Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוש חובלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי קארספורום :-)

בעוד יומיים אני מיועד לגיבוש חובלים, קראתי כמה מאמרים על הגיבוש באינטרנט,

אבל מקווה בכל זאת לקבל טיפים ועצות מאנשים שהיו שם או שסתם במקרה יודעים על הנושא.

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

פורסם

כל עצה רק תהרוס לך. יכול להיות שאם תפעל לפי עצה זו או אחרת שהייתה מתאימה לאדם X ואתה אדם Y זה יפיל אותך.

לך תעשה את המקסימום ובהצלחה.

פורסם

עצה שלי, בכנות - תעצור עכשיו. אל תחפש קיצורי דרך.

אם אתה מתאים, בסוף תגיע לשם. אם אתה לא מתאים ותנסה להיכנס בתחבולות, בסוף זה עלול לפעול לרעתך.

את העקרון הזה למדתי בדרך הקשה וזה נכון לא רק לגיבוש חובלים, טיס או כל דבר כזה. זאת פשוט עצה לחיים.

זאת דעתי האישית והלא מחייבת. מן הסתם תקבל פה 100 עצות מה לעשות ואיך לעשות, אולם לדעתי כל נסיון

כזה "לשפר" את הביצועים שלך יפגע בסיכויים שלך להיכנס לתכנית על סמך תכונותיך האמיתיות. מה שאני יכול

לומר מנסיון החיים הקצר שלי הוא שאם זה צריך לקרות זה יקרה, ובטווח הארוך אתה לא בתחרות עם אף אחד.

דע מה אתה שווה, תאמין בעצמך ולך עם זה לאן שהחיים יובילו אותך. יש סיכוי טוב שבסוף תגיע למקום הנכון.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

פורסם

Derish, אני חושב שלקחת את זה טיפה רחוק מידי.

מה רע בכמה דברים כללים בשביל ההרגשה הטובה?

תהיה עצמך, בלי פוזות, תתחבר עם החברים לצוות, תביא חטיפים ופירות יבשים ללילה.

תדע שזה נגמר אחרי כולה 4 ימים.

תביא איתך מגבונים, כשאני עשיתי לא היה זמן להתקלח והמגבונים היו להיט.

איזה סדין או ציפה להפריד מהסקביאס.

באופן כללי האוכל שם טוב מאוד - קייטרינג, לא מטבח צבאי רגיל.

הגיבוש הוא בהחלט אחת החוויות המעניינות שהיו לי, באמת שאני זוכר אותו לטובה.

וכמובן מחזק את Derish -

דע מה אתה שווה, תאמין בעצמך ולך עם זה לאן שהחיים יובילו אותך. יש סיכוי טוב שבסוף תגיע למקום הנכון.
פורסם
Derish, אני חושב שלקחת את זה טיפה רחוק מידי.

מה רע בכמה דברים כללים בשביל ההרגשה הטובה?

אתה צודק כמובן, בקריאה נוספת זה באמת נשמע קצת קיצוני. גיבוש זה לפני הגיוס, אז הבחור כנראה עוד לא במערכת.

באמת כשאני חושב על זה, לא מזמן הוא עוד חיפש עבודה לכמה חודשים... בקיצור 'צטערת, הקדמתי את המאוחר. :oops:

טוב, טיפים כלליים לאיך להתנהג בצבא יש הרבה בפורום, חיפוש על המילה "גיוס" יעלה את רוב השרשורים הרלוונטיים.

הכוונה שלי שלי הייתה להיזהר עם עצות בסגנון "בתרגיל X התשובה היא 38, ובסימולציה ההיא תעשה ככה וככה..."

בואו נמשיך מנקודה זו.

פורסם

על קצה המזלג,

המטרה של גיבוש היא לבדוק את יכולותיך, בדגש על הרמה המנטלית ויכולת עבודת הצוות (כמובן שבודקים לך גם את מצב הכושר, אבל כושר אפשר לפתח, יכולת עבודת צוות ו"עמידות מנטלית" קצת יותר קשה).

זה מתחיל בכך שלוקחים מכם שעונים כדי שתאבדו תחושת זמן והיום יראה מאוד ארוך (וזה מצליח להם...) ונמשך בתרגיל-רודף תרגיל, הקפצות וכו'.

כל הדברים האלה קשים פיזית, אבל יותר מכך קשים מבחינה מנטלית (תתפלא, אבל הרבה פורשים כי קשה להם עם זה שמישהו נותן להם פקודות ולא נחמד אליהם), הם רוצים לראות מתי תגיד "זהו, הספיק לי".

כל עוד אתה בחור עם יכולת עמידה באתגרים וכח רצון ויכול להתנהל בצוות קטן בצורה טובה- אתה תצליח.

שיהיה בהצלחה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המידע שלי נכון ללפני יותר מ15 שנה, בטח עכשיו זה גיבוש יותר ל Pussies :)

תהיה אתה עצמך, תזכור שאתה נבחן כל רגע על החוסן המנטאלי שלך - פחות על הכושר הגופני.

אל תקטין ראש ואל תתחמק מפקודות - מצד שני אל תכביד על עצמך סתם (למשל תצטרך למלא תרמיל בחול, אל תשתגע במילוי שלו כי אתה הולך לבלות איתו על הגב אחר כך יום שלם). לי לא היה זמן לאכול בכלל והתעלפתי בגלל זה, אני מבין שהמצב הוא אחר היום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על התגובות לכולם.

כמובן שלא ביקשתי עצות בסגנון של "בתרגיל X התשובה היא 38, ובסימולציה ההיא תעשה ככה וככה...", אלא יותר בסגנון של תביא חטיפים ללילה, סדין לסקביאס וכמו מה שELIBABA כתב.

לגבי הגיבושים לפוסיז, צודק :)

זה המצב היום, אחרי שמתגבש טייס אחד מת באמצע גיבוש כמעט ולא נשארו חלקים פיזיים בשני הגיבושים האלו.

הבנתי שיש אנשים שממליצים לקנות איזה בוקסר מנדף, כזה שאחרי הכניסה למים הוא מתייבש מהר, שווה?

כדי להמנע משפשפות, מספיק לבוא עם בוקסר צמוד או שצריך לקנות איזה טייטס? (קראתי המלצות באינטרנט)

פורסם

לא יודע להגיד במדויק, יכול לרוץ בלי בעיה חצי שעה (עניין של כ5 ק"מ).

לא להיט, אבל איך זה בהשוואה למאמצים בגיבוש?

המסעות זה בריצה או בהליכה?

פורסם

שוב, המידע שלי ישן, אבל אם זה נשאר אותו דבר גם המלאך גבריאל לא יציל אותך משפשפות :-).

המסע הארוך הוא מבסיס חיל הים בחיפה ועד עתלית לאורך החוף, לכאורה פיקניק קליל אך בפועל כל מאה מטר יש איזה תיזוז אחר - לרוץ במעלה דיונה לאיזה אנדרטה מקוללת ולחזור (וזה 20 פעם), תרגולות שניצל כל הזמן - לרוץ בתוך המים ואז לצאת ולזחול בחול (אתה יכול לדמיין לאיזה רמה העור שלך משתפשף...). זה היה לי מאוד קשה עד אפיסת כוחות, והגעתי עם כושר בסיסי, שוט בשלב מסויים בהפסקת שתייה ראיתי שחור בעיניים והתעוררתי באמבולנס הליווי.

המסעות הקצרים הם בריצה קלה, אבל גם בתוך חול ים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שוב, המידע שלי ישן, אבל אם זה נשאר אותו דבר גם המלאך גבריאל לא יציל אותך משפשפות :-).

המסע הארוך הוא מבסיס חיל הים בחיפה ועד עתלית לאורך החוף, לכאורה פיקניק קליל אך בפועל כל מאה מטר יש איזה תיזוז אחר - לרוץ במעלה דיונה לאיזה אנדרטה מקוללת ולחזור (וזה 20 פעם), תרגולות שניצל כל הזמן - לרוץ בתוך המים ואז לצאת ולזחול בחול (אתה יכול לדמיין לאיזה רמה העור שלך משתפשף...). זה היה לי מאוד קשה עד אפיסת כוחות, והגעתי עם כושר בסיסי, שוט בשלב מסויים בהפסקת שתייה ראיתי שחור בעיניים והתעוררתי באמבולנס הליווי.

המסעות הקצרים הם בריצה קלה, אבל גם בתוך חול ים.

לא קיים מזמן... המסעות הם על אספלט בתוך הבסיס, ויש רק אחד לדעתי.

פורסם

כולה 4 ימים. ניצן לעבור את זה בקלות.

תחשוב אם אתה מתאים לזה מבחינה מנטאלית. ארבעת הימים הללו יעברו, המסלול כאשר תתגייס יהיה קשה וארוך הרבה יותר.

קח את עצמך עד לקצה ותבחן את עצמך. בסוף הגיבוש תדע אם אתה מתאים או לא. בשום פנים אל תפרוש אלא אם אתה הונח ב120 אחוז שאתה לא מתאים. כמו שאמרתי - 4 ימים וזהו.

• תוכן חדש...