כ"פרטיות" לרווחת הציבור.

אחרי שהוסרו הסימונים הפיראטיים (אגב, נשלחו 3 פקסים לעיריה בנושא זה - אך היא התעלמה מהבקשה להוריד את הסימון - והסרתי את הסימונים בעצמי) עדיין סירבו חלק מהדיירים בבניין הסמוך לפנות את החניות שלנו בטאבו בטענות שונות ומשונות שאינן קשורות למציאות (צריך לראות בשביל להאמין).

אני פניתי לאדם שחנה בחניה שלי (לפי הטאבו) במכתב רשום כולל נסח טאבו של הדירה שלנו, תשריט חניות ומכתב בקשה שיפנה את החניה. הוא הגיב למכתב ולמעשה הודה כמעט בפה מלא שזו לא החניה שלו אך הוא מסרב להיות ה"שעיר לעזאזל" היחידי שמפנה את החניה שלו.

שבוע שעבר עשינו אסיפת דיירים בבניין הסמוך במטרה להסביר להם את המצב (שהם חונים לא בחניות שלהם לפי טאבו) אך נתקלנו בדיבור אלים, צעקות וחוסר הסכמה. לציין ששני שכנים הסכימו לפנות את החניה במידה ואנחנו נסיר את הכיתובים הפיראטיים של "חניה פרטית" מול הבניין שלנו - אך יתר השכנים "הרעילו" אותם לא לעשות זאת.

חלק מההתקשרות עם הדיירים מהבניין הסמוך בוצעה גם ע"י אימייל - אז שבוע שעבר, לאחר אסיפת הדיירים בה לא התקבל שיתוף פעולה, הם שלחו מסמך ששלח להם הקבלן בו הוא מבקש הצמדה של הדירות לחניות בטאבו. למסמך אין קשר למה שדובר עליו עד כה. הודעתי להם (בתפוצה רחבה), קבל עם ועדה, שהחל מיום למחרת אני חונה בחניה שלי לפי הטאבו ומתקדם שלב אחד נוסף ופונה למשטרה\בתי-משפט בשביל לקבל בחזרה את מה ששיך לי מלכתחילה. יום למחרת אכן שמתי את אחד הרכבים שלי בחניה הזו - והדייר שחנה לי בחניה הבין את ה"רמז", ראה שאני חונה בחניה שלי כדין - ומאז הוא מתרחק מהחניה.

במידה ויחנה לי בחניה, משטרה תפנה אותו ללא בעיה (כל הניירת המוכיחה כי החנייה שלנו מוכנה למקרה הצורך)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...