Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה הראשונה שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי וקנין- איזה שטויות אתה מדבר, מאיפה אתה ממציא את זה? אם אין ירידת ערך כל שהי מתאונות קודמות או שלא היה רכב השכרה או ליסינג או כל דבר אחר הוא יקבל מחירון!

lesles- גם אני הייתי בסרט הזה לפני חצי שנה בערך, תעבור על הנושא הזה, אולי זה יעזור לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375342

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם
שלום.

כפי שהנכם רואים אני משתמש ותיק עם קצת תגובות, אני נהנה לקרוא כאן ולומד הרבה מהפורום.

ברצוני לשתף אתכם בתאונה הראשונה שלי.

קצת על עצמי, אני בן 21, ברשותי רשיון נהיגה לרכב מגיל 17, ולקטנוע מגיל 16. הייתי שליח על קטנוע תקופה די גדולה, ואת הרכב הראשון שלי קניתי איך שנגמר לי המלוה(פיג'ו 405). עם הרכב ההוא נהנתי תקופה די גדולה, כמעט 4 שנים.

בתקופה שהייתי עם הפיג'ו אומנם חוויתי תאונה, אך זאת היתה נשיקה בלבד של מישהו שלא שמר זכות קדימה מאחורי, ולא נזקקתי לשום תיקון אפילו לא קוסמטי. לעולם לא עשיתי שטויות עם הרכב.

ביוני החלפתי את הרכב.

עשיתי טרייד אין והשתדרגתי כמה שנים קדימה(10 ליתר דיוק), ורכשתי סיטרואן קסרה מודל 02.

איזה רכב נהדר הקסארה, אומנם אוטומט לעומת הידני שהיה לי, אבל איזה נוחות, איזה קלאסה(שוב לעומת הפיג'ו).

והכי חשוב איזה זנב שובב, או שזה הצמיגים שקיבלתי איתה, אבל השליטה עליה פנומינאלית.

ונעבור ללפני כמה שעות, אני נוסע לי ברגוע עם החברה לצידי ואימה במושבים שמאחורה.

כביש עירוני חד סיטרי 2 נתיבים, אני בשמאלי עוקף משאית על כ60 קמ"ש (המהירות המירבית המותרת).

מתקרב לצומת T לא מרומזר, מצד שמאל עומד רכב שרוצה לבצע פרסה, שום דבר לא שגרתי.

פתאום צצה לה פיג'ו 405 שמבצעת פניה בלי להסתכל, בלי להתחשב בשדה ראיה שאין לה, ובלי לתת לי את זכות הקדימה שמגיעה לי.

מימיני משאית, משמאלי רכב עומד.

בום.

הרבה עצבים בהתחלה, דאגה רבה לחברה ולאימה, ועוד עצבים.

קריאה למשטרה, "אנחנו לא מביאים ניידת אם אין פצועים".

קריאה לאמבולנס, פינוי החברה.

ניידת, עוד ניידת סיור עירוני, "רשיונות וביטוח".

מחכים, עוברת לה שעה, שעה וחצי.

מגיע לו הגרר ואוסף את הפיג'ו, מגיע לסיטרואן, מרים אותה מהחרטום, שומעים הרבה פלסטיקים מתרסקים, כואב הלב ובא לי לבכות.

מפנים את הפלסטיקים המרוסקים מהכביש, לוחץ יד לנהג השני, נוסע למיון.

מחר על הבוקר נלך לבוחן תנועה ונראה מי מה מו, כואב הלב, התאהבתי ברכב :-(.

אשמח לכל עצה.

מציב לרשותכם כמה תמונות, מה דעתכם, אובדן או תיקון?

03082011583.gif

Shot at 2011-08-03

03082011575.gif

Shot at 2011-08-03

03082011581.gif

Shot at 2011-08-03

נ.ב. קצת מוזר לי הצירוף מקרים הזה שהרכב הראשון שאיתו אני מתנגש זה רכב כמו שכבר היה לי. זה כאילו הפיג'ו נפרדה ממני בדרך משלה. :roll:

לפי התמונות המצורפות הסיטרואן באובדן מלא .צו איתי קשר אכוון אותך מה השלב הבא מול חברות הביטוח.מקווה שכולם בריאים חג שמח .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים עדכון:

קיבלתי לידיי את כל החומר שהוגש לביטוח שלו, הביטוח שלו איבד את החשבוניות מקור מה שגרם לטרטור שלי בהשגת חשבוניות מקור.

כמו כן גיליתי שהוגש נגד הנהג כתב אישום ממשטרת התנועה, משמע הוא אשם לפי המשטרה.

השאלה הנשאלת היא, האם להגיש נגדו כעת כתב תביעה או לחכות להרשעה שלו מכתב האישום המשטרתי?(אין עדין מועד למשפט).

כמו כן רציתי להתייעץ איתכם בכמה נהוג לקחת על עוגמת נפש וכ'ו,

התאונה גרמה לי לא רק לעצבים ובזבוזי זמן מיותרים בריצות ממקום למקום בעקבותיה,

אלה גם אילצה אותי לחפש רכב חדש(עוד טרטורים), לבדוק את הרכבים שמצאתי(עוד טרטורים) ולשלם על יישור קו לרכב שרכשתי(עוד טרטורים והוצאות), האם זה גם נכלל בעוגמת הנפש? בלי קשר לכל המוניות והטררם שנלווה לזה.

ואשמח לכל עצה וטיפ שימושי.

נ.ב. נוב' 08 אזרחיםםם :-P

פורסם
מכתב התראה לבעל הרכב ולחברת הביטוח לשלם את הנזק תוך X ימים. קח בחשבון שעכשיו הם בחופשת סוכות

לא תקבל את הכסף תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות

סוכן הביטוח שלך יכול להנחות אותך בנושא , ואם יש לך כיסוי משפטי אז יכולים לנסח לך גם כתב תביעה.

ייצוג בתביעות קטנות לא נעשה על ידי עורך דין בכל אופן, ואתה תיייצג את עצמך.

היועצים המשפטיים של חב' הביטוח אמנם מנסחים את כתב התביעה (והיטב,במקרים בהם נתקלתי) אבל , בנוסף,אל תוותר בשום אופן על נסיעה באור יום לאזור התאונה וצילום של כל פינה שם. תמלא כרטיס זיכרון שלם אם צריך,שלא תצטרך לנסוע שוב. אח"כ כשאתה חוזר הביתה , אתה מסמן על התמונות (בפוטושופ/צייר של חלונות/טוש שחור) בדיוק מאיפה באת, מאיפה הדביל צץ לך, מוסיף שרטוטים ברורים במבט על ,עם ציור של הצומת, את התמונות שעלית לכאן וכל דבר שיעזור לשופט לפסוק לטובתך.

תגיש מראש הרבה חומר, תבוא קצת לפני הזמן ביום המשפט, תשמע כמה תיקים שלפניך תלמד את השופט. מה הוא אוהב לשמוע ומה מרגיז אותו.תראה איך אחרים מדברים ואיך הם יוצאים משם בסוף היום. כשיגיע תורך תדבר בביטחון,בנימוס ובלי להתלהם, וכנראה שיפסק לטובתך.

תנחה את מי שמנסח לך את התביעה לדרוש ריבית והצמדה מיום התאונה.

אין סיבה שהדביל גם פגע, גם מסרב לשאת בנזק, וגם ירוויח את הריבית על הכסף שלך, ששוכב (וישכב כנראה עוד כשנה) אצלו בחשבון.

גם כך ספגת וודאי הוצאות נוספות , שאף שופט לא יסכים לפצות אותך עליהם.

מה עם התיק במתנ"א? נסגר כבר? היו מסקנות?

אל תתבייש להתקשר לשאול.

אם הם יוכלו לשלוח לך איזשהו דו"ח זה עשוי לעזור.

חברים עדכון:

קיבלתי לידיי את כל החומר שהוגש לביטוח שלו, הביטוח שלו איבד את החשבוניות מקור מה שגרם לטרטור שלי בהשגת חשבוניות מקור.

השאלה הנשאלת היא, האם להגיש נגדו כעת כתב תביעה או לחכות להרשעה שלו מכתב האישום המשטרתי?(אין עדין מועד למשפט).

אלה גם אילצה אותי לחפש רכב חדש(עוד טרטורים), לבדוק את הרכבים שמצאתי(עוד טרטורים) ולשלם על יישור קו לרכב שרכשתי(עוד טרטורים והוצאות), האם זה גם נכלל בעוגמת הנפש? בלי קשר לכל המוניות והטררם שנלווה לזה.

תגיש את התביעה כבר עכשיו אל תמתין לתוצאות המשפט הפלילי שיכול לקחת זמן רב

בקש עותק מכתב האישום מהמשטרה , ( מקווה שיתנו לך ) וצרף אותו לתביעה.

אתה זכאי לקבל הוצאות ממשיות שהיו לך

עוגמת נפש -בבית משפט לתביעות קטנות סכומים פעוטים של מאות ש"ח בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חברים עדכון:

תגיש את התביעה כבר עכשיו אל תמתין לתוצאות המשפט הפלילי שיכול לקחת זמן רב

בקש עותק מכתב האישום מהמשטרה , ( מקווה שיתנו לך ) וצרף אותו לתביעה.

אתה זכאי לקבל הוצאות ממשיות שהיו לך

עוגמת נפש -בבית משפט לתביעות קטנות סכומים פעוטים של מאות ש"ח בלבד.

כמו שכבר כתבו בפורום, תקשיב לישה.

ותודה לישה, אפי' שלא יצא לי להנות באופן ישיר, על העזרה שלו ברחבי הפורום בטוב טעם.

חברים עדכון:

...

כלל חשוב לחיים, כל פיסת נייר שאתה מוציא מתחת ידך (ושאיננה רשימה למכולת:lol:) תצלם ותשמור אצלך עותק, במיוחד בכאלו מקרים. זה לוקח קצת זמן ועצבים, אבל זה שווה זהב כשצריך את זה.

כמובן שאם אינך חייב לתת את המקור אז תוציא את הצילום ותשמור אצלך את המקור.

כמו"כ בהמשך לעצתו של ישה: "...אתה זכאי לקבל הוצאות ממשיות שהיו לך", אקווה ששמרת קבלות ובכל מקרה תשמור מהיום והלאה כל קבלה שאיך שהוא קשורה להוצאות שלך, מוניות, אובדן ימי עבודה (לא ציינת), וכו'.

איני יודע איך אפשר לכמת נסיעות ברכב פרטי, שיחות טלפון וכדו' להוכחת הוצאות, אולי המומחים ידעו...

בהצלחה בתהליך.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
כמו שכבר כתבו בפורום, תקשיב לישה.

ותודה לישה, אפי' שלא יצא לי להנות באופן ישיר, על העזרה שלו ברחבי הפורום בטוב טעם.

.

תודה על המילים החמות

משב רוח רענן לעומת אחרים שחושבים שאני טרדן מעיק ,טרול , פנסיונר משועמם ועוד פנינים:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תודה על המילים החמות

בכיף, קיבלת את זה ביושר

משב רוח רענן לעומת אחרים שחושבים שאני טרדן מעיק ,טרול , פנסיונר משועמם ועוד פנינים

שיטלו קורה מבין עיניהם. ושקודם כל, ילמדו ממך לכתוב נכון וללא שגיאות כתיב, (זהו הדבר המפריע ביותר בפורום, לדעתי!).

:lol:

באופן אישי, אני חושב שאלו המשמיצים אינם ראויים לתגובה כלל, חבל על המילים, וחבל להתייחס לכל קשקוש שהם כותבים.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

תודה על העצות.:-P

אכן יש בידי עותק של כתב האישום, לצערי אובדן ימי עבודה לא כל כך שלוונטי עקב היותי חייל באותה תקופה, ועקב היותי בחופשה מפציעה באותו זמן.

כמו כן לא כל כך שמרתי קבלות (טעות מצידי).

היום נקוה שנספיק להגיש הכל, שוב תודה.:-P

נמשיך לעדכן:roll:

פורסם

גם אם לא שמרת קבלות תכניס סכום משוער של X ש"ח לתביעה ( סכום לא חזירי ).

יש מצב שבית המשפט יאשר לך זאת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...