Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליקו - אני לא יודע באיזה חלק של רומא ביקרת, אבל כמה ישן ככה מעניין.

לדעתי צריך קצת יותר מיומיים, וכמובן זה לא כולל התעמקות באומנות, כיוון שבכל זאת הכנסיה דאגה לרכז את המיטב בידיה.

Roma Pass - אני קניתי בטרמיני, אבל בדוק באתר האינטרנט שלהם.

מעבר לכך - השקעת כמה אלפים בנסיעה - השקע עוד 100 ש"ח במדריך תיירים מעודכן, בסטימצקי או צומת ספרים הקרוב לביתך.

התחבורה הציבורית - חפש מה שכתבתי בשרשורים קודמים בפורום זה. סה"כ יעילה, אבל צפופה מאוד, במטרו יהיה עליך ללמוד להשתתף בהסתערות על הדלתות בלי לאבד את חברתך.

אם אתם נוטים להפרד (דבר טיפוסי לזוגות בחנויות) - קח לכל אחד טלפון sim free וקנה כרטיס prepaid SIM מקומי שעולה 15 אירו וטעון ב-5-10 אירו לשיחות. יהיה עליך להזדהות בדרכון והתהליך אורך כ-10 דקות. כיון שכל קת שיחה בטלפון ישראלי עולה עשרות ש"ח (גם בצד היוצא וגם הננכנס) הדבר משתלם לאחר שימוש של כ-5-10 דקות ביניכם, בודאי לגבי שיחות המגיעות מהארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי ברומא חמישה ימים מתוך השבועיים באיטליה.

איפה הייתי? כ-ל רומא. כל רחוב אצלי במפה כמעט מסומן כ"ביקרתי" כל אתר וכל מקום.

בת זוגתי יותר התלהבה, בשביל הטעם שלי הכל פשוט היה ישן מדי :)

סבבה, התלהבתי שהכל עצום ו"בונא איך בנו כזה דבר"

אבל לטייל ברחובות שם לא עשה לי את זה :)

הייתי באיזור לאציו, טוסקנה, באיזור החופים של פסקרה, ונציה, ונטו ולומברדיה.

יום יומיים בכל מקום עם החלפת מלונות תכופים.

סה"כ תענוג :) אבל הרבה מקומות פשוט ישנים מדי :) על טעם ועל ריח.. :)

כמו שכל הזמן זוגתי אמרה לי - תראה מה הם הצליחו לעשות לפני 2000 שנה!

ותמיד הייתי אומר - יופי, אבל הם לא התקדמו לשום מקום מאז. [לא מדבר על פרארי,למבו' וכו' :p)

אני טסתי בשביל חוויה אחת, היא בשביל חוויה אחרת :) מזל שעברנו בין הערים עם החוויה שלי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קנה בארץ מדריך - אני השתמשתי בזה של מישלן (המדריך הירוק). קניתי לפני שנתיים (לפי המדבקה על הספר - בסטימצקי, 49 ש"ח). כמובן שמכיל מפות של כל מסלול טיול. כיון שרומא היא מרכז תיירות תוכל למצא אין סוף מדריכים, הקדש 10 דקות לסקירה כאשר רצוי לרכוש מדריך מעודכן ככל האפשר.

לגבי מפה - בדקתי כעת במדריך ומה שמצאתי בתוכו הוא מפת מלונות: באירופה מקובל שכאשר ניגשים לקבל ייעוץ בדלפק קבלה של המלון שולפים בשבילךמפה (מהסוג הפשוט - עם ציורים של האתרים העיקריים ובהיקף פרסומות של מסעדות וטיולים מאורגנים), מפות כאלה בהחלט מועילות לסיורים רגליים בערים. בעבר נהגתי לרכוש מפות לנהיגה מחוץ לערים, היום אני מתספק ב-GPS ונעזר ב-Expedia ו-Viamichelin לתכנון מסלולים.

עוד עצה קטנה - בדוק אם המלון מספק אינטרנט חינם. אם כן - תוכל לקחת מחשב נייד (עדיף קטן, שנכנס לכספת המלון) על מנת לתכנן כל יום את הסיורב יום הבא, וכמובן לתקשר עם המשפחה (סקייפ!!). גם סמארפון מודרני יעשה את העבודה. מצד שני - ודא כי הספק הסלולרי שלך חסם תקשורת נתונים בנדידה, אחרת אתה עלול לשלם מאות ואף אלפי ש"ח תמורת גישה של הטלפון למייל או פייסבוק ודומיהם. במקביל הגדר גם בטלפון כי ימנע מגלישה בנדידה. כמובן שניתן לנצל WiFi חינם, אם תמצא כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...