Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי טום אני גלשתי כאן כבר תקופה ונהניתי מכל רגע באמת :-)

עכשיו לענייני:אני לפני רכישת רנו מגאן 2001 (אוטו ראשון) ורציתי לדעת עם זה אפשרי לפי מה שאמרו לי לעשות רק ביטוח חובה וצד ג' ללא נהג חדש וכל הכרוך בכך.

תודה מראש טום.

פורסם

קודם כל תעשה הפרדה, יש ביטוח חובה שזה בעצם מיועד לכיסוי נפגעים ויש ביטוח לכיסוי נזקי רכוש, מקיף, צד ג' ... לחברות הביטוח לכל פוליסה יש כמה הגדרות למשל, ביטוח צד ג', ביטוח צד ג' לנהג צעיר, ביטוח צד ג' לנהג מגיל 24, העניין הוא שמבחינת החוק את מחוייב לעשות ביטוח חובה נקודה, ביטוח חובה הוא לכל נהג כך גם בד"כ כתוב בפוליסה שים לב שלא תראה אצל אף אדם שמצויין בביטוח נהג חדש, אבל חס וחלילה במקרה של תאונה הביטוח יגיד לך שהוא לא מכסה את הנזק, הן גופני והן נזק רכוש לכן אני יודע שזה נשמע לך שטותי אבל עדיף לך לעשות עכשיו מאשר להצטער אחר כך. יש גם חברות ביטוח שמציעות מין ביטוח חלקי שכולל נהג צעיר אבל אתה בעצם לא הנהג העיקרי ברכב וכך זה מוזיל עלויות. בהצלחה סע בזיהירות!

פורסם

נראה לי שלא הבנת או שאני לא חח סלח לי אני קצת לא מרוכז היום בכללי

התכוונתי האם זה מחייב ביטוח נהג חדש או שלא כי הרכב הוא לא יקר מדי ולא שווה להשקיע עוד 5 אלף ש''ח עליו

עכשיו לפי מה שהבנתי ביטוח צד ג'+חובה לא יעלה לי כל כך יקר אז זה אפשרי לעשות זאת למרות שאני נהג חדש או שלא?

פורסם

אל תחסוך ביטוח חובה וצד ג' - החסכון יהיה של אלפי שקלים, במקרה תאונה הנזק עלול להיות מאות אלפים (ואף יותר, בנזקי גוף). אם הביטוח אינו מותאם לנהג במצבך (חדש\צעיר) לא תהיה מכוסה וכל נזק ישולם מכיסך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור נהג חדש שחשב כמוך אני מאוד מצטער שלא עשיתי גם מקיף, אל תיקח סיכון.

במקרה של תאונה חס וחלילה אתה כ"כ תצטער שלא השקעת עוד 5 אלף מאשר להתחיל לחפש כסף לשלם לאותו אחד שעשית לו נזק וגם לתקן את האוטו שלך מהכסף שלך.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם
אל תחסוך ביטוח חובה וצד ג' - החסכון יהיה של אלפי שקלים, במקרה תאונה הנזק עלול להיות מאות אלפים (ואף יותר, בנזקי גוף). אם הביטוח אינו מותאם לנהג במצבך (חדש\צעיר) לא תהיה מכוסה וכל נזק ישולם מכיסך.

איך אפשר להעריך את מחיר נזקי הגוף? (כמו שמעריכים נזקים חומריים שמאי)

פורסם

שבירת מפרקת זה בערך 200 אלף, קריעת חוט השידרה אני מעריך בסביבות ה 350 אלף.

הכי גרוע זה פתיחת ראש באופן מאסיבי, יכול להגיע עד ל 450 אלף ש"ח.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

• תוכן חדש...