Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב: סיאט קורדובה דגם SIGNO שנת 2000 עם בקרת אקלים דיגיטלית

הבעיה: טוב, יש הרבה בעיות! העיקרית אבל, היא שבמהלך היום כשחם, הבקרת אקלים שלי נמצאת במצב של ברירת מחדל ובו היא פשוט מקררת על עוצמה מאוד נמוכה, מבלי שאפשר לשלוט בה (הכפתורים על הפאנל לא מגיבים). בשעות הערב הקרירות, אין זכר לתקלה והמזגן שלי עובד ומתפקד ומקפיא נהדר.

בנוגע לחיישן טמפ' חיצונית - מצד אחד, המחשב דרך מראה טמפ' חיצונית הגיונית. כלומר, אם בחוץ בערך 30 מעלות אז לא כתוב לי שיש 5 או 70 מעלות, אלא 28-34. מצד שני, אין ספק שהטמפ' החיצונית היא מה שיוזם את הכניסה של הבקרת אקלים לברירת מחדל, כיוון שאם קריר בחוץ ואני מחמם את החיישן (שנמצא כמובן במראה הימנית) עם מצית, אז זה ישר יוזם את התקלה.

מישהו מכיר את התקלה ? איזה פיוז או חיישן צריך להחליף ? או שבכלל התקלה היא בעומק המחשב המרכזי שבאמצע הקונסולה ?

מה יקרה אם אני אחתוך את החיישן הזה שבמראה.. ? כלומר, אנתק אותו לגמרי ?

פורסם

ניתקתי את החיישן ועכשיו המזגן עובד סבבה. מישהו יודע אם אני צריך בכל זאת להתקין שם חיישן אחר ? או שזה לא משנה בכלל מבחינת התפקוד של המחשב/בקרת אקלים וכו'. בבקשה תעזרו!

• תוכן חדש...