Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה הראשונה שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לחוץ כי כל הכסף הלך על הרכב, ואין לי זמן או כוח להתחיל להלחם בשחיתות.

אני עכשיו מחלים מפציעה אחרת, ואני חייל.

יש לך סוכן ביטוח? שהוא ידאג, לא אתה. אתה ממילא לא תובע את הפוליסה שלך,אז כולם בחברת הביטוח שלך יסייעו לך "מכל הלב" בתביעה נגד החברה השניה...

איך שיצאתי מהרכב יצאתי לצלם. צילמתי תמונות ווידאו של מקום התאונה.

אני מתחרט שלא הקלטתי את הנהג שאמר שהיה רכב שחסם לו את שדה הראיה והוא פשוט החליט לנסוע, ואני מתחרט שלא הקלטתי בוידאו את הרגע שהרכב עלה על הגרר, לא הצלחתי להרדם מהמחשבה על רעש הפלסטיקים שהיה באותו הרגע.

עדיין לא אבוד. תיזום שיחה טלפונית מוקלטת, תגיד בכ"ז שצילמת והקלטת את הכל ותנסה למשוך אותו בלשון ע"מ שיגיד כמה שיותר דברים מפלילים. ואל תדאג. ממילא דו"ח השוטר שהיה במקום (והוא לטובתך, הבנתי) יהווה את הראיה המרכזית. כולכם גם תגיעו לחקירה קצרה במתנ"א (בגלל שהיו נפגעים), ושם יושבים חוקרים מנוסים שלא פשוט כ"כ "למרוח" אותם בסיפורים. אתה צריך ללחוץ שלפני שהם יסגרו את התיק מחוסר עניין לציבור (כמו שהם נוהגים לעשות בד"כ בתאונות קלות כאלה) יצא לפחות דו"ח של בוחן תנועה עם החלטות לטובתך.

גיליתי בפוליסת הג' שלי שיש לי כיסוי משפטי עד סכום מסוים, האם זה כולל גם תביעות שלי נגד מישהו אחר?

לא, זה לא מיועד לזה וממילא לת"ק אתה לא מגיע עם עו"ד, זה אסור.

03082011601.gif

תשובות באדום.

אל תלחץ, אל תסכים לקבל שום טיעון של "רשלנות תורמת" ואל תתן להם להפחית לך שקל מהפיצוי בשום טיעון של "מחירון משוקלל" אם אתה מקבל פיצוי מופחת וממש חייב את הכסף, קח את הצ'ק תשתדל לא לחתום על סיום תביעותך עבור המקרה. בכל מקרה תוציא מכתב רשום לחברת הביטוח שאתה מקבל פיצוי חלקי תחת מחאה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנהג אמבולנס אני אומר לך הטעות הכי גדולה שעשיתה זה לא להתפנות ביחד עם אמא שלך לבית חולים (היתם מקבלים כסף על הפציעה )

ואם אין פציעה ? אתה מצפה מהם שילכו לרופא וימציאו לו פציעות גוף על מנת לקבל כסף ? לא כולם בארץ הזאת נוכלים (אני מקווה)

פורסם
מוזר..לי יש/היה ביטוח מקיף ולא קיבלתי רכב חלופי, ועבר כבר חודש מהתאונה שלי ואני עדיין מחכה לקבל את הכסף או את הדו"ח של המשטרה.

הביטוח הוא של "ביטוח ישיר". לא מומלץ.

נ.ב - זה הגיוני שאני עדיין צריך לשלם על הביטוח (נשארו לי עוד 9 חודשים לשלם) ? אפילו שהרכב הושבת ובעצם אני לא מקבל מהם שירות ?

אתה צודק, שכחתי לציין שלפעמים יש פוליסות ביטוח ללא רכב חלופי, זה מוזיל קצת את העסק וצריך לבדוק מה רשום לך בפוליסה.

בזמנו הייתי משלם עוד 400 ש"ח בערך ומקבל ביטוח שמשות, ביטוח מערכת עד 1500 ש"ח, גרירות + שירותי דרך ורכב חלופי.

כיום אני לא יודע מה נהוג בשוק הביטוח אבל מהניסיון שלי (ואני מניח שגם אתה עכשיו למדת על בשרך) שזה אולי משתלם לחסוך את הכמה מאות שקלים האלה בשנה אבל העוגמת נפש והריצות שהכמה מאות שקלים האלה יכולים לחסוך לך היא עצומה.

לגבי התשלום, התשלום אמור לחזור אלייך בכחלק מהפיצויים על הרכב, אבל קח בחשבון שחברת הביטוח תקצץ הרבה מעבר למה ששילמת (זה שווה ערך למצב שבו ביטלת ביוזמתך את הביטוח ורשום לך בפוליסה בדיוק כמה תשלם על כל חודש של ביטול).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חזרתי מהבוחן, הוא אמר שלפי הגרסה שלי הנהג השני הוא האשם. איני יודע מה הגרסה של השני, או איך הוא יכול לטעון לאשמתי אם בכלל לאור הנסיבות.

הטיפול יימשך בשבוע הבא עקב הסופ"ש המתקרב, ואני אצטרך לצלוע לי במקום להנות מנהיגה:|

הראתי לבוחן סרטון שצילמתי במקום התאונה והוא אמר לי לצרוב לו את כל החומרים. כל הטרטורים האלה פשוט מבאסים.

נקווה שהכל ייגמר מהר ושהסיפור לא ייגרר יותר מדי. :-(

פורסם

עדכון:

הפחד שלי התממש והבחור טוען שהוא אינו בטוח שהוא אשם, כלומר לא מודה.

הלכתי לשחרר את הרכב והגרר הנפיץ לי מחיר משמעותית גבוה ממה שנאמר לי במשטרה וממה שרשום ברשת בטענה שהם הוסיפו משהו(מחיר פי 2!!!) מה ניתן לעשות?

אשמח לכל עצה, תודה.

פורסם

גם אם הוא לא מודה, לדעתי, תתעודד, עם כל הקושי, שכולם בריאים ושלמים. זה בסוף הכי חשוב. האוטו הצליח לשמור עליך.

1. תוכל להתקשר אליו ולנסות להקליט את השיחה.

2. לך יש עדים באוטו - דווחו הכל בביטוח. מיסרו את הגרסאות.

3. אם הבוחן תנועה לצידך, לעניות דעתך סיכוייך גדולים יותר (כי הוא יותר מקצועי..או לפחות אמור להיות כזה. וגם, נייטרלי).

4. תזכור שיש תקופות לא קלות בחיים. לומדים מכל דבר, נעזרים באחרים.

יהיה בסדר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון.

הבחור שגרם לבלאגן לא הודה באשמה וחברת הביטוח שלו דחתה את התביעה. :evil:

שלב הבא בית משפט.

אשמח לכל עצה והמלצה.

יש לציין שמאז המקרה לא דיברתי עם הנהג השני.

פורסם

ברור שהוא לא יודה באשמה, מנסה קצת לקחת את זה קדימה אולי יצא לו משהו מזה (בתקווה שלא).

בהצלחה במשפט. מקווה שתקבל מה שמגיע לך (ואף יותר :) )

Opel Adam S 2017

פורסם

מכתב התראה לבעל הרכב ולחברת הביטוח לשלם את הנזק תוך X ימים. קח בחשבון שעכשיו הם בחופשת סוכות

לא תקבל את הכסף תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות

סוכן הביטוח שלך יכול להנחות אותך בנושא , ואם יש לך כיסוי משפטי אז יכולים לנסח לך גם כתב תביעה.

ייצוג בתביעות קטנות לא נעשה על ידי עורך דין בכל אופן, ואתה תיייצג את עצמך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היועצים המשפטיים של חב' הביטוח אמנם מנסחים את כתב התביעה (והיטב,במקרים בהם נתקלתי) אבל , בנוסף,אל תוותר בשום אופן על נסיעה באור יום לאזור התאונה וצילום של כל פינה שם. תמלא כרטיס זיכרון שלם אם צריך,שלא תצטרך לנסוע שוב. אח"כ כשאתה חוזר הביתה , אתה מסמן על התמונות (בפוטושופ/צייר של חלונות/טוש שחור) בדיוק מאיפה באת, מאיפה הדביל צץ לך, מוסיף שרטוטים ברורים במבט על ,עם ציור של הצומת, את התמונות שעלית לכאן וכל דבר שיעזור לשופט לפסוק לטובתך.

תגיש מראש הרבה חומר, תבוא קצת לפני הזמן ביום המשפט, תשמע כמה תיקים שלפניך תלמד את השופט. מה הוא אוהב לשמוע ומה מרגיז אותו.תראה איך אחרים מדברים ואיך הם יוצאים משם בסוף היום. כשיגיע תורך תדבר בביטחון,בנימוס ובלי להתלהם, וכנראה שיפסק לטובתך.

תנחה את מי שמנסח לך את התביעה לדרוש ריבית והצמדה מיום התאונה.

אין סיבה שהדביל גם פגע, גם מסרב לשאת בנזק, וגם ירוויח את הריבית על הכסף שלך, ששוכב (וישכב כנראה עוד כשנה) אצלו בחשבון.

גם כך ספגת וודאי הוצאות נוספות , שאף שופט לא יסכים לפצות אותך עליהם.

מה עם התיק במתנ"א? נסגר כבר? היו מסקנות?

אל תתבייש להתקשר לשאול.

אם הם יוכלו לשלוח לך איזשהו דו"ח זה עשוי לעזור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

במקרה דומה שקרה לי שבו הנהג השני היה אשם, אני בכלל לא צילמתי את המכוניות (כי לא היה לי אז מצלמה בפלאפון). וגם הנהג השני הודה בזמן התאונה, אבל בזמן המשפט הוא התחיל להכחיש הכל ולהאשים אותי.

אני פשוט הלכתי לתביעות קטנות, בצירוף צילומים שתיארו את הצומת שבה התרחשה התאונה.

זה הספיק לי במשפט.

הנהג השני ונציג חברת הביטוח שלו ניסו להפחית את סכום הפיצויי בטענה ש״לקח לו הרבה זמן לתבוע אותנו מרגע התאונה ויכול להיות שהוא עשה נזקים נוספים לאוטו בזמן הזה״.

את הטענה הזו שלהם פתרו מדי א׳ מגוהצים וכומתה חומה (הסברתי שבאותה תקופה הייתי בקו בעזה ולכן לקח לי זמן להתעסק בעניין).

שיהיה בהצלחה

VW PASSAT 1.8T

פורסם

natco תודה על העצה, בהחלט אעשה כך למרות שיש לי גם צילומים מהתאונה עצמה(כפי שאתם רואים).

ramir8 לא כל כך ייצא לי כי אני עכשיו בחפש"ש, ועד שהביטוח יקבל בחזרה הכל, ועד שיקרה המשפט, אני כבר אזדכה על המדים.

פורסם

קודם כל "מזל טוב"...

דבר שני לא תקבל מחירון על הרכב שלך לא משנה מה..

אין אדם שמקבל על תאונה מחירון..אני אומר לך את זה מממקום שעשה ומכיר כאלה שעשו מספר תאונות טוטלוס.

הבובה למכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=447140

קליקליק.

• תוכן חדש...