Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות הייתי בארה"ב ועצר אותי שוטר על מהירות במקום שמותר 70 מייל נסעתי על 100 מייל ונתן לי הזמנה למשפט.

יצויין כי אני גר בישראל ויש לי רשיון ישראלי.

מה ההשלכות שיכולות להיות לי? האם יכולים לתת לי שלילה? האם יש להם קשר למשרד התחבורה כאן בארץ ?האם בזה שאני לא יופיע למשפט (אני לא יכול להופםיע אנ י גר בישראל) יכול להיות לי בעיות בפעם הבא כשארצה להיכנס לארה"ב?

אשמח לקבל תשובות על הנ"ל והעיזר בכם.

פורסם

תשמע אני לא משפטן ולא ע"ד,אבל אם אתה בישראל ולא בארה"ב תנסה להגיע איתם להסדר לתשלום קנס,אתה גם יכול לבחור את האופציה השניה ולתעלם מהזימון (רוב הסיכוים שלא יוציאו צו הסגרה :lol: ),אבל כך בחשבון ביום שרגלך תדרך בארה"ב שוב,תצפה "להכנסת אורחים" די שונה ממה שאתה רגיל.

פורסם

מעולם לא נתקלתי במישהו שקיבל דו"ח אמריקאי חמור

(אמא שלי , שיכולה בקלות לקחת ל-ל' הצלמת את הכינוי :lol: , נעצרה פעם ע"י ההיי-ווי פטרול אבל הוא ויתר לה, אחרי שראה תיירת שמתקרבת לגיל 70 ועשתה פרצוף של מבוהלת ומתנצלת)

אבל במקרים דומים של חברים באירופה, הם התקשרו לשגרירות של אותה מדינה כאן בארץ, והעניין סודר.

(לעיתים ב"מחילה" שהתקבלה בדואר או במקרה הגרוע ביותר בקנס של כמה מאות יורו ושיחת נו-נו-נו מהקונסול).

לא יודע האם בשגרירות ארה"ב בת"א ידברו איתך בכלל, אבל שווה לנסות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מאחר שכבר נתפס על המהירות בארה"ב (וגם באירופה), לא תהיה לך בעיה לחזור לארה"ב.

אבל אם תתפס על עבירת תנועה כלשהי, באותה המדינה שבה נתפסת על מהירות, אתה תהיה בבעיה.

אם אתה לא מכוון להיות במדינה זו שוב אין לך מה להתרגש יותר מידי, לא יבקשו את הסגרתך.

פורסם
מאחר שכבר נתפס על המהירות בארה"ב (וגם באירופה), לא תהיה לך בעיה לחזור לארה"ב.

אבל אם תתפס על עבירת תנועה כלשהי, באותה המדינה שבה נתפסת על מהירות, אתה תהיה בבעיה.

אם אתה לא מכוון להיות במדינה זו שוב אין לך מה להתרגש יותר מידי, לא יבקשו את הסגרתך.

אני חושב אחרת ממך דניאל,מכוון שהבחור נתפס וקיבל זימון לבית משפט זה קצת אחרת מלקבל קנס כספי.

מכוון שהבחור לא הופיע לבית המשפט,כנראה עומד נגדו צו לצורך הבאתו למשפט,בארה״ב זה לא משנה אם זה עבירת תנועה או גנבה,ברגע שיש צו של שופט בגלל שהבחור לא הופיע למפשט,אוטומטית ברגע שרגלו תדרך באדמת ארה״ב בביקורת גבולות תקפוץ הצו לזימון למשפט.

מכיר זאת על בשרי באותו נושא

פורסם

במשפט השופט לא יוצא צו

רק קנס גדול.

זה בדיוק כמו בארץ. הוא ממש לא חייב להתייצב.

את הקנס תקבל בדואר.

סביר להניח שעצרו אותך מקומיים. שריף וכדומה. אחרת זה לא היה מגיע למשפט.

פורסם
אני חושב אחרת ממך דניאל,מכוון שהבחור נתפס וקיבל זימון לבית משפט זה קצת אחרת מלקבל קנס כספי.

מכוון שהבחור לא הופיע לבית המשפט,כנראה עומד נגדו צו לצורך הבאתו למשפט,בארה״ב זה לא משנה אם זה עבירת תנועה או גנבה,ברגע שיש צו של שופט בגלל שהבחור לא הופיע למפשט,אוטומטית ברגע שרגלו תדרך באדמת ארה״ב בביקורת גבולות תקפוץ הצו לזימון למשפט.

מכיר זאת על בשרי באותו נושא

שום כלום, עברות תנועה זה לא עניין פדרלי או פשע ולא יוציאו שום צו מעצר. אתה תעצר רק עם תתפס על עברת תנועה באותה המדינה.

יש לי שתי עבירות תנועה משתי מדינות בארה"ב, שלא שילמתי מלפני שנים ואני אפילו לא התעניינתי במה בדיוק מדובר, קנס או זימון (היה ברור לי שאני לא מתייחס ורק הייתי מנומס לשוטר) ואני לפחות פעם בשנתיים שלוש נכנס לארה"ב, מחייך יפה למצלמת פקיד ההגירה ונכנס דוך (ולא בסיבוב).

פורסם

אני נתפסתי פעמיים באותו יום על מהירות במדינת ג'ורג'יה (נסיעה של 6 שעות), פעם על ידי השריף המקומי ופעם על ידי ניידת אינטרספטור. בשני המקרים הם ציינו שמאחר ויש לי רישיון נהיגה זר אז הם לא יכולים לתת זימון למשפט אלא הייתי חייב לשלם את הקנס במקום או לשבת בכלא (המדינות הדרומיות קצת קיצוניות).

בפעם השנייה זה היה יותר בעייתי כי כבר נתתי את המזומן שהיה לי לדו"ח הראשון אז השוטר השני הסכים להסיע אותי בניידת (מאחור בתא הסורגים) אל הכספומט הקרוב באיזה יישוב נידח ולמזלי אחרי 2 דקות של תקלת תקשורת בסוף יצא הכסף ושוחררתי.

למיטב ידיעתי, בית המשפט בארה"ב לא יכול לחייב אותך להגיע למשפט ממדינה אחרת כך שאינך נחשב "עריק".

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...