Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא למה? זה יפעל על סוללות - אתה בטוח שאתה רוצה כל איזושהיא תקופה לגלות איזו ג'יפה מסתתרת לך מאחורי הטמבונים?

לא נשמע לי כמו המצאה חכמה במיוחד במקרה הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה איתך אדי אתה יודע כמה זמן זה להעביר כבל מהאחורה לקדימה :wink:

אני גם חושב כמו אדי מיותר יחסית ועוד יש אנשים שסומכים על חיישני רוורס יותר מידיי מה יקרה שהסוללה תיגמר או שהיא תיחלש ואז יתחילו זיופים במרחק

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני לא אוהב את הרעיון של חיישנים אלחוטיים

ד"א זה רעיון ישן מאוד והמוצר נמצא בשטח מעל ל6-7 שנים אם לא יותר

זה לא תפס כי יש הרבה בעיות (כשם שמצלמת רוורס אלחוטית לא תפסה בענף הרכב)

יכול להיות שהיום זה השתכלל ועובד אולי קצת יותר טוב (באמת שאין לי מושג)

אבל כמי שמתקין בממוצע של 5 סטים חיישנים לרכבי קרסו (ניסאן רנו) אני לא רואה בעיה כל כך קשה במשיכת החוט של הצג לקידמת הרכב

ד"א אדי וג"וניור בהחלט שלא מדובר על סוללות

הרעיון הוא רק לחסוך את כבל הצג מהבגא"ז עד לקידמת הרכב

בכל מצב המוח והצג מקבלים 12 וולט

דרור

פורסם

אם כבר חיישני רוורס אז עדיף בכלל לא,זה לנהגות שלא יודעות ומסתמכות על הצפצוף,כל ההתקנה לוקחת חצי שעה גג בכמעט כל רכב בממוצע,לעביר צג להתחבר לפלוס של הרוורס לקדוח 4 חורים בטמבון...כולם מכירים ויודעים זה לא העניין ...

השאלה אם מישהו מכיר סט של 4 חיישנים שאפשר להדביק בבכל מקום ברכב עם דו"צ ,ללא צורך בקידוח והעברת חוטים והמערכת תפעל רק עם הדלקת הצג,בעניין של סוללות זה לא בעיה יש היום סוללות ליתיום בגודל של שקל כמו הcr2016 למי שמכיר והן מחזיקות בערך 2000 שעות בצריכה מקסימלית

פורסם

ואני חושב שברגע שיגמרו הסוללות אתה תחשוב שהאוירות של הרכב השתפרה ואז תגלה שנכנסת בעץ בחניה

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אם כבר חיישני רוורס אז עדיף בכלל לא,זה לנהגות שלא יודעות ומסתמכות על הצפצוף,כל ההתקנה לוקחת חצי שעה גג בכמעט כל רכב בממוצע,לעביר צג להתחבר לפלוס של הרוורס לקדוח 4 חורים בטמבון...כולם מכירים ויודעים זה לא העניין ...

השאלה אם מישהו מכיר סט של 4 חיישנים שאפשר להדביק בבכל מקום ברכב עם דו"צ ,ללא צורך בקידוח והעברת חוטים והמערכת תפעל רק עם הדלקת הצג,בעניין של סוללות זה לא בעיה יש היום סוללות ליתיום בגודל של שקל כמו הcr2016 למי שמכיר והן מחזיקות בערך 2000 שעות בצריכה מקסימלית

אתה יכול להשתמש בחיישן הזה שבעצם מדובר בפס אלקטרומגנטי שאתה מצמיד בתוך הטמבון בדבק דו-צדדי, אבל עדיין זה לא פוטר אותך מלהעביר חוטים מכוון שהמערכת אינה אלחוטית ובקשר להפעיל את המערכת מתי שאתה רוצה פשוט תחבר מפסק פשוט:

http://www.electricheap.net/c/135-electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes.html

• תוכן חדש...