Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

רכשתי לפני מספר ימים טויוטה קורולה 2004 בדגם המפואר ביותר עם 60Kק"מ ב 57K. הרכב במצב מעולה, נבדק במוסך של קרוב משפחה ובמכון בדיקה של חבר, אין תאונות ונקנה מחבר קרוב (הרכב של אמא שלו) טופל רק במוסך מורשה + צמיגים חדשים ומצבר חדש.

העניין שאולי המחיר יקר ובמחיר הזה עדיף להביא רכב חדש.. מה אתם אומרים?

פורסם

אומרים מזל טוב על הרכב החדש.

אני קצת לא מבין....מצטער.

אבל כבר רכשת לא? אז מה אתה בעצם רוצה??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני לא מבין את מטרת השרשור

רכשת את הרכב וכעת אתה חושב להחליף אותו?

לפי דעתי הרכב שמור מאוד (במידה והאמא היא היד הראשונה)

תתחדש וסע בדרכים טובות, אל תחשוב על שום דבר אחר

במידה ולא תיהיה מרוצה מהרכב אז תחשוב על החלפה

Confidence In Motion

פורסם

אז שוב, בדיעבד אני תוהה אם נעשתה כאן טעות (וכאן מטרת השרשור), אם עדיף למכור עכשיו את האוטו במצבו הנוכחי ובהפסד של מעט כסף ולהביא רכב חדש? (מי שלא קרא, רשמתי שהמטרה היא התייעצות...)

פורסם

אוקיי

אז יש שיגידו שעשית טעות, מצד שני מה תמצא בסכום כסף הזה כרגע בסוכנויות הרכב החדשות? רכב שהוא חצי גודל מהטויוטה שלך.

תלך לחברות ליסינג? רכבים עם ק"מ מינימום כמו שיש לך כעת, לא הכי שמורים

ובוא אני אצייר לך סיטואציה במידה ותיגש למכור את הרכב

העברת היד כבר נעשה, וכאשר יבואו לראות את הרכב וישאלו איך זה שכל כך מהר אתה מוכר את הרכב (ישר תידלק להם נורת אזהרה)

מה תגיד?

עשית טעות ואתה רוצה רכב חדש? (נורה שניה, יכול להיות שהדלקת אותם על רעיון אחר)

תשקר? ייתכן והטיעון לא יהיה מציאותי או מספיק אמין (שוב תידלק להם נורה בקשר לאמינות המוכר)

Confidence In Motion

פורסם

אתה צודק לא ביטאתי את עצמי נכון... לא במחירו אבל בתוספת קטנה, כמו לדוגמא פיקנטו, I10, אלטו ודומותיהן בטווח מחירים עד בוא נאמר 62K. מקווה שעכשיו זה יותר ברור

פורסם

הרכב עדיין לא עבר בעלות בגלל החגים ולכן הרכב טכנית עדיין יד ראשונה. כמו כן הרכב מיועד לנסועה של ירושליים תל אביב כל יום הלוך חזור.

פורסם

מצב קלאסי של דיסוננס קוגנטיבי הרבה אנשים עוברים את התהליך הזה אחרי קניה משמעותית של רכב

פתאום האופציות האחרות נראות להם יותר מושכות והם מחפשים צידוקים ברכישה שהם ביצעו ,

תחשוב על זה ככה קנית רכב מרווח ונוח במצב מצויין במחיר טוב , כלומר בסך הכל עשית פה עיסקה טובה , האופציה השניה

שהייתה לך ועליה אתה חושב כרגע היא לקנות רכב חדש וקטן (נגיד פיקנטו ) הרכב חלש בהרבה קטן יותר ועולה יותר ממה ששילמת על הקורולה .

נשמע לי שעשית בחירה טובה .

פורסם

זה כי סיטרואן לא שומר על ערכו בכלל,יכולת לקנות ליסינג מודל 2007-8,עם אותו ק"מ אולי קצת יותר,אבל אם מצאת רכב ממש שמור מזל טוב..

יכולת לקנות רכב חדש,אבל הוא היה יותר קטן וחלש,מנגד חדש וזול יותר לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך רכב עם קילומטרז' של מודל 2007-2008. רכב אמין מאוד. מנוע מצויין.

יכולת לרכוש אחת מהמיני החדשות בכמה אלפיות יותר אבל היית מקבל "פחות רכב" בטח לא משהו שמתאים לנסיעה בין-עירונית

על בסיס יום-יומי.

פורסם

הרכב מתאים לנסיעות של תל אביב-ירושלים.

אני אומר שתהנה ממנו ותסע בכיף.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...