Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישור קו פולו 2004 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן התחדשתי ברכב חדש פולו קומפרטליין 1.4 75 סוסים

הרכב במצב מכאני טוב , בוצע טסט וטיפול 10 K לפני הקניה כמו כן הוחלפו שני סלילה הצתה תרם קניית הרכב, כמו כן טיימינג בוצע לפני כשנתיים

משום מה מרגיש לי שהרכב נוסע חלש, אני רוצה לעשות ישור קו ולבדוק שהכל תקין ומה שצריך אז לתקן, יש הרגשה מוזרה בתחילת נסיעה שהרכב מגיע ל 50 קמ"ש הוא מחליף הילוך ומפסיק לסחוב, הולך לו הכוח והוא ממשיך לנסוע ברגוע .

אשמח לשמוע לדעתכם מעבר לכך כמובן על שמנים וכו'ו אשמח לדעת איזה נוזלים האוטו שותה .

תודה ויום טוב

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

מספיק ישר ----------------------------------------- ? :-)

עלייך לבצע סריקת תקלות ממוחשבת בכדי לגלות את הסיבה שהרכב לא סוחב.

בקשר לשמנים ושאר הנוזלים בצע חיפוש בפורום ותמצא שפע של מידע.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן ראיתי כבר ששמן זה 5/40 צריך ונוזל קרור G12 + .

הרכב לא שהוא לא סוחב, הוא נוסע טוב, אבל משום מה ברגע שהוא מגיע ל 50 הוא עובר הילוך ואז לוקח לו קצת זמן לצבור מהירות.

אני נהגתי 8 שנים על לאנסר ישנה וידנית אולי בגללה זה זה ככה למרות שיצא לי לנהוג על אוטומוט בעבודה מפעם לפעם .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...