Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, בוש זה לא כוס זה השיח שמעליו!

לפעמים פונים אל ה"בוש" ובעצם מתכוונים ל"פוס". :lol: :lol: :lol:

נקראים גם וושרים! washerim

זה גם השם ששלהם באנגלית.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

וBEAVER זה לא בונה

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תדאג - לא ינעל - מקסימום המנהלים ימחקו את ההודעות המפגרות של הדביל עם האוונסיס בסמלון.

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב בשעה טובה פרק ההרכבה נגמר, עדיין לא השגתי את התותבים :)

אחרי שחרשתי המון חנויות טקסטיל ולא מצאתי חומר דומה למה שיש לי בבגז', החלטתי ללכת על בד שהיה לי ושהולך להיות בדלתות אז על תחשבו שזזה תלוש מהמציאות.

הכל התאים כמעט בצורה מושלמת ככה שאני מבסוט מהתוצאה, כעת נשארה מלאכת החיווט שתצא לדרך ברגע שיגיע החלק האחרון מהערכה שזה כבל RCA נוסף.

Photo0689.jpg

Photo0691.jpg

Photo0693.jpg

Photo0694.jpg

Photo0697.jpg

Photo0701.jpg

Photo0703.jpg

Photo0696.jpg

פורסם

וואו - יצא ממש ממש יפה!

שאלות:

1. איזה בד זה?

2. איך מתחת אותו? לא נראה שעשית שם גזירות או תפירות בכלל - מה הטכניקה?

3. עם איזה דבק השתמשת ומה היתה טכניקת ההדבקה?

4. איך תפסת את הבד בחלק האחורי של הבניה?

מרשים מאוד!

Pioneer TS-X150

פורסם

קצת צפוף לו שם היית אומר, ואני מצפה לתשובה על השאלות של אדי, שאלות מעולות! מעניין את כולנו באמת מה הייתה הטכניקה.

שמתי לב עכשיו שבתמונה השלישית ניתן לראות את הפינה השמאלית למעלה ולראות בבירור את החלק האחורי, זה אכן מודבק.

ונראה מודבק טוב מאוד הייתי אומר!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הבד זה קטיפה, דבק מגע סטנדרטי, מבחינת טכניקה הכי פשוט שבעולם מתחילים מהאמצע והחוצה.

מאחורה פשוט השארתי בערך סנטימטר שוליים קיפלתי והדבקתי.

לגבי הפינה שבאוויר זה די ברירת מחדל כי אני הייתי חייב את החלק העוקב להשאיר איך שהוא בשביל שאני יוכל לפתוח אותו בעת הצורך, גם לגשת לפנס האחורי וגם יש שם תא אחסון מאוד נוח.

פורסם

עם דבק מגע זה לא פשוט בכלל - כי אם הדבקת נכון - אין לך מקום אפילו לטעות אחת במתיחת הבד...

מישהו עזר לך למתוח את הבד או שעשית את זה לגמרי לבד?

ואם כן - האם הדבקת בשלבים או בריצה אחת?

זה כל כך לא טריוויאלי למי שלא יצא לנסות את זה אף פעם

ואני לא מדבר על הדבקה על משטח ישר - זה שטויות, אני מדבר על האיזורים שבהם יש שיפולים ואצלך יש כמה וכמה...

Pioneer TS-X150

פורסם

תראה את הפיבר עשיתי באמת בפעם הראשונה, לגבי הבד כמו שכתבתי יש לי די הרבה ניסיון עם דפנות של דלתות ותקרות של רכבים אז לי זה לא היה קשה, עשיתי הכל לבד.

חייבים לעבוד בשלבים כי הדבק פשוט מתייבש ולא טופס את הבד.

בהתחלה מרחתי את המרכז שזה השטח הגדול ביותר ונתתי לו להתייבש קצת כך שלא ירד ברגע שאני מתחיל עם הקיפולים שזה באמת החלק הכי מסובך, הטריק זה להתחיל עם הפינה הפנימית ולמתוח כלפי חוץ, כי אם עושים הפוך מצתבר עודף של בד בסוף שאין לאן למתוח אותו.

פורסם

או קיי - תודה על שיתוף הפעולה קודם כל.

ברגע שאתה מתחיל מהפינה הפנימית אתה עובר על הבניה בצורה מעגלית או שזה ממש לא משנה ואתה יכול כל פעם למתוח חלק אחר לפי נוחות העבודה?

אני מתאר לעצמי שאתה עובד או לכוון השעון או נגד כוון השעון עד שאתה מגיע לנקודה ממנה התחלת למתוח את הבד.

יצא לך פעם למתוח בד על סמל? - מה שנקרא emblum imprint - זה אחד הדברים שהכי הייתי רוצה לדעת איך לעשות אבל ממש ממש קשה למצוא על זה מידע מדוייק לגבי טכניקות חום ומתיחה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...