Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחיפשתי שוב ושוב בנושאים קודמים בפורום עדיין לא הצלחתי לענות על השאלה הזו:

לפני כחודש חזרתי מארה"ב עם :

HU של JVC מדגם KD-SH9700

מגבר Rockford Fosgate מדגם POWER 551X

ורמקולים 6X9 של INFINITY מדגם KAPPA 692.5i

יש גם (משומש שקניתי לפני שנתיים והוצא לאחר גניבת רוב המערכת) קומפוננט 5.25' של MB Quart.

אני מעוניין (לפני ההתקנה) להוסיף לעסק גם סאב ומגבר MONO שיעבוד רק עם הסאב:

1)על איזה סאב\מגבר לסאב אתם ממליצים בטווח מחירים (סה"כ) של 400$ בארה"ב? וגם בלי שום קשר למחיר אבל שיהיה ברמה של שאר חלקי המערכת.

2)האם יש צורך בעוד מגבר למרות המגבר הקיים?

3)אני לא אוהב לשמוע רק באס\באס רצחני שמשתלט על המוזיקה אלא כזה שנשמע כחלק משלים של הסאונד ,האם סאב 10' כדאי או שהוא יבלע בבאס של הרמקולים?

פורסם

ברמה של שאר המערכת שלך תוכל לקנות את ה- Adire Audio Shiva.

בחו"ל הוא עולה 125$ ובארץ תוכל למצוא אותו ב-1000-1250 שקל (הדגם הכי חדש או הקודם). דובר עליו המון בזמן האחרון - חיפוש יעלה הרבה תוצאות.

וזה משאיר לך 275$ למגבר מונובלוק מתאים - שזה כסף טוב מאוד למגבר מונובלוק של לאנזר או אפילו רוקפורד.

פורסם

סאב פצצתי ביותר

1500 RMS בארץ עולה 2200 שקל ( בגלל המשקל שלו יש הפרש גדול בין המחיר בארץ לחול )

http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=powmofo15&store=&catid=370

מגבר במידה ואתה רוצה להביא רוקפורד

אז המגבר הזה מוציא 750 RMS

http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=roc851s&store=&catid=306

ועוד ישאר לך עודף...

פורסם

קודם כל תודה לכולם על ההצעות,אני נוטה להעדיף את האפשרויות האחרונות עד כה מכיוון שאני מעדיף לקנות מחברה מוכרת עם "אמא ואבא" ולא שמות (ככל שיהיו משובחים) שמוכרים רק למכורים האמיתיים.

PPI זו בעצם חברת "פרסיז'ן פאוור" לא?,אם כן שמעתי בארה"ב על המון תשבוחות לחברה.

fsound ,יש לך כתובת לאתר אמריקאי שמוכר מוצרים שלהם או את הסאב של INFINITY?

ב-ETRONICS מוכרים רק את ה-10' לא את ה-12'.

האם באמת יש עדיפות גדולה ל-12' ? (לצערי אין לי ניסיון מינימלי עם סאבים,זו תהיה פעם ראשונה אז אני כבר מצטער אם השאלות שלי נשמעות קצת "צעירות\פעורות")

פורסם

כמה ששטח הממברנה גדול יותר כך הסאב דוחף יותר אוויר כך יש יותר עוצמה

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

לא רק עניין של SPL, סאב 12" ירד נמוך יותר מסאב 10".

לגבי מגברים, PPI חברה טובה אבל לא מה שהייתה פעם. נסה את החדשים של רוקפורד, JL, קיקר. אתה יכול להיכנס לחנויות בארה"ב שמופיעות בת'רד הדביק שבראש הפורום ולבחון אפשרויות (ולהתייעץ לגביהן).

הSHIVA לא יתאים לך למגבר מונבלוק שכן הוא 4 אוהם ומגברי מונובלוק נותנים את מירב ההספק ב2 או 1 אוהם.

סאבים שאתה יכול לשקול הם הפרפקט, JL 12W3V2, אימג' דיינמיקס IDQ.

• תוכן חדש...