Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יונדאי I10 מתצוגה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקנות כרגע יונדאי I10 מתצוגה האם כדאי לי להחליף לצבע אחר? או שבד"כ אין לי מה לדאוג כי בכל זאת זה רכב מתצוגה שיכול להיות קיבל מכה או שריטות?

פורסם

כלומר יש מכונית ספציפית שהיא בתצוגה בצבע שאתה רוצה?

התשובה היא פשוטה: תלוי בכמות ההנחה שתקבל, ובהתניה שהסוכנות תדאג לטפל בכל הפגמים הקטנים שאולי נמצאים ברכב בעקבות היותו מתצוגה (בלאי של הריפודים, שריטות בצבע וכדומה).

אתה משוכנע שמדובר ברכב תצוגה ולא ברכב נסיעות מבחן?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדובר ברכב תצוגה שלא עשה נסיעות מבחן.

לגביי שריטות וכאלה אין הבטחה אבל קיבלתי הנחה קטנה בגלל העניין הזה.

פורסם

הורידו לי את המס של הרכב+1% הנחה על שווי הרכב עצמו שזה משתקלל לסכום של 1300 ש"ח בערך.

האם אני צריך לדאוג לגביי שריטות בבפנים של האוטו או מבחוץ?

פורסם
מדובר ברכב תצוגה שלא עשה נסיעות מבחן.

לגביי שריטות וכאלה אין הבטחה אבל קיבלתי הנחה קטנה בגלל העניין הזה.

הנחה קטנה?????

לפי דעתי הם צריכים להוריד בערך 10 אלף, כי בגדול זה רכב משומש ולא חדש

פורסם

בישביל 1300 שקל אתה מוכן לקנות חתול בשק מבחינת שריטות ובלאי של פלסטיקה בפנים או ריפודים או כתמים עליהם? בחייך....

פורסם

לא שווה להוסיף את ה1300 שקל האלה ולקבל רכב,שלא ישבו בו,פתחו כול דבר אלף פעם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת אני לא מבין דברים כאלו, בשביל לחסוך 1300 שקל תיקח רכב מתצוגה...המינימום זה 5K.

בזמנו ההורים שלי הזמינו כריזמה חדשה ובעקבות שריטה קטנה על הרכב שקרתה בזמן העברתו ממקום למקום או משהו כזה קיבלנו הנחה של 4K (זה היה או הנחה או לחכות עוד חודש לרכב חדש) ראוי לציין שבכל שנות השירות שלו אצלנו לא הצלחתי למצוא את השריטה.

ועל תצוגה, שכל ישראלי מתיישב והדבר הראשון שעובר לו בראש זה לבדוק את עמידות החלקים הפנימיים, אתה מקבל 1300 שקל??? לא שווה בעליל.

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם
הבעיה היא פה שאין אפשרות לראות את הרכב בתצוגה בגלל זה ההתלבטות כאן....

למה לא?

אני רכשתי בעבר רכב מתצוגה, והלכתי קודם לראות אותו באולם תצוגה שבו הוא היה.

תשאל היכן הוא נמצא.

מבחינת "חתול בשק", אם הם מתחייבים שהוא במצב חדש, אני לא חושב שיש הרבה סיכון, אבל בכל מקרה מומלץ לראות את הרכב וגם לקבל הנחה גבוהה יותר.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מסכים. את ה C3 שהייתה לנו כמעט 7 שנים קנינו מתצוגה כי לא היה את הצבע במלאי.

האוטו הגיע ללא שריטות ובלי שום פלסטיקים שבורים.

מעבר לצבע שרצינו ולא היה, רצינו גם לקבל את הרכב מהר.

אם אני זוכר נכון, תוך קצת פחות משבוע התקשרו לומר שהוא מוכן למסירה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...