Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני בתהליכי חיפוש מכונית לי ולאמא שלי.

התקציב הוא בערך 75 אלף שקל גג , לא יותר.

מחפשים משהו מעל 2007.

דרישות..העיקריות הן

שהביטוח צעיר והחדש לא יהיה יקר , צריכת דלק נמוכה , ואמינות..

פחות או יותר מה שכל אחד מחפש..

אשמח לקבל הצעות..:]

תודה,

איליה.

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקבל רכב חדש...

לא אמרת אם אתם בסדר עם גיר ידני ורכבי מיני (אז אני אניח שכן, כי זה 2 אנשים ואתה דיברת על צריכת דלק)

במחיר הזה יש את רכבי המיני הידניים ואפילו כמה גדולים יותר:

סקודה פאביה ב-69K, אבל הביטוח לא זול (מה גיל הנהג הצעיר ביותר אצלכם?)

רנו קליאו ב-72K (אני חושב)

ניסאן מיקרה ב-75K

לגבי האמינות - אלה רכבים חדשים ותחת אחריות.

the london underground is not a political movement

פורסם

אם אמא שלך בתמונה, אז כנראה שאתה מחפש רכב אוטומטי בעל מידות סבירות, אבל לא רכב משפחתי בהכרח..

אם כך, אני ממליץ במחיר הזה לבדוק יונדאי I20 אוטומטית 2009-2010.

רכב מצוין, בטוח, אמין, מאובזר, מרווח, תא מטען טוב, ובמחיר אטרקטיבי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

כמו שכתבו לך, בתקציב הזה אפשר לחפש רכב חדשים ואפשר לחפש משומשים. השאלה היא מה בעצם אתם מחפשים. רוב המכוניות החדשות בסכומים האלה יהיו ידניות או קטנות במיוחד. אם אתם נוסעים בעיקר בתוך העיר זה יכול להתאים. אם אתם מחפשים משהו אוטומטי וגדול יותר (משפחתי) אז יש לא מעט מכוניות משומשות שיכולות להתאים - מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, יונדאי i30, מאזדה 3 ועוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

חובה שיהיה ידני וסוויט וכאלה זה קטן מידי , אני מטר 90 .

והנהג הכי צעיר זה אני ... , בן 20 הוצאתי רישיון לפני שובעיים.

פורסם

אם כם הביטוח לא יהיה זול. תכין תקציב של 9K לביטוח לשנה, אם יתמזל מזלך תמצא שילוב של רכב וסוכנות ביטוח שימתיקו קצת את הגלולה.

לעצם העניין - נדמה לי שהיו כאן כמה אנשים שצינו שגם רכבי מיני סיפקו את אורכם החריג. מציע לך לעשות סיבוב בסוכנויות ותהתרשם, כולל נסיעת מבחן. יתכן שתגיע למסקנה שהרכב לא מתאים לך, אבל מסקנה זו תהיה מבוססת על התנסות, לא על שמועות ומבט מרחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1.90 או לא, גם בפיג'ו 107 אתה נכנס בכיף.

75K קונים לך רנו קליאו חדשה, פיאט פונטו גרנדה חדשה, ניסאן מיקרה, או סקודה פאביה. לך לסוכנות לעשות נסיעת מבחן, תראה מה מתאים לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני במקומך כנראה הייתי קונה קליאו חדשה ידנית ונשאר לך עודף 5K לביטוח נהג חדש שלך.

יש לי חבר שנהג בה והתרשם מאד לטובה והזמין אחת.

אבל הכי חשוב לנסות בעצמך את הרכב ולא לקנות רק עפ"י המלצות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש SALE עכשיו בפיאט במסגרתו מוכרים פונטו אבו מאובזרת (7 כריות אוויר וכו') ב79K.

מדובר בדגם 1.4 ידני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני במקומך כנראה הייתי קונה קליאו חדשה ידנית ונשאר לך עודף 5K לביטוח נהג חדש שלך.

יש לי חבר שנהג בה והתרשם מאד לטובה והזמין אחת.

אבל הכי חשוב לנסות בעצמך את הרכב ולא לקנות רק עפ"י המלצות.

קליאו חדשה אי אפשר כי זה ידני , האוטו מיועד גם לאמא שלי והיא חייבת אוטומט.

כנ"ל לגבי הפיאט הידנית.. , בעייתי.

מה לגבי טויוטה קורולה 2007 אוטומטית , 2008 ומעלה זה כבר רובוטית והבנתי זה ממש על הפנים.

ויש גם את המאזדה שנת ה-2008 אפשר לחפש גם 2009.

מה אתם אומרים מה עדיף..?

פורסם
היי,

חובה שיהיה ידני וסוויט וכאלה זה קטן מידי , אני מטר 90 .

והנהג הכי צעיר זה אני ... , בן 20 הוצאתי רישיון לפני שובעיים.

קליאו חדשה אי אפשר כי זה ידני , האוטו מיועד גם לאמא שלי והיא חייבת אוטומט.

כנ"ל לגבי הפיאט הידנית.. , בעייתי..

מבולבלים?

גם אנחנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

2008 ומעלה זה כבר רובוטית והבנתי זה ממש על הפנים.

איך הבנת את זה סיפרו לך ? הוא שהתנסת?

התיבות הרובוטיות בהחלט לא מושלמות, אבל מציעות היתרונות שאין לתיבות האחרות, ואחרי למידה קצרה של הגיר.

תתפלא לשמוע שהוא מתנהג ממש בסדר, תוסיף על הזה אמינות וחיסכון בדלק הרי לך גיר לא רע בכלל.

כמו כן, אל תקנה בלי נסיעת מבחן.

פורסם

מה לגבי טויוטה קורולה 2007 אוטומטית , 2008 ומעלה זה כבר רובוטית והבנתי זה ממש על הפנים.

ויש גם את המאזדה שנת ה-2008 אפשר לחפש גם 2009.

מה אתם אומרים מה עדיף..?

קורולה 2008 וחלק מהדגמים ב-2009 הגיעה עם גיר רובוטי. הגיר הזה לא על הפנים אבל הוא באמת עובד בצורה קצת לא רגילה ודורש הסתגלות מסויימת. מהבחינה הזאת של הגיר, המאזדה 3 נוחה יותר וקלה יותר להסתגלות.

כתבת שהסוויפט קטנה עליך אבל זה ממש לא נכון. יש לי חבר טוב שהוא 1.93 מטר ויש לו סוויפט. הוא אף פעם לא התלונן על צפיפות או אי נוחות או משהו כזה. אם בכל זאת אתה מחפש משפחתיות אז נסה לבדוק גם את הניסאן טידה והניסאן נוט. שני רכבים חסכוניים יחסית וזולים לביטוח.

• תוכן חדש...