Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לפני כשבועיים קניתי סיטרואן קסרה 1900סמק דיזל ידנית שנת 2004 שהוחלפו בה מנוע וגיר לחדשים (לא משופצים ולא מפירוק) ע״י לובינסקי ונשארו לי כמה עניינים לטפל בהם:

1. צריך להחליף את כל מה שקשור לברקסים (צלחות + רפידות מקדימה, תופים (שיפוץ או החלפה עדיין לא יודע) + רפידות מאחורה), רציתי לדעת האם יש חלפים לא מקוריים טובים, אם כן באיזה ארץ הם מיוצרים ומה מחירם, ואם לא מה מחיר המקוריים ומה מחיר העבודה.

2. יש רעש חולי (כמו מיסב גמור) שמגיע מאיזור הגיר בזמן שהקלאץ׳ לא לחוץ, רציתי לדעת האם זו תקלה מוכרת, אם כן עד כמה דחוף לטפל בה, להשערתי מקור הרעש במיסב הלחץ בקלאץ׳ אם השערתי נכונה מה עלות הטיפול בתקלה (חלקים + עבודה)

3. רדיאטור החימום (שתפקידו לקבל מים מהרדיאטור ולחמם אוויר בשביל המזגן כשהוא במצב חימום) מנותק פיזית. (צינורות המים שמגיעים מהרדיאטור של המנוע מנותקים) סביר להניח שהם מנותקים כי הרדיאטור חימום נוזל וגורם לאדים על השמשה. רציתי לדעת כמה עולה חלק כזה וכמה מסובך להחליף אותו בבית בהנחה שיש הרבה נסיון בתחום והרבה כלי עבודה.

4. בעיה נוספת שהיא בעיקר מעצבנת, דוושת הגז ודוושת הקלאץ׳ קשות פיזית ללחיצה, רציתי לדעת האם זה רק עניין של כאבל ומעיל כאבל שחוקים או שתקלה זו נובעת מסיבה אחרת, כך או כך אשמח לדעת איך מטפלים בבעיה וכמה צריך לעלות התיקון.

 

בהמון תודה !, איל.

×
×
  • תוכן חדש...