Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאטסו בכביש 1 ?

Sygnus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול חבר הפנה את תשומת לבי לכך שהותקנו כבר מצלמות בכביש 1 בשני הכיוונים,

אני נושא בכביש כל יום, ולכן העניין קריטי בשבילי, האם מישהו אכן יודע על מצלמות שהותקנו?

אתמול בנסיעה חזרה מת"א בלילה, הסתכלתי כל הנסיעה לצידו השני של הכביש ע"מ לקלוט מצלמות מסתתרות,

קלטתי 2 קופסאות כנראה למצלמות אין לי מושג אם פעילות או לא.

הראשונה בין תחנת דלק פז בשער הגיא ליציאה לבית שמש על עמוד חשמל גבוה.

השניה מסתתרת לפני היציאה ללטרון מאחורי השלט- באאר שבע/תל אביב,

שימו לב שניתן לראות את שתי הקופסאות רק אם נוסעים מתל אביב לירושים או אם עוצרים בדרך לתל אביב, היות ואלו מוחבאות.

האם אלו אכן המצלמות ?

תודה מראש.

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

יש לך צילום של הקופסאות הללו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש לך צילום של הקופסאות הללו?

ל'

אין לי צילום שלהן היה 4 בבוקר..

אבל חשוב שתבינו שאפשר לראות את הקופסאות רק אם עוצרים בצד שלהן וממש מחפשים אותן,

או בנסיעה איטית מת"א ירושלים ניתן להבחין בהן אם מחפשים טוב טוב..

זאת שליד פז בשער הגיא מתחבאת על עמוד מאוד גבוה בקרבת עץ גבוה.

מקווה מאוד שהן עדיין לא פעילות..

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

יש איזה מצלמה לכיוון תל אביב ביציאה ממנהרה, אני לא ממש מכיר טוב את הכביש הזה בשביל להגיד בוודאות איפה זה נמצא אבל כשיוצאים ממנהרה הזו ממש קשה לראות שיש שם מצלמה.

פורסם
אין לי צילום שלהן היה 4 בבוקר..

אבל חשוב שתבינו שאפשר לראות את הקופסאות רק אם עוצרים בצד שלהן וממש מחפשים אותן,

או בנסיעה איטית מת"א ירושלים ניתן להבחין בהן אם מחפשים טוב טוב..

זאת שליד פז בשער הגיא מתחבאת על עמוד מאוד גבוה בקרבת עץ גבוה.

מקווה מאוד שהן עדיין לא פעילות..

המצלמה בשער הגיא נשמעת כמו מצלמה לבקרת תנועה ולא מצלמת מהירות.

מצלמות גאטסו אמורות להיות על עמוד לא גבוה מאוד (משהו כמו 4-6 מטרים) ויחסית קרובות לכביש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש איזה מצלמה לכיוון תל אביב ביציאה ממנהרה

שיוצאים מירושלים לכיוון תל-אביב דרך כביש 9, לא דרך היציאה הראשית מירושלים, יש מצלמה מיד לאחר המנהרה.

כמו כן, בכיוון ההפוך, לירושלים, לפני המנהרה, יש מצלמה נוספת.

מכשיר הוולנטיין1 שברשותי לא מתריע על מצלמות אלה כפעילות, מה שאומר שמדובר בדחלילים :wink:.

פורסם
שיוצאים מירושלים לכיוון תל-אביב דרך כביש 9, לא דרך היציאה הראשית מירושלים, יש מצלמה מיד לאחר המנהרה.

כמו כן, בכיוון ההפוך, לירושלים, לפני המנהרה, יש מצלמה נוספת.

מכשיר הוולנטיין1 שברשותי לא מתריע על מצלמות אלה כפעילות, מה שאומר שמדובר בדחלילים :wink:.

אלו מצלמות שנמצאות שם מיום הקמת הכביש:)

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

אני נוסע כל יום בכביש 1 עד להסתעפות לכביש 44 לכיוון רמלה. אני יכול להגיד בוודאות שיש הכנה למצלמה אחת (ההכנה כבר כוללת פסי דריכה וארון חשמל בנוי לגאטסו-צריך רק להציב שם את המצלמה) בכביש מס' 1. ראיתי הכנה שנייה בדרך למחלף בן גוריון-ישנם פסי דריכה על הכביש אך לא ראיתי את ארון החשמל לידם.

פורסם
אני נוסע כל יום בכביש 1 עד להסתעפות לכביש 44 לכיוון רמלה. אני יכול להגיד בוודאות שיש הכנה למצלמה אחת (ההכנה כבר כוללת פסי דריכה וארון חשמל בנוי לגאטסו-צריך רק להציב שם את המצלמה) בכביש מס' 1. ראיתי הכנה שנייה בדרך למחלף בן גוריון-ישנם פסי דריכה על הכביש אך לא ראיתי את ארון החשמל לידם.

עד כמה שידוע לי פסי הדריכה במקום נמצאים שם תקופה רוכה והם מעבירים מידע על כמות התנועה בכביש.

(בקרת תנועה/כמות).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא פוסל כלום, אבל...

אין מצלמות מהירות קבועות בכביש 1.

גם הגאטסו שתוכננו בוטלו בשלב מסויים כדי להעבירם לכבישים מסוכנים יותר.

מצלמות מהירות קבועות יש משני סוגים ולא יותר.

מה שתארת כאן לא מתאים לא למולטנובה ולא לגאטסו.

מה שתארתם בכביש 9 (המנהרה) - אלו דחלילי מולטנובה.

פסים בכביש בדר"כ לא קשורים למכמונות מהירות.

פורסם
שלום,

אתמול חבר הפנה את תשומת לבי לכך שהותקנו כבר מצלמות בכביש 1 בשני הכיוונים,

הראשונה בין תחנת דלק פז בשער הגיא ליציאה לבית שמש על עמוד חשמל גבוה.

השניה מסתתרת לפני היציאה ללטרון מאחורי השלט- באאר שבע/תל אביב,

שימו לב שניתן לראות את שתי הקופסאות רק אם נוסעים מתל אביב לירושים או אם עוצרים בדרך לתל אביב, היות ואלו מוחבאות.

אם כבר, במקרה אתמול נסעתי לירושלים דרך כביש 1. היה לילה, נסעתי במהירות החוקית ולא ממש הקדשתי תשומת לב לחיפוש מצלמות חדשות. מה שכן, באמצע הישורת ליד נווה אילן וטלז סטון אני כמעט בטוח שהיו פסי דריכה בכביש ובמראה האמצעית ראיתי (או דמיינתי?) מצלמה. גם בחזור לדעתי יש את אותו העסק לכיוון השני. מישהו יכול לאשר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...