Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי היום נסע לתדלק,התחיל לתדלק סולר..תדלק לפי הקבלה 1.6 ליטר סולר עד שהבין את הטעות(הוא אמר שגם חלק נשפך על הריצפה ככה שכנראה זה עוד יותר פחות)!לאחר מכן תדלק 7 ליטר דלק 95 כמו שצריך.

המתדלק אמר לו שלא תיהיה בעיה אפשר גג בגג לתדלק עוד דלק ולשפוך לטנק תוסף דלק.

הרכב דייהו נובירה 99.

מה אתם חושבים תיהיה בעיה?

אגב אני עוד לא נסעתי על הרכב אבל לפי מה שהוא אומר הרכב מניע ונוסע כרגיל.

פורסם

רק שהדייהו לא תתרגל לטעם. הסולר יקר היום.:lol:

בעקרון, ממש לא בריא. הסולר הרבה יותר שמנוני (והרבה פחות דליק) וסותם (במקרה הטוב) את הפילטר ו(במקרה הרע) את הדיזות במזרקים.

מעשית, כמות של פחות משני ליטר על מיכל של חמישים ליטר, זה שום דבר. יותר טוב שלא תראה ממה מכינים את התערובת שקוראים לה "בנזין 95 אוקטן". יש שם הרבה יותר ח*א מאשר שלושה אחוז סולר תקני לרכב...

מקסימום, אם היא תתחיל ממש להשתעל, תקנה איזה תוסף ניקוי מזרקים (STP או BG44K) ותשפוך לה למיכל מלא (של בנזין, כן? :))

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כדאי לרוקן את המיכל,

דרך קצת מסובכת לבצע את זה זה להגיע למשאבת הדלק של הרכב, לנתק את צינור הדלק ולשים את הקצה שלו בדלי, לתת למשאבה מתח קבוע מהמצבר ולחכות שתרוקן את המיכל.

אפשרות קלה יותר, לשאוב את הדלק בעזרת צינור וחוק ברנולי לתוך דלי :)

פורסם

אם הבנתי נכון יש במיכל 1.6 ליטר סולר ו 7 ליטר בנזין

רצוי לרוקן (ולוותר על ה60-70 ש"ח של הדלק) זה יביא איתו רק בעיות לרכב משנת 99

ולגבי "הרכב מניע" , הוא יכול גם לא לנסוע.

אני לא מכיר את הרכב שלך ספציפית אבל תכניס את הראש תחת הרכב (בחלק האחורי נמצא מיכל הדלק)

חפש בתחתית המיכל בורג ריקון,הייתי מתדלק 3 שנים בתחנה בין עירונית וראיתי לא מעט רכבים,מי "שזכה"

הוא מי שהזמין מוסכניק למקום , ובכל הפעמים לפחות שאני ראיתי,או שהיה בורג ריקון או שבעזרת צינור וחוק ברנולי ^^^

ישאב הדלק החוצה

• תוכן חדש...