Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג צעיר שקיבל רשיון לפני כמה שבועות.

עכשיו אני צריך אוטו שיסיעה אותי לעבודה.

המרחקים זה:

חדרה - נתניה

חדרה - ת"א

חדרה - והסביבה

אני עובד 4 פעמים בשבוע ככה שאני צריך אוטו שיחזיק טוב לנסיעות .

אז ככה התקציב שלי לבנתיים זה 6 אלף, מחפש אוטו שיהיה גם יפה וגם טוב.

תוודה מראש :smile:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח בחשבון שרק ביטוח נהג חדש וצעיר יכול להגיע לסכום הזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חפש שרייד,פונטו,ג'סטי,סובארו DL,תנסה פשוט למצוא כמה שיותר שמור ומטופל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגמרי במקרה נפתחו השבוע שני שרשורים מאוד דומים לשלך, כאן וכאן.

קח בחשבון שבתקציב כזה פחות מדובר על "יפה וטוב", ויותר על "מניע ולא נתקע בדרך".

תתחיל בלחפש סופר-מיניז מאמצע שנות ה90; פורד פיאסטה, פיאט פונטו, דיהטסו שרייד, סיטרואן סקסו, רנו קליאו, אופל קורסה, סובארו ג'אסטי, פולקסווגן פולו.

לא חסר אקזמפלרים שמורים (יד2/3 ואפילו 1 מדי פעם) ועם קמ' שפוי,

במיוחד לאור הפסקה זמנית של תוכנית הגריטה, לדעתי תוכל למצוא די הרבה אופציות שיענו על דרישתך.

בהצלחה!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במחיר הזה? רק סובארו DL! כמעט ולא רואה מוסך! וזולה לאחזקה!

אם תגדיל קצת את התקציב תוכל להביא אופל אסטרה או טויטה קורולה משנת92- 93!

וכמו שאמרה נסה לחפש רכב כמה שיותר שמור, יד וק"מ נמוכים! זה יקח קצת זמן אבל שווה לנסות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מוסיף לרשימה מאזדה 323 ידנית, הייתה לי עד לא מזמן אחת כזו, גם חזקה, גם חסכונית וגם נוחה ומרווחת יחסית. מן הסתם שהיא גם הייתה אמינה מאוד - אם כי זה כבר תלוי הרבה ברכב הספציפי. את שלי (שנת 92) קניתי בדיוק בתקציב שלך.

• תוכן חדש...