Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלמרה טקנה 2005 מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

ראיתי את המודעה הנ"ל במדור סוכנויות רכב של יד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=5519f7fba81dde08aa072f1505d181c34ac&Code=77ddb4f0389167b9200c247e64056c48

חיפוש מהיר על המספר טלפון בגוגל העלה שהבחור כבר פרסם מספר רכבים בעבר עבור מגרש AR מראשל"צ.

בטלפון הוא טען כי הרכב פרטי וכי הוא מתחייב על בדיקות ידה ידה... בנתיים קבעתי להיפגש איתו בחולון, סמוך לאזה"ת ראשל"צ מערב, כנראה כיוון שהוא רוצה (מסיבה לא ברורה, הרי הוא פרסם בסוכנויות :?) לשוות לפגישה אופי של מכירה מפרטי ולא מסוחר.

אשמח לדעתכם: האם לקחת או לרדת? אני מחפש זה זמן רב אלמרה טקנה במחיר סביר ובטוחני כי חשיפתו כסוחר ומעט לחץ יאפשרו לי לקבל את הרכב באיזור ה 40 אלף.

ווון.

פורסם
אני מחפש זה זמן רב אלמרה טקנה במחיר סביר quote]

על זה בדיוק הוא בונה.

אם אין לך כלים נדרשים, כדי לוודא שמדובר ברכב תקין וכשר, מציע לך לוותר.

אל תחשוב שברגע שתאמר לו שהוא סוחר, הוא מיייד יוריד במחיר, הוא לא. הוא פשוט ימשיך הלאה עד למציאת הפראייר הבא.

בשל העובדה שהוא מסתיר את זהותו, ומנסה לטשטש עקבות, ולקבוע איתך במקומות מסויימים, אני ממליץ לך לוותר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

על זה בדיוק הוא בונה.

אם אין לך כלים נדרשים, כדי לוודא שמדובר ברכב תקין וכשר, מציע לך לוותר...

אוקיי, האם דוד שהוא טכנאי רכב טוב ובדיקה במכון קומפיוטסט עונים על ההגדרה של כלים נדרשים?

פורסם

להזהר בוודאי , אבל אין סיבה מראש לוותר.

באם הרכב נראה לך מבחינה קוסמטית, החתם אותו בטרם בדיקה על התחייבות שמצב הרכב הוא כפי שהוא ציין ובאם יתברר אחרת הוא ישא בעלות הבדיקה. בדוק היטב את רשיונות הרכב ואת ת.ז. של המוכר - וודא שהוא אכן הבעלים. סוחרים בדר"כ מבצעים העברת יד שאינה נחשבת.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לאחר שמשך אותי שבוע והתחמק כשניסיתי לראות את הרכב באור יום, אני יכול להגיד שמדובר בסוחר עלוב ונאלח.

הבחור קורא לעצמו אלכס והמספר שלו עפ"י המודעה הוא: 052-2447762.

היזהרו ממנו! :evil:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לרכב שלי הלך הגיר,סיאט קורדובה שנת 2000 ידנית עם 192 אלף.

לא שווה לתקן.

ראיתי הונדה שפורסמה ביד 2.

על פניו נתונים טובים,

162,000 ק"מ , יד שניה, שנת 98, 8500 שקל דורש,יש מכה בדלת.

קבעתי להיפגש איתו, יום ליפני רשמתי את המספר שלו בגוגל וראיתי את הפוסט הזה.

אכן הגעתי לאלכס, חששתי מאוד, אבל קבעתי איתו בראשון לציון.

הבחור לא איחר.

הגיע עם הרכב, נהגתי בו חצי שעה. בדקתי הרכב והחלטתי לקנות את הרכב.

שאלתי אם הוא סוחר, טען שלא.

כאשר הראתי לו את הדף, הוא טען שכן, הוא עבד כסוחר בAR פעם, כמה חודשים וזה לא עבד.

הרכב שלו,נבדק ברישיון רכב, הוא שמר על דפי הטסט שם מצויין הק"מ- משמע הק"מ לא מזוייף, מספר המנוע מתאים.

מה שכן, שמו מים רגילים במקום מים ירוקים\אדומים\כחולים וזה קצת עיצבן אותי.

הרכב מבפנים נחמד מאוד.

יפה ושמור. אני מבסוט.

סגרנו על 6500 שקל {כאשר המחירון הוא 12} עקב כך ש:צמיגים דורשים החלפה,דלת נהג+כנף - החלפה,וראדיאטור- טיפול וכנראה החלפה {זה המקורי! כבר ישן}

הבחור נחמד מאוד. סך הכל הוא כבר לא מתעסק בסחר של רכבים, סתם אמרתי שאם מישהו יבדוק שוב, ויריץ בגוגל את המיספר שלו, שלא יבהל.

פעם היה סוחר. היום מתעסק בנדל"ן.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...