Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

אני בפעם הראשונה הולך לעבוד עם פיבר ואשמח ליעוץ ועזרה מאנשים מנוסים.

אני רוצה להרכיב את המגבר ברכב החדש שלי לא על קרש שחוסם את הפתח כאשר מקפלים את הכסאות, אלא על אחת הדפנות של הבגאז'.

עכשיו הדפנות זה בסך הכל שטיח ללא תמיכה מאחור כך שאין אפשרות להרכיב על גביהן כלום ואני לא רוצה לחורר ולהרוס אותן.

מה שאני רוצה לעשות זה העתק של הדופן מפיבר, ציפוי הפיבר עם חומר כמו שהבגאז' כולו ואל זה כבר להרכיב את המגבר.

לגבי מקום קניית החומרים מחיפוש הבנתי שאלגד מומלצים, אני אפנה אליהם מחר.

לגבי העבודה עצמה איזה סוג של פיבר אני אמור לבקש, וכמה שכבות צריך לעסות על מנת שיעמוד מבחינת החוזק ?

האם לאחר שהחלק מוכן אני יכול להבריג ברגים קודחים לתוכו או שעדיף לקדוח חורים ולהשתמש בבורג ואום?

במידה ואני מצפה את החלק בבד האם עדיין יש צורך בחומר פחחים או שאני יכול ללטש את פני השטח של הפיבר בצורה מספקת?

צירפתי תמונה שתמחיש מה אני מעוניין לעשות...

407_comp_web_500.jpg

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תיכנס לזה, כי אתה לא תצא מזה.

אם אין לך ניסיון בעבודה עם פיבר, הייתי ממליץ לפנות לאיש מקצוע, אחד אמיתי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

טוב אז נכנסתי לזה, והאמת השד לא נורא כמו שחשבתי.

הייתי באלגד וקניתי כל מה שצריך לעבודה שלי, לצערי גם נכנסו לי ברכב כי גברת נחמדה החליטה לנסוע באדום ואיך שראיתי אותה נעצרתי וזה שמאחוריי כנראה חלם ונתן לי מכה מאחור:x

בקיצור שהתמונות ידברו, נחכה למחר אחרי שהכל יתייבש ואני אמשיך לעדכן.

תמונה אחת חסרה אחרי שכיסיתי הכל בנייר דבק, כיסיתי את כל החלק בנייר כסף ומרחתי בווקס כדי שיהיה קל להפריד.

Photo0671.jpg

Photo0672.jpg

Photo0673.jpg

Photo0674.jpg

Photo0675.jpg

Photo0676.jpg

Photo0677.jpg

Photo0678.jpg

פורסם

טוב היום בערב שזה בערך 24 שעות אחרי שסיימתי את ההדבקות, הפרדתי בין שני החלקים וניסרתי בעזרת מסורית את העודפים לקבלת הצורה הסופית בעצם.

מה שנשאר לי זה לעשות חריץ ושני קדחים ובזה החלק הקשה יגמר וישאר רק הציפוי של הפיבר בבד שזה כבר די המגרש הביתי שלי.

Photo0679.jpg

Photo0680.jpg

Photo0681.jpg

Photo0682.jpg

Photo0683.jpg

Photo0684.jpg

Photo0685.jpg

פורסם

אני הולך בגב שלו להוסיף קרש של 10 מ"מ בערך כך שלדעתי זה יהיה מספיק טוב.

לא עשיתי אותו עווה מדי כי אני צריך אותו קצת גמיש בשביל שאוכל להרכיב אותו במקום.

פורסם

זה לא בוקסות

אתה יכול להשתמש במה שנקרא grommets שזה בעצם חלק משתי הטבעות שיוצרים איתן טבעת מעבר למוט של ווילון...

יש כאלה בכל מיני קטרים ואתה יכול להביא אותן בצבע כסף או זהב כמו למשל זה:

http://www.ebay.com/itm/1000-2-3-8-GROMMET-MACHINE-GROMMETS-WASHERS-NICKEL-/370526604101?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56451b4b45

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון

אין בעיה למצוא אותם בחנויות עשה זאת בעצמך בתחום העיצוב - כל מיני חנויות של עולם יצירה או עולם התחביב ובלה בלה בלה

פרזלים וכו'

רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בעברית :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אלך על בושינג

:-P תודה!

כי יש מושג כזה גם באנגלית - טבעות בושינג... אז יש סיכוי טוב למצוא את זה באתרים כמו איביי.

וזה גם מתחרז לי עם BUSH שזה שיח באנגלית אבל בסלנג זה גם כ#ס, זה וטבעות... איזה יופי!... :)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...