Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לי נאמר שיש אנשים שמעבירים את הרכבים לשטחי הרשות לצורך פחחות ואחר כך מחזירים את הרכב לישראל. האם למישהו יש ניסיון בכך?

סוג של "הגרלה"... אתה יכול לעשות זאת אם לא ממש אכפת לך מהאוטו ואין לך מה להפסיד. אני למשל הייתי יכול לעשות זאת עם האסקורט שלי- לאוטו הזה אין עתיד גם ככה כאן, כי עוד לא מצאתי פחח שירצה בכלל להתעסק איתו- לא משנה אפילו באיזה סכום! אבל אוטו שחשוב לך- לתת למישהו שגם אתה לא יכול לבקר את העבודה, וגם אתה יודע שאם יחליט מסיבה כזו או אחרת (אפילו לא תלויה בו לפעמים!) לא להחזיר לך את האוטו- מה תעשה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 409
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוג של "הגרלה"... אתה יכול לעשות זאת אם לא ממש אכפת לך מהאוטו ואין לך מה להפסיד. אני למשל הייתי יכול לעשות זאת עם האסקורט שלי- לאוטו הזה אין עתיד גם ככה כאן, כי עוד לא מצאתי פחח שירצה בכלל להתעסק איתו- לא משנה אפילו באיזה סכום! אבל אוטו שחשוב לך- לתת למישהו שגם אתה לא יכול לבקר את העבודה, וגם אתה יודע שאם יחליט מסיבה כזו או אחרת (אפילו לא תלויה בו לפעמים!) לא להחזיר לך את האוטו- מה תעשה?:roll:

עצוב לשמוע "מישהו שיחליט לא להחזיר לך את האוטו "

איפה לפני עשרים שנה וקצת יותר מישהו היה מעז לחשוב לא להחזיר לך חזרה .

בקטע הזה הפכנו אבירי מקלדת ,העראברס יושבים ומתגלגלים מצחוק ,על אמרות כאלו .

פורסם
עצוב לשמוע "מישהו שיחליט לא להחזיר לך את האוטו "

איפה לפני עשרים שנה וקצת יותר מישהו היה מעז לחשוב לא להחזיר לך חזרה .

בקטע הזה הפכנו אבירי מקלדת ,העראברס יושבים ומתגלגלים מצחוק ,על אמרות כאלו .

זה מה שקורה כאשר בעל הרכב הגנוב (לדוגמה) מקבל הודעה מהאיתוראן: "הרכב שלך נימצא ב..... (שטחים), אנחנו יודעים בדיוק את המיקומו- אבל אין לנו מה לעשות עם זה!" אני כבר לא מדבר על זה שלאף אחד לא אכפת שהוא בכלל נגנב- אבל אף אחד אפילו לא חושב (חס וחלילה!) להשיב את הגנוב- אז אתה רוצה שלא יתפסו עלינו את התחת?:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היום יצא לי להיות בחווארה .

המשחטה הראשונה בצד שמאל עמוסה לעייפה בטרנספורטרים משנות ה70 וה 80 .

המשחטה הבאה (הראשונה מימין) עמוסה בעיקר בגולף דור 1 , סיאט איביזה שנות ה80 פיאטים מכל השנים אופל וסובארו.

אגב מבדיקה מדגמית של כמה מספרי רישוי שעוד נשארו על חלק מהרכבים שניתן לראות מהכביש לא מעט מהם מופיעים כגנובים במסוף המשטרה.... קצת חבל שאת משטרת ישראל זה לא מעניין בשעת אמת.

כמו כן הבחנתי בכפר בלפחות 2 רכבי אספנות(מספר ישראלי) עם מדבקות מועדון החמש בתהליך פחחות (לא חבל? גם לסכן את החיים וגם לעבור על החוק האוסר טיפול ברכבים בשטחים אלו?)

וכמובן כמו תמיד מדהים כמה רכבים מסוג פיאט 127 מסתובבים באזור . פשוט מדהים כל פעם מחדש.

גם לי יצא להיות שם לא מזמן וכמות הגולף דור ראשון שם זה מדהים!

לגבי הרכבים הגנובים ניסיתה לערב את המשטרה?

אני מכיר לע מעט אנשים שעשו פחחות וצבע בחווארה, לעומת המחיר העבודה שם מעולה!

אגב לא שמת לב לגולף דור 5-6 GTI חדשות? דווקא לי יצא לראות לא מעט!

לגבי מי ששאל על הפחחות בשטחים? איזה נסיוןם אתה מחפש? הכביש (כולל את חווארה שזה מקום הומה אדם וכולל מקומות קטנים יותר) זה כביש שבו עוברים יהודים ביום יום, יש נוכחות של המשטרה ושל הצבא וזה בעצם ציר ראשי! זה בעצם ציר שהוא בשימוש יום יומי של יהודים ואין בעיה להגיע לשם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
גם לי יצא להיות שם לא מזמן וכמות הגולף דור ראשון שם זה מדהים!

לגבי הרכבים הגנובים ניסיתה לערב את המשטרה?

אני מכיר לע מעט אנשים שעשו פחחות וצבע בחווארה, לעומת המחיר העבודה שם מעולה!

אגב לא שמת לב לגולף דור 5-6 GTI חדשות? דווקא לי יצא לראות לא מעט!

לגבי מי ששאל על הפחחות בשטחים? איזה נסיוןם אתה מחפש? הכביש (כולל את חווארה שזה מקום הומה אדם וכולל מקומות קטנים יותר) זה כביש שבו עוברים יהודים ביום יום, יש נוכחות של המשטרה ושל הצבא וזה בעצם ציר ראשי! זה בעצם ציר שהוא בשימוש יום יומי של יהודים ואין בעיה להגיע לשם.

אם אני זוכר נכון אחרי מחסום אורנית יש שלט גדול ומאיר עיניים המודיע כי על פי צו אלוף או על פי החוק חל איסור מוחלט לתקן רכבים ישראלים \ או להכניס חלקי חילוף משטחי הרשות הפלסטינית שאחרי מחסום אורנית.

לגבי המשטרה אין טעם להודיע מכיוון שהרכבים במשחטות מפורקים וערומים לגמרי וכבר ממילא אין מה להציל. מצד שני אתה קצת תמים אם אתה חושב שאת המשטרה זה כל כך מעניין.:-P

כמו שציינת כפר חווארה הוא אמנם כפר שעוברים בו יהודים מדי יום אך הוא נחשב לכפר עויין ומדי פעם (רק שלשום פעם אחרונה) נזרקים אבנים ובקבוקי תבערה על רכבים ישראלים העוברים במקום . ומי שמתקן את רכבו במקום לוקח סיכון על חייו . בכפר מתגוררים מחבלים וזה לא סוד ,שלא לדבר על כנופיות גנבי הרכב מהכפר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לי נאמר שיש גרריסט ישראלי שלוקח את הרכב למחסום אייל, מוריד את הרכב אחרי המחסום ובא גרר מקלקיליה ואוסף את הרכב ואחר כך מחזיר אותו לאותה נקודה. כמו כן שהם עושים עבודת פחחות טובה ובמחיר ללא תחרות

פורסם

גם אני חשבתי על זה...:-)

פורסם

במערב ראשון יש חניון ליד כל נעל סנטר שכנראה גוררת לשם העיריה רכבים.

ראיתי שם וולוו 240 או 245 לא שמתי לב במדויק כי מיהרתי מאוד היא בצבע כסף עם גלגלי מגנזיום מקורים של וולוו.

פשוט חבל שהיא שם. לצערי לא היה לי אפשרות לצלם אבל ברגע שאעבור משם אשתדל לצלם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...