Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מתקרר בהילוך 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שבורלט אפלנדר 2008 מנוע 3.9 V6

לפני חודש וחצי בערך אמרתי בפורום על בעיה שיש לי בעבוע במיכל מים אדומים מסתבר שזה היה פקק רדיאטור ושהוחלף באמת הבעיה נפתרה

עכשיו יש לי תופעה מוזרה יותר,השבוע נסעתי לים המלח דרך הירידות של ערד שילבתי הילוך 2 בכדי לא לאמץ את הברקסים יותר מדי והתחלתי לנסוע לקראת סיום הירידות הרכב התקרר קו מתחת לנורמל אך שהחזרתי לD החום חזק לנורמל?

זה טבעי.?

הרבה אנשים אמרו לי שזה תרמוסטט אבל אני לא ממהר להחליף לפני שאני שואל פה..

תודה על העזרה מי שיכול.

פורסם

בדרך כלל מדובר על טרמוסטט חום מנוע שנתקע במצב פתוח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בדרך כלל מדובר על טרמוסטט חום מנוע שנתקע במצב פתוח.

1+

אני גם מאמין שאתה צריך טרמוסטט חדש.

אגב, אני החלפתי אחד בלאון 2002, מקורי של A3 + נוזל קירור, 350 שקל בערך (אולי זה היה פחות?)

ואגב בגלל תופעה דומה וגם התחממות איטית של המנוע אפילו ביום חם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לא נראה לי שיש בעיה.

בירידה בהילוך שני הטורים מן הסתם גבוהים יותר,מחשב המנוע מזהה טורים מעל 1500 סל"ד ומצב מצערת סגור ומייד סוגר את מזרקי הדלק.כמו שאומרים...בלי עשן אין אש אז בדיוק פה בלי דלק אין בעירה ואין הולכת חום נוספת מהצילינדרים לנוזל הקירור והמנוע מסתובב מכוח האינרציה של הגלגלים ובנוסף משאבת המים מספקת זרימה טובה לקירור המנוע שלא נמצא במאמץ גדול.כמו כן אתה בירידה והמהירות של הרוח מקררת את הרדיאטור יותר טוב.

אם אין לך בעיה בדרך כלל עם שעון הטמפרטורה אזי שלא צריכה להיות בעיה בירידות או בעליות.

מנסיון ברכב זה ,אם היתה בעיה מחשב המנוע היה מתריע על טמפ' עבודה נמוכה של המנוע...אתה מוזמן לבדוק עם סורק תקלות ייעודי.

בסך הכל יש לך רכב שהדבר הכי טוב בו זה המנוע אז אל תחפש שם את הבעיות.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

קרה לי בדיוק אותו מקרה בירידות מערד לים המלח לפני שבוע. הרכב: פיאט פונטו 2001 SX ידנית. מע' הקירור והתרמוסטט תקינים לחלוטין לפי מיטב ידיעתי, והפעם היחידה שזה קרה לי היתה בירידות הארוכות האלו.

לדעתי אין לך שום בעייה בתרמוסטט אם לאחר מכן חזר לחום מנוע רגיל

• תוכן חדש...