Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי מיצובישי לאנסר שנת 92,

אני מאוד רוצה להוריד אותה מהכביש לגריטה, אבל אני צריך לחכות 5 חודש עד שהאוטו יהיה בן 20 ואין לי את הזמן הזה לחכות.

יש לי שכנה שוטרת תנועה,

וחשבתי אולי שהיא תוריד לי את הרכב מהכביש כי השמשה שלו מנופצת וכולו מקומט עקב תאונה.

הקנס הוא 1000 ש"ח אני יודע,

אבל ברגע שהאוטו נשלח לגריטה אני מקבל 3000 ש"ח + אגרת טסט שנותרה (כ-8 חודשים)

זאת אומרת שאני אקבל את ה 3000 ש"ח אני אשלם 1000 ש"ח מיזה לקנס, וישאר לי בכיס 2700 ש"ח בערך.

רציתי לוודא האם זה הולך כך.. תודה לעוזרים.

פורסם

מכיוון שאתה ניגש לשוטרת לבקש הורדה מהכביש לא תקבל שום קנס.

אתה יכול לגשת למשטרה עם הרכב לבקש לראות בוחן רכב והוא יתן לך הורדה מהכביש ומשם לגריטה.

פורסם
מכיוון שאתה ניגש לשוטרת לבקש הורדה מהכביש לא תקבל שום קנס.

אתה יכול לגשת למשטרה עם הרכב לבקש לראות בוחן רכב והוא יתן לך הורדה מהכביש ומשם לגריטה.

אתה בטוח שזה ככה ולא חייב את הפרוצדורה של הקנס וכל זה?

פורסם

הורדה מלווה בממתק בצורת קנס

שווה לך להמתין את ה 5 חודשים כך תחסוך 1000 ש"ח קנס ותפסיד כ 500 ש"ח על החזר האגרה הקטן יותר שתקבל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואם אתה רוצה להרוויח גם את כל דמי אגרה, אז לך עכשיו למשרד הרישוי ותקפיאו את הרשיון עד 2012, אז הרווחת גם זה

בהצלחה

פורסם

הקנס אינו חובה - במיוחד אם הבעלים של הרכב מבקש בדיקה מיוזמתו ולא נתפס נוסע ברכב לא תקין.

הורדה מלווה בממתק בצורת קנס

שווה לך להמתין את ה 5 חודשים כך תחסוך 1000 ש"ח קנס ותפסיד כ 500 ש"ח על החזר האגרה הקטן יותר שתקבל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit

יש לך אסמכתא לזה / מאין נשאב המידע.

לדעתי אתה שוגה ואין מדובר בתוכנית כבקשתך

האם הבוחן יבוא לביתך:lol: או אתה תיסע עם הרכב אליו, ואם נסעת אליו , אז נסעת ברכב לא תקין.

איסור שימוש ברכב לא תקין לצערינו מלווה בממתק של קנס 1000 ש"ח או לחילופין אם הליקוי לא חמור רק 250 ש"ח אבל בלי איסור שימוש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איסור שימוש ברכב לא תקין לא חייב להיות מלווה בקנס, למשל במקרה של תאונת דרכים בה ניתן לתת איסור שימוש ללא קנס.

לפותח השרשור, במידה ואתה בתחום תחנת זבולון, שלח לי הודעה פרטית ונארגן לך הורדה.

בנוסף, לדעתי, פשוט פנה לשכנה שלה ושאל אותה אם היא מוכנה לעשות זאת ללא קנס.

בסופו של דבר, ההחלטה האם לתת קנס בנוסף לאיסור השימוש היא של השוטר בשטח והדבר נתון לשיקול דעתו.

• תוכן חדש...