Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מדבר על הקריאה של מספר הק"מ לטיפול, אז הדרך הכי בריאה לאפס היא להפסיק לעשן, לאכול הרבה ירקות טריים ודגנים מלאים, לעשות ספורט באופן קבוע ואז - כשהסוויץ כבוי ללחוץ על הכפתור שמאפס את הקילומטראז', לפתוח סוויץ' ולחכות כעשר שניות.

פורסם

תודה

אבל אני מתכוון לאיפוס המחשב (נאמר במידה ואני חושד שהוא סתם מבלף, או שאני רוצה שייקרא מחדש את כל החיישנים כמו מ0)

כיצד עושים זאת (ניתוק המינוס של המצבר, למשך כמה זמן וכו'.....)

תודה

פורסם

אתה יכול בבקשה להסביר בצורה מובנת, מה אתה מבקש לעשות ולאיזו מטרה?

אם יש לך הודעות על תקלות בצג - ניתוק מצבר לא יעלים אותן. אם אין הודעות - בשביל מה צריך לאפס ?

וסתם לצורך הבהרת מושגים - מחשב דרך זה מחשב בקרת נסיעה לנהג, שמציג צריכת דלק ממוצעת, מהירות ממוצעת, מרחק לתדלוק הבא ועוד.

פורסם

למה אתה חושב שהוא פלצן, הבנאדם רוצה להבין אותך כדי לעזור לך, במקום להסתובב במעגלים תסביר במדוייק מה הבעיה ולמה אתה חושב שצריך לאפס את המחשב ואנשים שיודעים יעזרו לך.

למה אתה חושב שהמחשב דרך מזייף? האם ניסית לקרוא בספר הרכב ולנסות להבין משם איך מאפסים את המחשב?

בכל מקרה אל תנתק את המצבר, הדבר יעלה לך בהרבה בעיות משונות שיופיעו לפתע כמו חלונות חשמל לא מתפקדים, רדיו מקורי שננעל, בעיות בנעילה מרכזית ועוד צרות משונות כמו שרק צרפתייה יודעת לעשות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מודלה, כנראה שתצטרך את הפורום הרבה בזמן שהרכב אצלך, אז כדאי שתתיחס ברצינות לדברים שנאמרים כאן.

בהצלחה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם אני מבין נכון מודלה,

אתה מתכוון שמחשב הדרך "מרמה" אותך בנתוני צריכת הדלק הממוצעת, מהירות ממוצעת וכד'.

בצידו הימני של ההגה, בקצה החלק האחראי על הוישרים יש כפתור שבאמצעותו אתה עובר בין הנתונים השונים במחשב הדרך.

לחיצה במשך 5 שניות ברצף על כפתור זה תאפס את הנתונים.

מקווה שזה עדיין רלוונטי, וגם אם לא- אדם שתהיה לו בעיה דומה ויחפש בפורום יקבל פתרון!

פורסם
למה אתה חושב שהוא פלצן, הבנאדם רוצה להבין אותך כדי לעזור לך, במקום להסתובב במעגלים תסביר במדוייק מה הבעיה ולמה אתה חושב שצריך לאפס את המחשב ואנשים שיודעים יעזרו לך.

למה אתה חושב שהמחשב דרך מזייף? האם ניסית לקרוא בספר הרכב ולנסות להבין משם איך מאפסים את המחשב?

בכל מקרה אל תנתק את המצבר, הדבר יעלה לך בהרבה בעיות משונות שיופיעו לפתע כמו חלונות חשמל לא מתפקדים, רדיו מקורי שננעל, בעיות בנעילה מרכזית ועוד צרות משונות כמו שרק צרפתייה יודעת לעשות.

מה זה לא לנתק את המצבר ? רכב אמור לפעול גם אחרי ניתוק מצבר- עושים את זה בהחלפה, בטיפולים, בתיקונים וכו וכו. נראה לי קצת פרנואידי לפחד מזה.

פורסם
מה זה לא לנתק את המצבר ? רכב אמור לפעול גם אחרי ניתוק מצבר- עושים את זה בהחלפה, בטיפולים, בתיקונים וכו וכו. נראה לי קצת פרנואידי לפחד מזה.

בהחלפת מצבר, מחברים מצבר חלופי לפני שמנתקים את המקורי ועד השלמת ההחלפה, וממתי מנתקים מצבר בטיפולים?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כשרכב מונע - לחץ על כפתור צד בידית הווישרים,(כ-5 שניות) כל נתוני מחשב הדרך ! - יאפסו.

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תוכן חדש...