Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 2009 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יועצים יקרים,

הייתי היום במגרש של אלבר וקיבלתי הצעה לאקסנט 1400 -52,000 ש"ח.

קילומטרז' של 85K, עלייה לכביש 4/09.

היסטוריית הטיפולים בלי בעיות וגם הבדיקה (של אלבר בקומפיוטסט) טובה - רק כמה תיקוני פח.

אחריות לשנה.

קצת מוזר לי שהרכב השתחרר מליסינג אחרי שנתיים ורבע בלבד.

גם הקילומטרז' די גבוה לגיל הרכב.

לקחת?

דבר נוסף - שכחתי לשאול האם הוחלפה רצועת טיימינג. במידה ולא, מה +- הנזק הצפוי?

פורסם

טיפול טיימינג באקסנט עושים כל 90 אלף קילומטרים. עלות הטיפול במוסך מורשה - כ-2000 ש"ח.

מצטרף לדיעה של קודמי. תבדוק טוב שלא מדובר בפליט צהל"י. כמדומני אלדן, אלבר ושלמה-סיקסט היו אלו שזכו במכרז האקסנטים של צה"ל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנוסף להמלצות שקיבלת, ציינת שמדובר בבדיקה של אלבר, בדיקה עצמאית במכון שאתה תבחר יכולה להראות תוצאות אחרות לגמרי.

לא נראה לי שמדובר בליסינג צבאי משום שמשם המכוניות יוצאות רק אחרי 3 שנים או 150 אלף קילומטרים ולפעמים לאחר יותר זמן וקילומטרים עקב הארכת חוזים קיימים. בנוסף רובם המכריע של הרכבים האלה מגיע למגרשי הבת הקטנים (והמפוקפקים) לאחר "השבחות" כאלה ואחרות.

שבת שלום ובהצלחה.

פורסם
אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה מחר.

בהנחה שלא יתגלו בעיות, זה כדאי לאור הקילומטראז' הגבוה?

מדובר בסה"כ בקילומטראז' נורמאלי, יחסית לרכבי ליסינג.

מאוד ממליץ לך להחתים את החבר'ה באלבר על טופס שבמידה ויימצאו הבדלים משמעותיים בין הבדיקה שלך לשלהם, הם יישאו בעלות הבדיקה שתבצע- 450 ש"ח לא הולכים ברגל.

פורסם
אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה מחר.

בהנחה שלא יתגלו בעיות, זה כדאי לאור הקילומטראז' הגבוה?

אם הרכב תקין וללא תאונות, אז כן.

אתה מקבל כאן אקסנט מודל 2009 עם קילומטראז' ומחיר של אקסנט 2008. בהנחה והנסועה שלך סבירה, הקילומטראז' הגבוה יתקזז ובמעמד המכירה השנה הגבוהה תעמוד לזכותך.

אבל באמת, תבדוק טוב טוב את הרכב ודי לחכימה ברמיזה.

פורסם

אקסנט 1400 נמכרת במחירים של סביבות 48,500 ש"ח לרכב שנת 2008.

הק"מ דומה מאוד למה שלך שיש ביד.

סה"כ אתה משלם עוד 3000 ש"ח ומקבל רכב צעיר בשנה - המחיר סביר ביותר.

הק"מ ממש לא ממוצע ויותר מאפיין רכבי השכרה.

שיהיה ברור לך שהרכב נמכר מכיוון שהוא צפוי לעשות טיפול טיימינג ובטח גם ייאלץ לבצע החלפת צמיגים וכו' וכו', ולכן יש הפחתה במחיר.

פורסם

אני מעריך שהסיבה שהרכב נמכר בנקודת הזמן הנוכחית הוא הקילומטראז' הגבוה שלו.

אם תחלטי לקחת את הרכב בקש שיחליפו את רצועת התזמון לפני המסירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ולשטיא בכורמיזא.

לא נעים לי לומר, אבל לא הבנתי את הרמיזא... תאונות?

גם תאונות אבל גם מכות או בלאי לא סביר לרכב בן שנתיים פלוס.

אקסנט 1400 נמכרת במחירים של סביבות 48,500 ש"ח לרכב שנת 2008.

אקסנט 2008 נמכרת ב-48,500 במודעות של יד 2. בפועל בסוכנויות הליסינג הגדולות (והמומלצות) המחירים גבוהים יותר ומגרדים את ה-50 אלף מלמעלה לרכב נקי עם קילומטראז' סביר.

פורסם

הייתי היום במגרש.

מצד אחד, אכן צריך לעשות טיימינג, המנוע רועד ויש תקתוק קבוע שעבר כשהמנוע התחמם.

אלבר מבחינתם סיימו את ההשבחה ולא מוכנים לעשות טיימינג או לרדת שקל במחיר. אפילו לא לתת חיישני רברס.

מצד שני, המצבר והצמיגים חדשים (בדקתי תאריכים). האוטו נראה ממש יפה, פנימית וחיצונית.

מזגן,חשמל,בולמים - הכל נראה טוב.

לא הספקתי לקחת אותה לבדיקה אבל לאור ענייני המנוע אני מתלבט אם זה בכלל כדאי...

פורסם
הייתי היום במגרש.

מצד אחד, אכן צריך לעשות טיימינג, המנוע רועד ויש תקתוק קבוע שעבר כשהמנוע התחמם.

אלבר מבחינתם סיימו את ההשבחה ולא מוכנים לעשות טיימינג או לרדת שקל במחיר. אפילו לא לתת חיישני רברס.

מצד שני, המצבר והצמיגים חדשים (בדקתי תאריכים). האוטו נראה ממש יפה, פנימית וחיצונית.

מזגן,חשמל,בולמים - הכל נראה טוב.

לא הספקתי לקחת אותה לבדיקה אבל לאור ענייני המנוע אני מתלבט אם זה בכלל כדאי...

אתה כותב שישנם תקתוקים ואולי זה לא רק רצועת טיימינג (אולי שאסי :lol: מהתוכנית רמזור)

בכל מקרה, תשאיר להם את הטלפון שלך והם יחזרו אליך על ארבע כולל רצועה חדשה ומשאבת מים.. אם כבר אז כבר.

אל תוותר על בדיקה מבחינתך כולל התחייבות מצדם (בכתב ולא בע"פ) להחזר כספי במידה ויהיו אי אילו הבדלים משמעותיים.

בהצלחה

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...