Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב היום קניתי 5 ליטר במחיר דיי מופקע,50 שקל לפני מע"מ,בתל אביב.ברחוב בגין 44,יש שם חנות כימיקלים.שרשמתם לגביה,

הוספתי היום בערב,נמתין לתוצאות.

כאן זה לא פסיכולוגי.

אני מכיר את האוטו שלי כמו את כף היד שלי,אני יודע כמה ק"מ פר ליטר הוא עושה {7.8} ומאפס את קילומטראז כל תדלוק.

לגבי האצות וכו',גם יודע.

נבדוק ונדע.

קיבולת המיכל : 60 ליטר.

התחלתי עם ריכוז של 0.6 אחוז -> 0.370CC

לאחר 3 תדלוקים כאלו,אעלה לריכוז של 1.25%

במידה ונתרשם לטובה,אדון שזיף אני ארשם לנגלה הבאה של איזה 10 ליטר ויש לי גם חבר עם הונד סיויק 92 שגם מתחיל בניסוי, במידה ויאהב,נוסיף עוד חבר לרשימה.

שיהיה ערב טוב.

1 083.jpg

1 082.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

במידה ונתרשם לטובה,אדון שזיף אני ארשם לנגלה הבאה של איזה 10 ליטר ויש לי גם חבר עם הונד סיויק 92 שגם מתחיל בניסוי, במידה ויאהב,נוסיף עוד חבר לרשימה.

בהצלחה :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי חברים,

אני מתכנן להוציא משלוח נוסף בזמן הקרוב,

כל מי שרוצה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי או כאן.

אני הולך להוציא משלוח , ככל שיהיה גדול יותר כך עלות המשלוח תיהיה קטנה.

זה הולך להיות מאוד מסודר...

מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או כאן.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

בהחלט!

אני רואה תוצאות ומאוד מרוצה!

האוטו אוכל הרבה פחות (אם כי אני בימים הקרובים הולך להחליף פילטר דלק).

אבל האוטו מאיץ ממש טוב ואוכל פחות

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
דבר איתי בכסף.

כמה להביא לך?

אני רוצה 5 ליטר

לבינתיים מבסוט

ומאיפה לבוא לקחת?

יהיה אפשר לבוא לאסוף מראש העין.

לגבי מחירים , ברגע שאדע כמה רוצים אוכל לחשב בצורה טובה יותר את עלות המשלוח.

אבל אני כבר אומר לך , זה יעלה באיזור ה- 40 שקל.

כאשר אני לא ממליץ כל כך לרכוש חמש

מכיוון ש-18 ליטר יעלו לך באיזור ה- 100 שקל (בערך).

ו-18 זה גודל מכובד יותר שיוכל להחזיק לך לאורך זמן.. הרבה יותר שווה

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

קראתי את רוב השרשיר הזה ואני חייב לציין שהוא מאוד מעניין ומעלה בי כמה שאלות.

לפני תקופה מסויימת אני מאוד התעניינתי בלעשות פרוייקט של גנרטור HHO או במילים אחרות תא דלק על בסיס פירוק מים למימן.

תשימו לב ללינק הבא:

http://www.ebay.com/itm/HHO-Hydrogen-Generator-6-Cell-Complete-Kit-Dual-Edge-MAP-Sensor-Enhancer-/260897457775?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3cbeb3466f

אני קודם כל אתן קצת מידע על הHHO ואח"כ אסביר איך ואיפה זה מתקשר לנושא המתאנול.

תא הדלק בנוי על תהליך של אלקטרוליזה למים מזוקיים - זה מפרק מהמים את מולקולות המימן.

המימן הוא כמובן מאוד מאוד מאוד נפיץ ובוער פי כמה וכמה יותר יעיל מדלקי מאובנים.

המטרה של הגנרטור הזה היא לא לנקות את הדלק אלא להחליפו בעצם ולשרוף אוויר עם מימן במקום אוויר עם דלק.

מה היתרונות? - תצרוכת דלק (בכל זאת הרכב שורף קצת דלק - הגנרטור בפרוייקטים האלה בא כתוספת ולא כתחליף) תרד ל1:20 ובמקרים מסויימים אפילו עד 1:40 - תריצו חיפושים ביוטיוב - תמצאו לא מעט משוגעים.

אין כמעט בכלל פליטה מזהמת ופעולת המנוע והשחיקה שלו אפסיים.

------ מה הבעיות?

טעות אחת ואתם בעולם שכולו טוב. צריך לדעת לבנות שם את מתקן הבועות שנועד מלהגן על ריקושטים של פיצוצים חזרה למיכל המימן ולמיכל הדלק.

אף חברת ביטוח לא תסכים לבטח אתכם ולכן רציתי לנסות על מכסחת דשא קודם כל.

-------------------------- איך ואיפה זה מתקשר לנושא השרשור? -----------------------------------

וובכן כמובן - ירדתי מהפרוייקט, חוסר זמן, פחדים וחששות ועוד ועוד סיבות.

אבל - תשימו לב לקישור שהעליתי אתם תראו שם קופסא עם שני כפתורים - כאן יגיע הקשר למתאנול.

מה שקורה זה שהמימן נשרף צורה יותר יעילה מהדלק ולכן הרכב אמור לשרוף פחות דלק - אבל - זה לא מה שקורה בפועל

כאן אתם צריכים לשאול למה בעצם??? וזה מה שצריך לעניין אתכם...

הסיבה שהרכב ימשיך לשרוף דלק כרגיל היא הודות לשני "שוטרים" האחד הוא מחשב ניהול המנוע והשני הוא חיישן הMAF או במילים אחרות חיישן החמצן.

וההנה ההסבר - חיישן החמצן נותן חיווי למחשב הרכב עם הלמבדה תקינה - הלמבדה בעצם משליכה ישר על תערובת דלק אוויר ואם יש מחסור בדלק - מחשב הרכב יזרים יותר דלק בכדי לשמור על למבדה תקינה ואז למרות שנשרף מימן - עדיין תוזרם כמות גדולה מידי של דלק.

כאן מגיעה קופסא שבעצם נועדה לרמות את מחשב הרכב ולשנות את התוצאה שמגיעה מחיישן הMAF בכדי שמחשב הרכב יחשוב שהלמבדה תקינה בזמן שהוא בעצם כמעט ולא מוציא דלק אלא רץ על מימן.

איך זה מתקשר למתאנול?

בינגו! גם המתאנול נשרף בצורה יותר יעילה מדלק אבל אם לא עשיתם את ההתאמות הנכונות לחיישני החמצן לעומת ניהול המנוע - המנוע ימשיך לשרוף את אותה כמות הדלק וצריכת הדלק שלכם אמורה להשאר אותו הדבר בדיוק!

אז איך זה שצריכת הדלק שלכם בכל זאת השתפרה?

אני מתאר לעצמי שזה משתי סיבות אפשריות:

המתאנול מהול בכמות מאוד קטנה ולכן סה"כ גם כאשר הוא נשרף רמת האוקטן לא משתנה בהרבה ולכן יחס התערובת כנראה נשמר תקין ואז באמת שריפה יותר יעילה באותו יחס תערובת == צורך לשרוף פחות דלק == חסכון.

הסיבה השניה תהיה ניקוי מכלולי מערכת הדלק שמן הסתם משפר את התנהגות הרכב והצריכה כאן משתפרת גם כן וכך גם הביצועים.

אבל - זו שאלה מאוד מעניינת ואשמח אם יוכלו לענות לי עליה

אם כל אותם תוספי הדלק הם סה"כ צורה כזו או אחרת של מתאנול - מדוע אנחנו לא שומעים על תביעות משפטיות או דיווחי מקרים של אנשים שנסתם להם מסנן הדלק בעקבות שימוש בתוספים?

כנראה שבכל זאת זה לא רק מתאנול אלא גם חומרים אחרים שמסירים פיח ולא עושים את זה בצורה גסה מידי שמציפה לכלוך לתוך מסנן הדלק - מישהו פעם קרא מה המרכיבים של התוספים האלו?

אני בטוח שלא רשום - מתאנול...

קצת חומר למחשבה.

בואו נאמר ששימוש בזה לפרקים לדעתי בהחלט יכול לעזור לנקיון המנוע ומערכת הדלק ואולי גם יכול לשפר קצת את הצריכה אבל שימוש מוגזם בחומר יגרום דווקא לשריפה גדולה יותר של דלק בנסיון לפצות על ערעור יחס התערובת (דלק לעומת אוויר) וגם בסופו של דבר יזהם יותר את המנוע הודות לשריפת דלק מוגברת.

בקיצור - תיזהרו עם זה ותבדקו באמת טוב טוב מה המינון הכי נכון לשימוש בתערכות של דלק+מתנול.

אפרופו - אולי לקנות את הקופסאת מיתוג לחיישני MAF מהגרנטרור HHO ולשלב את זה לתוך דלק מהול במתנול אולי יהווה פתרון מעולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...