Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. בבעלותי רכב פולקסווגן גולף מודל 2002 דגם 1J11D3.

כבר כמה שבועות דולקת ברכב נורה, והיום נכנסתי למוסך והוא חיבר למחשב וראה שהבעיה היא בחיישן החמצן.

לפי מה שהבנתי ממנו צריך להחליף את החיישן, והוא דורש על זה 3000 ש"ח.

לכן חשבתי לקנות לבד את החיישן וכך להוזיל את כל הסיפור הזה.

האם תוכלי לעזור לי באיזה סוג חיישן יכול להתאים לי לאוטו.?

ובכללי מה זה בעצם חיישן החמצן ואיזה נזק יכול לקרות בגללו??

תודה רבה גל.

פורסם

אתה יכול בעצמך להבין כמה דברים אם תדע את קוד התקלות שהיו... אני שם פה תגובה שמספרת על ניסיון שלי עם "החלפה" בלתי מוסברת של חלקים - "

"

לדמתי שחייבים לבקש את קוד תקלה - אותו יש להכניס לגוגל וללמוד את הנושא - במקרה שלי ב-3 מוסכים שונים לא ידעו איך לפתור את הבעייה כי לא ידעו מה הקוד אומר ולא רצו בכלל להתעסק עם זה. ראיתי אתמול את הקוד, הכנסתי לגוגל ולמדתי שצריך למצוא איש שמבין במערכת EGR באמת... - עדיין אף אחד לא הגיב בנושא שפתחתי.

לפחות אני הבנתי שסתם החליפו לי אגזוז פעמיים ושאין שום צורך בהחלפת למבדה... זה לא יעזור (ניסו כבר והכל נשאר ללא שינוי)...

אז... תשיג ת קודים...

פורסם
שלום לכולם. בבעלותי רכב פולקסווגן גולף מודל 2002 דגם 1J11D3.

כבר כמה שבועות דולקת ברכב נורה, והיום נכנסתי למוסך והוא חיבר למחשב וראה שהבעיה היא בחיישן החמצן.

לפי מה שהבנתי ממנו צריך להחליף את החיישן, והוא דורש על זה 3000 ש"ח.

לכן חשבתי לקנות לבד את החיישן וכך להוזיל את כל הסיפור הזה.

האם תוכלי לעזור לי באיזה סוג חיישן יכול להתאים לי לאוטו.?

ובכללי מה זה בעצם חיישן החמצן ואיזה נזק יכול לקרות בגללו??

תודה רבה גל.

מניסיון עבר עם הרכב המדובר, לא זכור לי שחיישן חמצן עולה כ"כ הרבה. המחיר שאני זוכר הוא בסביבות אלף ומשהו שקלים. אל תתפוס אותי במילה, אולם נראה לי שהמחיר שהציעו לך בעבור החיישן מעט מוגזם.

בגדול מי שמייצר את החיישנים בעבור הרכבים הללו היא חברת בוש הגרמנית, והיבואן הרשמי שלה הוא "לדיקו". אתה מוזמן להרים טלפון (הם נמצאים בראשל"צ) ולברר עלות של חיישן חמצן לדגם המדובר. כמו"כ צור קשר עם רון ממוסך רון ותקבל הצעת מחיר אך עלייך כמובן לפנות אליו לאיתור מדוייק של התקלה.

תיקונים מהסוג המדובר אני לא ממליץ לבצע במוסך מורשה יבואן כי זה חסר טעם - הם גובים כפול על חלק שאתה יכול להשיג במחיר נמוך יותר ובאותה איכות - רק ללא הסמל של vag עליו.

• ספונסר פורום
פורסם

דגם המנוע שצירפת הוא לא נכון ,תבדוק ברישיונות בצד שמאל

אם אתה לא מוצא תתין את נפח המנוע ושנת יצור .

תעדכן אותנו ותקבל יעוץ מדוייק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שוב שלום לכולם, אחרי בדיקה של דגם המנוע הסתבר שהדגם הוא AVU.

והאוטו מודל 2002 נפח מנוע 1.6 סמ"ק.

ומדובר בשני החיישנים.

פורסם

נראה לי שאתה מתבלבל מכיוון שמחירו של חיישן קידמי או אחורי עבור הרכב שלך הינו בסביבות 800 שקלים גג.

אולי במקרה נאמר לך שיש להחליף גם את הממיר ?

איזה כייף לי :)

פורסם
שוב שלום לכולם, אחרי בדיקה של דגם המנוע הסתבר שהדגם הוא AVU.

והאוטו מודל 2002 נפח מנוע 1.6 סמ"ק.

ומדובר בשני החיישנים.

האם שמת לב לשינוי בצריכת דלק? מה שאני ממליץ לך לעשות זה לאפס את התקלות (ע"י חיבור לסקנר) לנסוע יום - יומיים לחבר שוב את הסקנר ולראות אם התקלות חזרו. אם כן ויש אינדיקציה שהחיישן הראשון תקול (זה שלפני הממיר) - קודם כל להחליף את החיישן הראשון ולאפס תקלות שוב. לנסוע שוב כמה ימים ולבדוק אם החיישן השני (זה שאחרי הממיר) נותן שוב תקלה ואז לפעול בהתאם.

זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו ברכב שלי, כבר החלפתי את החיישן הראשון. בכל מקרה לפי הבנתי פעולתו של החיישן הראשון משמעותית וחשובה הרבה יותר מהחיישן השני. החיישן הראשון אחראי לניהול המנוע, לקביעת תערובת הדלק והשפעתו על מערכות אחרות ברכב היא קריטית. השני רק בודק אם האוטו מזהם ואת פעילות הממיר הקטליטי.

גש למוסך רון ותקבל את השירות המקצועי ביותר.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• ספונסר פורום
פורסם

אצלך ברכב בעל מנוע AVU מותקן חיישן חמצן קדמי בעל 5 חוטים

מטיפוס WIDE BAND .

חיישן חמצן מקורי כזה של חברת בוש עולה 730 שח ועבודה עוד 200 שח .

המחירים לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...