Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מדובר באקסנט 2008 1.6

התחלתי לחנות את הרכב בעלייה, המזגן עבד. נתתי לחיצות קצרות על הגז והרגשתי מהלחיצה הראשונה שכשאני מסיים לתת גז הטורים יורדים יותר מדי כאילו האוטו משתנק. נתתי כמה לחיצות גז כדי שהאוטו יתקדם בעליה ואחרי הלחיצה השלישית המנוע נכבה!

ניסיתי להדליק את האוטו מספר פעמים וכל פעם הוא השתנק אחרי שנייה ונכבה. אחרי כמה פעמים, הוא התניע לשנייה ונתתי קצת גז והוא לא נכבה.

על מנת להיות בטוח חזרתי על התהליך, נתתי לחיצות גז קצרות בעליה ואחרי כמה פעמים הוא נכבה שוב וגם נדלק כאשר נתתי גז כשהתנעתי שוב.

העניין הוא שבנסיעה רגילה אני לא מרגיש שיש בעיה כלשהי וגם צריכת הדלק לא נראה שעלתה.

נסעתי למוסך, חיברו את האוטו למחשב, במחשב יצאה התקלה הבאה:

"מערכת דלק עשירה מדי בסרק".

במוסך אמרו לי ש99% התקלה היא ב"חיישן קליסטר" תקול. אמורים עדיין לחזור אלי עם הצעת מחיר.

האם מישהו נתקל בתקלה שכזו?

מה זה החיישן הזה?

האם סביר שרכב משנת 2008 יסבול מבעיה שכזו?

הנטייה שלי היא לסיים את מיכל הדלק שיש באוטו כי בדיוק תדלקתי במקום חדש מיכל מלא בשבוע שעבר ואני חושש שאולי הבעיה בדלק עצמו. אבל כאמור אני לא מבין בזה.

תודה!!!

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום מיכאל.

ראשית זה לא חיישן -( הוא לא חש שום דבר) זה למעשה "מפעיל" - ברז חשמלי.

הוא די אפדימי ביונדאי מחירו לא יקר והחלפתו עורכת כמה דקות.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...