Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק - צריך?

Oracle
שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ניסו לדחוף לי עכשיו במוסך העוגן שבנתניה למעט הטיפול העגום גם תוסף דלק GOLD משהו, ויתרתי.

מדי פעם היתי שם את זה בפגו 306 שנת 95 שלי, אבל האם אוטו חדש זקוק לתוסף הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון - לא.

יש תוספים אשר יכולים לפתור בעיות ספציפיות כגון הצטברות של עודפי פיח שנוצרו עקב תקלה.

ברכב חדש שאין לו בעיות - התוסף מיותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון - לא.

יש תוספים אשר יכולים לפתור בעיות ספציפיות כגון הצטברות של עודפי פיח שנוצרו עקב תקלה.

ברכב חדש שאין לו בעיות - התוסף מיותר.

אכן שחכתי לציין שזהו טיפול ראשון 15K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיותר לחלוטין.

כנ"ל תוסף לניקוי שמשות (תקנה באייס/הום סנטר 4 ליטר ב 10 שקלים במבצע או 2 כפול 4 ליטר ב 20 שקלים).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיותר לחלוטין.

כנ"ל תוסף לניקוי שמשות (תקנה באייס/הום סנטר 4 ליטר ב 10 שקלים במבצע או 2 כפול 4 ליטר ב 20 שקלים).

גם את זה הם דחפו לי ב 9 ש"ח פלוס מעמ עם הסברים כאילו זה מדע אטומי מינימום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא בשימוש לאורך זמן של כמה וכמה שנים טובות גיליתי שהמים הכחולים האלו שמוכרים כן גורמים לסתימות וגורמים לכמו אבנית כחולה בפיות ההשפרצה ובנוסף גם בפיית מילוי של המיכל, מאז אני משתמש רק במים של המזגן שתמיד יש בשפע ומערבב עם מעט חומר כחול לניקוי חלונות, עובד מצויין, העלות אפסית (בקבוק כזה עולה כמה שקלים ומחזיק להמון זמן) והמים זה בחינם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא בשימוש לאורך זמן של כמה וכמה שנים טובות גיליתי שהמים הכחולים האלו שמוכרים כן גורמים לסתימות וגורמים לכמו אבנית כחולה בפיות ההשפרצה ובנוסף גם בפיית מילוי של המיכל, מאז אני משתמש רק במים של המזגן שתמיד יש בשפע ומערבב עם מעט חומר כחול לניקוי חלונות, עובד מצויין, העלות אפסית (בקבוק כזה עולה כמה שקלים ומחזיק להמון זמן) והמים זה בחינם.

מחזק את דבריך.

מים מהמזגן (שהם למעשה מים מזוקקים) + תרסיס ניקוי חלונות הינם אידיאלים לשימוש במערכת ניקוי החלונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המומחים בפורום אומרים שאין טעם,אני אישית ניסיתי על רכב שהיה לי,שיפור בצריכה? לא שמתי לב,סחיבה יותר טובה? לא שמתי לב.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...